Vancouver – Dallas 5:4 (po pr.) | Ottawa – Minnesota 1:2 (po pr.) | Chicago – Montreal 3:2 (kon.)
Colorado – Boston 0:2 (kon.) | Edmonton – NY Rangers 1:3 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
Boston Bruins
Pondělí 14.11.2016, 01:10 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    V závěru zápasu je tady ještě jedno vyloučení. Matt Beleskey (BOS) je penalizován za vyhození puku mezi diváky.
    59:32 Dominic MOORE - 0:2
     
    59:32
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Colorado ztratilo útočné pásmo, Krejčí skvěle zapracoval u červené čáry a nakonec puk dokázal prostrčit na čepel DOMINICA MOOREA, který v pohodě trefil prázdnou bránu domácího celku. Asistence: David Krejčí
     
    58:43
    Důrazný Backes výrazně znepříjemnil život Iginlovi, ale nyní už se Colorado rozjíždí dopředu. To je pokyn pro Varlamova, jenž opouští bránu!
     
    55:10
    Naopak Liles si skvěle sjel až před Varlamova, dostal přihrávku od spoluhráče a mohl Boston přiblížit ke dvěma bodům. Ruský gólman však čaruje!
     
    53:02
    Brandon Carlo se po návratu z trestné lavice okamžitě dostal do šance. Na Varlamova postupoval úplně sám, nicméně střelou na lapačku neuspěl!
     
    50:54
    Je tady šance pro domácí celek. Brandon Carlo (BOS) si při bránění Rantanena pomohl držením a dostává dvě trestné minuty.
     
    45:36
    Kotouč si to namířil mezi diváky a jsou z toho dvě trestné minuty pro Carla Söderberga (BOS). Opakovaný závěr však ukázal, že jeden z hostů kotouč jednoznačně tečoval.
     
    39:03
    David Krejčí trefil dvakrát pouze Varlamova, ale za zmínku rozhodně stoí hlavně předchozí rána Toreyho Kruga, který trefil tyč.
     
    38:21
    Hosté si ale každopádně zahrají přesilovou hru. Erik Johnson (COL) se provinil nedovoleným bráněním.
     
    38:21
    A znovu Varlamov! Tentokrát domácí brankář levým betonem vykopl puk odražený od tyče po zakončení Rileyho Nashe.
     
    38:02
    Hosté se po šanci Iginly dostali do přečíslení a mohlo to být 0:2. Po Pastrňákové přihrávce však Marchand dvakrát vypálil jen do bleskově se přesunuvšího Varlamova!
     
    33:29
    Elitní formace Bostonu nyní dobře motala defenzívu Colorada a Bergeron se nakonec dostal do gólové šance. Po zadovce Marchanda ale vypálil jen do Varlamova!
     
    31:43
    Znovu se k puku dostal Landeskog a tentokrát už musel Rask na led! Dělovou ránu z mezikruží v podání švédského útočníka domácích však dokázal vytěsnit betonem.
     
    26:28
    Jeden z hráčů Colorada rychle vybruslil zpoza brány a přesnou přihrávkou oslovil spoluhráče. Jimmy Hayes však Varlamova zblízka nepřekonal.
     
    23:52
    Srovnat nyní ale mohl MacKinnon, který na levé straně nabral velkou rychlost a bekhendem ohrozil Raska v bráně Bostonu. Puk letěl jen těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    19:14
    V závěru si ale hosté mohli pojistit vedení! Beleskey zadovkou zcela překvapil trojicí domácích hokejistů, ale Czarnik zakončil z předbrankového prostoru jen do Varlamovova pravého betonu!
     
    11:07
    Colorado si ale každopádně koleduje o druhou branku. Domácí znovu zapomněli na jednoho hráče na pravém kruhu a mohli děkovat Varlamovovi, který vychytal Marchanda.
     
    10:07
    Pro domácí mohlo být ještě hůře. Austin Czarnik se prodral až před Varlamova, avšak ten si s pokusem o bekhendové zakončení mezi betony poradil!
    09:30 David KREJČÍ - 0:1
     
    09:30
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí se po buly ve vlastním pásmu nedostali dále než ke středu ledové plochy a hosté toho dokonale využili. Defenzíva Colorada totiž propadla poblíž modré čáry, Backes prostrčil puk na pravý kruh a tam už byl DAVID KREJČÍ, jenž Varlamova propálil přesnou střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: David Backes, Ryan Spooner
     
    04:29
    Teď Rask neudržel další ránu od modré, Michail Grigorenko rychle zaregistroval kotouč ležící těsně před hostujícím brankářem, avšak po rychlém manévru ho do brány zasunout nedokázal!

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 10. Krejčí (Backes, Spooner), 60. D. Moore (Krejčí)


    Colorado Avalanche: Varlamov – Zadorov, E. Johnson, Wiercioch, Barrie, Gelinas, Beauchemin – Landeskog, MacKinnon, Rantanen – Greer, Söderberg, R. Bourque – Martinsen, Grigorenko, Iginla – Colborne, J. Mitchell, McLeod.
    Boston Bruins: T. Rask – Chára, Carlo, Krug, McQuaid, Liles, C. Miller – Marchand, Bergeron, Pastrňák – Spooner, Krejčí, Backes – Beleskey, Riley Nash, Czarnik – D. Moore, J. Hayes, Kuraly.

    Rozhodčí: Francois St.Laurent, Ian Walsh – Ryan Gibbons, Shane Heyer
    bahis siteleri