Dunajská Streda – Michalovce 2:1 (kon.) | Podbrezová – Senica 2:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Prešov 3:0 (kon.)
Žilina – Slovan Bratislava 2:1 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
3:0 (1:0)
FC Tatran Prešov
sk Sobota 26.11.2016, 17:00 • Štadión FC ViOn, Zlaté Moravce • Niké liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Druhý polčas oveľa lepšie vyšiel domácim. Najprv vedenie Vionu zvýšil v 68. minúte Orávik a na konečných 3:0 spečatil Boszorád gólom zo z 79. minúty.

    Pekný večer. (18:51:10)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Orávik centrom na hranicu šestnástky našiel Sedláka, ktorý si pripravil loptu a pálil. Prešovčania ho však dokázali zablokovať.
     
    89
    Vyzerá to tak, že Zlatým Moravciam sa už bez problémov podarí doviesť tento zápas do víťazného konca a asi aj udržať čisté konto pre Kováča.
     
    87
    Príležitosť pre Vion. Peter Orávik už siahal na hetrik. Spracoval si loptu od Bariša, dostal sa do šestnástky a zblízka to skúšal. Talian však aj sympaticky vyrazil.
     
    86
    Zlaté Moravce zahrávali rohový kop. K streleckému pokusu sa nedostali. Následne bol pískaný faul na prešovského hráča, a to je lopta pre Tatran.
     
    84
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Mateus De Oliveira Silva, prichádza Miroslav Sedlák.
     
    83
    Po dlhšom čase si na loptu siahol aj brankár Kováč. Miroslav Petko si pripravil loptu na hranici šestnástky a vypálil. Mieril však do stredu bránky.
     
    82
    Guilavogui vybehol s loptou na útočnej polovici, zasekol si ju a potom chcel krížom presunúť na Orávika. Loptu však zachytil Petko.
     
    81
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Martin Válovčan, prichádza Jozef Sombat.
     
    79
    Zlaté Moravce dali gól!
    Domáci zvyšujú svoje vedenie a tri body už pravdepodobne majú v suchu. De Silva predĺžil nakrátko na MARTINA BOSZORÁDA, ktorý zo šestnástky pohodlne zakončil!
     
    77
    Toto bola asi najväčšia šanca Prešova v tomto zápase! Katona prihrávkou našiel na pravej strane Lukáša Kubusa, ktorý bol celkom blízko pri bráne. Poslal tvrdú delovku, no bránu minul!
     
    76
    Kapitán domácich Peter Orávik zrejme túži po dosiahnutí hetriku. Pálil spoza pokutového územia a nevystrelil vôbec zle. Talian sa musel za loptou poriadne natiahnuť.
     
    74
    Domáci získavajú loptu vďaka faulu súperovho hráča. Vidíme ešte striedanie. Jozef Bujňák odchádza z ihriska a na trávnik prenecháva miesto Hectorovi Tamunoibitonovi Tubonemimu.
     
    73
    Orávik sa priblížil k šestnástke. Po jeho pravici sa mu rozbiehal De Silva, ktorému nakoniec aj prehodil, no poslal mu pridlhú loptu. Rozohrávať teda bude Talian.
     
    71
    Orávik je pri chuti a rozvíjal akciu. Posunul na pravú stranu Boszorádovi. Pred ním sa otvoril priestor a prihrávkou hľadal niekoho pred šestnástkou. Prešovčania tu však tiež boli v celkom hojnom počte.
     
    68
    Zlaté Moravce dali gól!
    Zlaté Moravce zvyšujú vedenie v tomto zápase! Domáci zvyšujú vedenie! Boszorád zvnútra šestnástky poslal mäkký center, ktorý však bol zbrzdený a lopta dorazila na kopačku PETRA ORÁVIKA. Ten iba namieril a loptu umiestnil k ľavej žrdi!
     
    68
    Dobrú robotu odviedol v týchto chvíľach striedajúci Guilavogui, ktorý sa priblížil ku Katonovi a obral ho o loptu.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 33. Orávik (pen.), 68. Orávik (Boszorád), 79. Boszorád (De Oliveira Silva)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Boszorád, Karlík, Pastva, Pintér – Obročník – Gešnábel (66. Guilavogui), Orávik (C), De Oliveira Silva (84. Sedlák), Bariš – Válovčan (81. Sombat).
    Náhradníci: Novota – Ranko, Sombat, Sedlák, Kapor, Paixao da Silva, Guilavogui.

    FC Tatran Prešov: Talian – Bujňák (74. Tubonemi), Bartek, Petko, Dzurík – Olansunjanmi, Jacko (C), Keresteš, Leško (61. Kubus) – Rolinc, Katona.
    Náhradníci: Penksa – Dupkala, Tubonemi, Kráľovič, Micherda, Kubus, Jacko.
    bahis siteleri