Litoměřice – Frýdek-M. 0:1 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 3:2 (po pr.) | Přerov – Most 4:0 (kon.)
Prostějov – Třebíč 7:3 (kon.) | Motor ČB – Jihlava 1:2 (kon.) | Benátky n/J – Slavia 3:6 (kon.)
Havířov – Kladno 1:2 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
7:3 (3:0, 2:1, 2:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 26.11.2016, 17:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:02
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Ján Niko z pravého křídla nabil na střelu PETROVI MRÁZKOVI, který od modré čáry bez přípravy vymetl nádhernou střelou přesně levý horní roh brány. Asistence: Ján Niko a David Dolníček.
     
    55:28
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Lukáš Krejčík z pravého křídla a ostrého úhlu poslal puk před bránu, kde byl velice důrazný JAKUB ŠLAHAŘ a puk dorazil za Dominika Svobodu. Brankář Třebíče se sice hodně zlobil a dožadoval odpískání nedovoleného bránění, gól byl ale uznán. Asistence: Lukáš Krejčík a Vojtěch Augustin.
     
    53:55
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    MAREK ŠVEC si na levém křídle vyměnil puk s Jiřím Hozákem a z mezikruží tvrdou střelou s příklepem zamířil nad pravým betonem Dominika Svobody k levé tyči. Brankář Třebíče se za jeho ranou pouze ohlédl. Asistence: Jiří Hozák a Ondřej Fiala.
     
    44:12
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Petr Mrázek v blízkosti levé tyče sice Jakuba Neužila nepropálil, po jeho zákroku ale puk pěkně vrátil pod sebe a ROMAN ERAT tvrdou ránou z mezikruží vymetl levý horní roh brány. Asistence: Petr Mrázek.
     
    38:34
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    David Dolníček vyhrál v útočném pásmu vhazování a Patrik Erat zpětnou přihrávkou od mantinelu našel PATRIKA KOCHA, který si srovnal puk na hůl a z prostoru mezi pravým kruhem pro vhazování a modrou čárou ho nahodil k pravé tyči. Jednalo se sice jen o nahození, ale nutno dodat, že Jakub Neužil vůbec nic neviděl. Asistence: Roman Erat a David Dolníček.
     
    32:15
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Marek Švec odvedl za bránou skvělou práci, když neumožnil Třebíči vyhodit a poté podél hrazení našel Jiřího Hozáka. Jiří Hozák poté přihrávkou od zadního mantinelu předložil puk před bránu ONDŘEJOVI FIALOVI, který se z blízkosti nemýlil a bez přípravy zamířil nad levým betonem Dominika Svobody k pravé tyči! Asistence: Jiří Hozák a Marek Švec.
     
    20:40
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    JAN RUDOVSKÝ si v mezikruží srovnal na hůl zpětnou přihrávku Martina Nováka a nádhernou střelou s příklepem vymetl bližší levý horní roh brány. Asistence: Martin Novák a Lukáš Luňák.
     
    16:47
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Vypadalo to, že Lukáš Žálčík po skvělém pokrytí puku bude objíždět bránu, nakonec se ale rozhodl pro krásnou zpětnou přihrávku, po které LUKÁŠ LUŇÁK nad levým betonem Pavla Jekla poslal puk v blízkosti pravé tyče neomylně do sítě. Asistence: Lukáš Žálčík.
     
    3:03
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jiří Hozák si najel mezi kruhy pro vhazování na krásnou přihrávkou zpoza brány a po naznačení střely přihrál doprava MARKOVI ŠVECOVI, který z úhlu zamířil v blízkosti pravé tyče do odkryté části brány – 2:0. Asistence: Jiří Hozák.
     
    2:43
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    MATOUŠ VENKRBEC využil přesilovou hru krásnou střelou do pravého horního rohu brány a Jestřábi se ujímají po rychlém využití přesilové hry vedení 1:0! Asistence: Martin Novák a Aleš Holík.
    Marken.cz

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Venkrbec (Martin Novák, A. Holík), 4. Švec (Hozák), 17. Luňák (Žálčík), 21. Rudovský (Martin Novák, Luňák), 33. Fiala (Hozák, Švec), 54. Švec (Hozák, Fiala), 56. Šlahař (L. Krejčík, Augustin) – 39. Koch (R. Erat, Dolníček), 45. R. Erat (Mrázek), 60. Mrázek (Niko, Dolníček)


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Kantor) – A. Holík (A), Kaluža, V. Zadražil, T. Kvapil, Grebeňuk, Protivný – Martin Novák, Moskal (A), Žálčík – Luňák, Venkrbec (C), Rudovský – Augustin, Šlahař, L. Krejčík – Fiala, Hozák, Švec – Zabloudil.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (21. Do. Svoboda) – J. Zdráhal (A), Niko, Bartejs, Koch, Čejka, Lojek, Blaha – R. Erat (A), Dolníček (C), Kristl – Kusko, R. Zohorna, Mrázek – Huňa, Raška, Psota – Malec, Milfait, T. Havránek.

    Rozhodčí: René Trombík. Čároví: Radim Adamec, Marian Poruba
    bahis siteleri