Malaga – La Coruňa 4:3 (kon.) | Real Madrid – Gijón 2:1 (kon.) | Espanyol – Leganés 3:0 (kon.)
Sevilla – Valencia 2:1 (kon.)
konec
Malaga CF
4:3 (2:1)
Deportivo La Coruňa
Sobota 26.11.2016, 13:00 • Estadio La Rosaleda (Málaga) • Španělská LaLiga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:58:13)
     
    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 4:9. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 15:13.
     
    Je dobojováno! Málaga nakonec zvládla dlouhou přestřelku a vítězí 4:3! Hosté přitom vlétli do utkání jako velká voda a Celso Borges je z penalty poslal do vedení. O dvacet minut později však z pokutového kopu vyrovnal Michael Santos a Sandro Ramírez parádní střelou z přímého kopu dokonce poslal domácí do vedení! Málaga své vedení po přestávce ještě navýšila, když svou druhou trefu přidal Michael Santos ! Hosté se ale famózně vrátili do zápasu. Florin Andone nejprve snížil na 3:2 a Celso Borges deset minut před koncem po chybě domácího brankáře vyrovnal! Rozhodující okamžik ale přišel až v nastavení, kdy parádní bombou rozhodl střídající Javier Ontiveros !
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Javier Ontiveros (Málaga CF).
    90+2. Javier ONTIVEROS - 4:3
     
    90+2
    Málaga právě vstřelila branku!
    Tak to je závěr jako hrom! Domácí si zajišťují tři body! Domácímu trenérovi vyšlo střídání! JAVIER ONTIVEROS si navedl míč do středu hrací plochy a z dvaceti metrů poslal míč pod břevno!
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Marlos Moreno, přichází Pedro Mosquera.
     
    90
    Florin Andone si naběhl na malé vápno, kam přiletěl centr těsně nad zemí. Andone se ve skluzu dostal k zakončení, avšak jeho rána byla hodně nepřesná.
     
    89
    Hosté už v závěru drží míč na polovině Málagy a nepouštějí domácí celek do útoku. La Coruňa se dere za vstřelením vítězné branky.
     
    88
    Marlos Moreno udržel míč na pravé straně hrací plochy. Hostující fotbalista se vydal na individuální průnik, ale obránce mu vystavil stopku hned za půlící čárou.
     
    87
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Pablo Fornals, přichází Duda.
     
    86
    Na druhé straně spěchal za míčem Javier Ontiveros. Střídající fotbalista Málagy vyslal prudký centr do pokutového území, ale nikdo v modrobílém na něj nedosáhl.
     
    85
    Juanfran vyslal dlouhou přihrávku vzduchem podél pravé postranní čáry. Za míčem uháněl Sidnei, jež ale nebyl dostatečně rychlý a míč propadl do zámezí.
     
    84
    Hostům ale vyrovnání nestačí a nadále se tlačí do útoku. Před branku přilétl další centr z pravé strany, ale Ignacio Camacho tentokrát zasáhl.
    82. Celso BORGES - 3:3
     
    82
    La Coruňa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! La Coruňa přeci jen dotahuje náskok svého soupeře. Carlos Kameni vyrazil ven z branky, ale nechytil centr z pravé strany. Míč poté propadl na zadní tyč a CELSO BORGES dopravil míč do sítě!
     
    81
    Hosté zahrávali rohový kop. Centrovaný míč přilétl na značku pokutového kopu, kde si jej ale našli připravení zadáci domácího celku.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 22. Santos (pen.), 40. Sandro Ramírez, 56. Santos (Fornals), 90+2. Ontiveros – 4. C. Borges (pen.), 72. Andone (Gil), 82. C. Borges

    Karty:   77. Añor (MLG), 79. Camacho (MLG), 90+3. Ontiveros (MLG) – 11. Luisinho (DEP)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 4:9. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 15:13.
    Malaga CF: Kameni – Rosales, Miguel Torres, Villanueva, Ricca – Añor, Camacho, Fornals (87. Duda), G. Castro – Santos (73. Ontiveros), Sandro Ramírez (54. En Nesyri).
    Náhradníci: Bojko – Koné, Duda, Jony, En Nesyri, Ontiveros, Muñoz.

    Deportivo La Coruňa: Tytoń – Juanfran, Albentosa, Sidnei, Luisinho – C. Borges, Guilherme – Gama, Fajr (69. Gil), Moreno (90. Mosquera) – Andone.
    Náhradníci: Lux – F. Navarro, Bergantiños, Mosquera, Colak, Gil, Arribas.

    Rozhodčí: Bikandi – Huerga, Vilate
    bahis siteleri