Mönchengladbach – Hoffenheim 1:1 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Augsburg 0:0 (kon.) | Hamburg – W. Brémy 2:2 (kon.)
Ingolstadt – Wolfsburg 1:1 (kon.) | Frankfurt – Dortmund 2:1 (kon.) | Bayern – Leverkusen 2:1 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
1:1 (1:0)
TSG 1899 Hoffenheim
Sobota 26.11.2016, 15:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (17:21:21)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 5:5. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 7:17.
     
    Je dobojováno! Borussia Mönchengladbach nakonec doma jen remizovala s Hoffenheimem 1:1! Domácí přitom vlétli do utkání lépe a ve 22. minutě je Mahmoud Dahoud poslal do vedení! Hoffenheim zahrozil až dvě minuty před přestávkou, ale Polanski nemířil přesně. Do druhé půle vstoupil Hoffenheim aktivně a Nadiem Amiri krásnou střelou srovnal na 1:1! Poté se hra uklidnila, vytratily se šance a hrálo se spíše bojovně. Domácí mohli přeci jen zvítězit, ale Fabian Johnson sám proti brankáři minul branku, a proto si oba týmy dělí body.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Utkání už se podle všeho pouze dohrává. Míč léta z jedné strany hřiště na druhou. Ani jeden z celků se zrovna netlačí do útoku.
     
    89
    Domácí měli k dispozici přímý kop za zajímavé pozice. Raffael poslal centr na značku pokutového kopu, kde hlavičkoval Jannik Vestergaard, jehož pokus končí nad břevnem.
     
    88
    Nadiem Amiri potáhl míč před pokutové území domácího celku. Střídající Johnson jej však o balón připravil a Amiri jej poté zastavil za pomoci faulu.
     
    87
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Lars Stindl, přichází Tony Jantschke.
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Christoph Kramer, přichází André Hahn.
     
    86
    Ani jeden z týmů se v posledních minutách nemůže usadit v blízkosti pokutového území svého soupeře. Na hrací ploše kralují obrany.
     
    85
    Hoffenheim zahrával další rohový kop. K odraženému míči se dostal Sebastian Rudy, jež pohotově vypálil, ale trefil jen připraveného Sommera.
     
    84
    Raffael si posunul míč po levé straně, tlačil se s balónem do pokutového území, ale rychle se vracející Eugen Polanski mu balón ukopl.
     
    83
    Kadeřábek vyslal dlouhou přihrávku podél pravé postranní čáry. Český obránce vymyslel zajímavou pobídku pro spoluhráče, ale domácí obrana byla pozorná.
     
    82
    Raffael chtěl prudkou přihrávkou přenést míč na levou stranu, kde byl úplně volný Oscar Wendt. Druhý jmenovaný se k balónu přes zásah obránce nedostal.
     
    81
    Centr od rohového praporku nebezpečí pro domácí svatyni nepřinesl. Jeden z obránců Borrusie vyhlavičkoval balón ven z pokutového území.
     
    80
    Andrej Kramarić si krásně zasekl míč okolo obránce a vyslal nadýchaný centr do pokutového území. Jeden z obránců přizvedl míč na rohový kop.
    79. Johnsonův únik
     
    79
    Fabian Johnson zahodil možnost být hrdinou! Střídající fotbalista se dostal do úniku, ale sám před brankářem poslal míč vedle branky!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 25. Dahoud (Kramer) – 54. Amiri (Rudy)

    Karty:   67. Uth (HOF), 77. Kadeřábek (HOF)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 5:5. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 7:17.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Christensen, Strobl, Vestergaard – Elvedi, Kramer (87. Hahn), Stindl (87. Jantschke), Dahoud, Wendt – T. Hazard (75. Johnson), Raffael.
    Náhradníci: Sippel – N. Schulz, Johnson, J. Hofmann, Jantschke, Korb, Hahn.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Süle, Schär (46. Amiri), Hübner – Kadeřábek, Polanski, Rudy, Zuber (59. Toljan) – Szalai (46. Uth), Kramarić, Wagner.
    Náhradníci: Stolz – Bičakčić, Rupp, Toljan, Amiri, Uth, Atik.

    Rozhodčí: Aytekin – Dietz, Beitinger
    ocianews.com