BK Havlíčkův Brod B – Polička 1:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod B
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
HC Spartak Polička
Úterý 13.12.2016, 18:30 • Zimní stadion Kotlina • Krajská liga: Pardubický kraj
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod B: Kekula (Adam) – Mendl, Bušek, Suchý, Bancíř, Pecen – Hynek, L. Vala, Jelínek, Szilva "C", M. Přibyl, Cejpek, Abbrent, M. Polák, Motl, Nguyen, Hlídek

    HC Spartak Polička: Zelený – Štěrba, Cik, Máša, Dvořák – Klíma, Zobač, Pazourek, Krajíček, Martinů, Boháček, Vápeník "C"

    Rozhodčí: David Kolář – Jaromír Říha, Martin Vepřovský.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Mladí Bruslaři začali pěkně zostra. Vladimír Szilva se hned po vyhraném vhazování ve středovém kruhu vydal kupředu, ale hosté jeho postup zastavili.
     
    00:36
    Hosté se na chvíli usadili v útočném pásmu, kde si několikrát vyměnili mezi sebou puk, ale gólmana Kekulu nedokázali ohrozit.
     
    01:00
    Havlíčkův Brod si postupnými krůčky probil cestu do útočného pásma, ale u brankáře Zeleného byl brzy odzbrojen. Polička však vyhodila jen na icing.
     
    01:17
    Tomáš Nguyen vybojoval puk ve středním pásmu, rychle si vybruslil do levého kruhu a zápěstím vstřelil, ale minul protější tyčku.
     
    01:57
    Poprvé v akci se představil i havlíčkobrodský gólman Kekula, který neměl žádný problém s tím, aby nahození, jež dobře viděl, schoval v lapačce.
     
    02:21
    Nadějná šance Bruslařů! Lukáš Motl protečoval puk do jízdy Martinu Polákovi, jehož ránu ze strany vyrazil gólman Zelený před sebe. K dorážce se probil Michal Přibyl, ale nedokázal skórovat!
     
    02:50
    Hosté, kteří dnes hrají v hodně malém počtu, na chvíli nechali vydechnout svou defenzivu a vyvezli kotouč alespoň do středního pásma.
     
    03:10
    Havlíčkův Brod už vybojoval puk a rozehrává od svého gólmana Kekuly.
     
    03:40
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Aktivní Bruslaři se znovu usadili v útočném území a radují se z vedení! Vzorný důraz před bránou soupeře ukázal havlíčkobrodský kapitán VLADIMÍR SZILVA, jenž se probil k puku a jeho dorážka z prostoru mezi kruhy zaplula přesně pod horní tyčku! Bez asistence.
     
    04:10
    Mladí Bruslaři jsou i nadále více u puku a tráví většinu času v blízkosti brány Poličky, kterou stráží bývalý Rebel Martin Zelený.
     
    04:36
    Hosté se nadřeli, ale kotouč nakonec přeci jen vybojovali. Nyní se snaží rozehrát od vlastní modré čáry.
     
    04:50
    Domácí mladíci už přesunuli děj hry na druhou stranu hřiště a znovu obléhají bránu Poličky. Ke střele se zatím však neprotlačili.
     
    05:15
    Východočeši jsou i nadále pod tlakem, Havlíčkův Brod i nadále tlačí na ofenzivní pilu. Michal Přibyl hledal spoluhráče na ose hřiště, ale jeho pas byl nepřesný.
     
    05:36
    Polička je po většinu času schoulena hluboko do obranné ulity a vyčkává na možnosti k protiútokům. Nyní se však dopustila zakázaného uvolnění.
     
    05:52
    Václav Pecen dostal nahrávku na levé křídlo a od mantinelu zkusil štěstí. Jeho projektil mířil k bližší tyčce, kde zasáhl betony gólman Zelený.
     
    06:15
    Hosté zaútočili a gólman Kekula si znovu sáhl na puk. Střelu z blízkosti modré čáry však dobře viděl a v pohodě ji zlikvidoval lapačkou.
     
    06:36
    Jan Boháček vypálil z okraje kruhů a gólman Kekula nepředvedl moc jistý zákrok. Kotouč vyrazil jen před sebe, ale tam byli jeho spoluhráči.
     
    07:01
    Jan Boháček se pokusil zakončit z těžkého úhlu bekhendem, ale u bližší tyčky místo nenašel. Brankář Kekula byl pozorný a dál drží nuli.
     
    07:17
    Kapitán Spartaku Vratislav Vápeník si vybruslil do levého kruhu a vystřelil zápěstím, ale jeho projektil jen proletěl vedle přední tyčky.
     
    07:41
    Domácí už se usadili v útočné zóně a přihrávají si.
     
    08:09
    Polička se pokusila o rychlou nahrávku vpřed, ale Michal Zobač byl na útočné modré čáře dobře pokrytý, navíc na prudký pas nedosáhl.
     
    08:22
    Martin Hynek hodně aktivně napadá rozehrávku soupeře a hosté s tím mají velké problémy. Nedaří se jim dostat puk ven ze svého pásma.
     
    08:39
    Martin Hynek se ocitl ve velké šanci! Dostal dobrý pas před bránu, ale zblízka nedokázal brankáře Zeleného prostřelit střelou na lapačku!
     
    09:00
    Brodský kapitán Vladimír Szilva se znovu zkoušel probít k puku mezi kruhy, ale tentokrát se mu to, na rozdíl od prvního gólu utkání, nepovedlo.
     
    09:12
    Havlíčkův Brod má stále více ze hry, Polička vystrkuje z obranného postavení útočné růžky jen hodně sporadicky a i nadále čelí náporu.
     
    09:55
    Dlouho se hrálo bez přerušení. Sudí David Kolář zadul do píšťalky až po dalším úspěšném zákroku gólmana Martina Zeleného.
     
    10:10
    Východočeši se sice probili k puku, ale jen na chviličku. Pod tlakem vyrobili v rozehrávce další nepřesnost a hrát tak může Havlíčkův Brod.
     
    10:34
    Domácí ostřelují bránu soupeře ze všech možných pozic útočného pásma, ale nyní nemají přesnou mušku. Gólman Zelený nemusí zasahovat.
     
    11:23
    I nadále se odvíjí děj hry především v blízkosti gólmana Zeleného, ale Havlíčkův Brod musí po většinu času bojovat o puk v blízkosti mantinelů.
     
    11:28
    Hra je přerušena kvůli hře vysokou holí jednoho z mladých Bruslařů, vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    11:42
    Jan Boháček vedl útok Spartaku po pravém křídle a hledal před brankovištěm najíždějící spoluhráče. Brankář Kekula dobře zareagoval a pas zalehl.
     
    12:00
    Havlíčkův Brod drží puk a rozehrává z hloubi svého obranného pásma.
     
    12:31
    Michal Zobač hezky zavezl puk do útočného pásma, kde ho zkušeně podržel na holi a přihrával na modrou čáru Vratislavu Vápeníkovi, jenže ten puk nezpracoval.
     
    12:51
    Tohle nevypadalo vůbec špatně. David Pazourek si sjel na osu hřiště a z mezikruží v tísni vypálil z první, ale minul havlíčkobrodskou bránu.
     
    13:21
    Polička se udržela v útočném území, puk se dostal k blízkosti modré čáry a Ladislav Klíma od pravého mantinelu vystřelil, ale minul protější tyčku.
     
    13:49
    Východočeši vybojovali kotouč ve svém pásmu a rozehrávají od gólmana Zeleného.
     
    14:15
    Bruslaři byli chvíli pod tlakem a proto místo toho, aby se dopustili v rozehrávce zbytečné chyby, nahodili puk na brankáře Zeleného, který rozehrál.
     
    14:56
    David Pazourek předvedl na levém křídle rychlé zrychlení, zavezl puk za bránu a po jejím objetí zkusil zasunout puk k bližší tyčky, ale trefil jen Kekulův beton. Nebezpečně dorážel Lukáš Krajíček, ale jen do plastronu Kekuly.
     
    15:19
    Polička právě vstřelila branku!
    A pozor, v Kotlině máme vyrovnáno! Hosté měli ponechanou výhodu, když David Pazourek přihrál LUKÁŠI CIKOVI, jenž vypálil z okraje levého kruhu a jeho střela doplachtila až za Kekulova záda! Asistence: David Pazourek.
     
    15:45
    Havlíčkův Brod nelení a snaží se odpovědět. Kotouč se drží v rohu pásma Poličky, kde o něj hráči obou mužstev usilovně zápolí.
     
    16:03
    Hra je přerušena, buly proběhne u gólmana Poličky Martina Zeleného.
     
    16:18
    Východočeši rozhodně nepůsobí v Kotlině odevzdaným dojmem, ba naopak, nyní jsou na ledě více vidět. Lukáš Krajíček vypálil z voleje zpoza protihráče na okraji kruhů, gólman Kekula zasáhl lapačkou.
     
    16:37
    Vyloučení v týmu HC Spartak Polička (Cik – 2 min.).
     
    16:45
    Bruslaři vyhráli vhazování v útočném území a už si nahrávají u gólmana Zeleného.
     
    16:56
    Ohrozit ho ale nedokázali, Polička se probila ke kotouči a vyhodila ho až za havlíčkobrodskou bránu.
     
    17:09
    Domácí už znovu okupují útočnou zónu.
     
    17:46
    Domácí dlouho kombinovali v útočném pásmu, a se kotouče v roli falešného beka chopil Vladimír Szilva a tvrdou jedovkou vyprášil Zeleného betony.
     
    18:06
    Další střela z levého křídla byla hodně nepřesná a puk skončil po vyhození Východočechů až u gólmana Kekuly.
     
    18:41
    Spartak první oslabení v pohodě ustál, soupeře k ničemu nebezpečnějšího nepustil, což ocenili fanoušci hostů potleskem.
     
    19:06
    Lukáš Cik je po vyrovnávací brance, jíž sám vstřelil, očividně v dobrém rozmaru. Dvakrát vypálil z kruhů, ale pokaždé nastřelil jen gólmana Kekulu.
     
    19:26
    Sparta zamkl mladé Bruslaře u jejich brány a Havlíčkův Brod vyhodil jen na zakázané uvolnění.
     
    19:49
    Václav Pecen stál na konci útočné kombinace a od modré čáry vystřelil. Jeho projektil vyrazil gólman Zelený vyrážečkou do ochranné sítě.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První půlka úvodní dvacetiminutovky se odehrávala podle havlíčkobrodského scénáře, což vyjádřil gólově přesnou střelou z mezikruží Vladimír Szilva. Hosté však zlepšili svůj výkon a byli potom nebezpečnější, z čehož pramenilo vyrovnání Lukáše Cika1:1.
     
    Bruslaři dnes potřebují získat alespoň bod, aby měli jistotu účasti v elitní šestce soutěže a startovali v prestižním play-off.
     
    Hráči už jsou zpět na hrací ploše, můžeme pokračovat!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:04
    Po buly ve středovém kruhu se puk dostal za bránu Bruslařů, odkud rozehrává obránce David Bušek.
     
    20:26
    Havlíčkův Brod rozehrává od své brány, hosté se snaží aktivně napadat. A nutno dodat, že zatím se jim to daří velmi dobře, domácí mají problém dostat se z obležení soupeře.
     
    20:42
    Přihrávka rukou, kvůli níž byli hosté vykázáni z útočného pásma. Buly proběhne v neutrální zóně.
     
    21:05
    Jan Boháček měl na zádech přilepeného protihráče, ale i přesto dokázal z těžkého úhlu zakončit. Střela mu ale nesedla a minula Kekulovu svatyni.
     
    21:27
    Vyloučení v týmu HC Spartak Polička (Dvořák – 2 min., podražení).
     
    21:47
    Martin Hynek hledal nahozením před bránou Vladimíra Szilvu, jenž byl však dobře pokrytý. Následná nahrávka buzarem o hrazení nenašla hůl obránce Buška.
     
    22:16
    Bruslaři si nepohlídali střídání a hráli v šesti, což neuniklo pozornosti čárového sudího. Trest odpyká Michal Přibyl (HBR).
     
    22:22
    A pozor, hosté mají k dispozici nadějnou přesilovku 4 na 3! Na lavici hanby usedl David Bušek (HBR) za sekání.
     
    22:49
    Hosté okupují útočné pásmo a snaží se rozhýbat rychlou kombinací obranný blok soupeře, což se jim však vůbec nedaří.
     
    23:18
    Mladí Bruslaří stále čelí soupeřovu tlaku, ale hosté ne a ne trefit havlíčkobrodskou bránu.
     
    23:38
    polička je už na ledě v kompletním složení a hraje přesilovku 5 na 3, ale Bruslaři se i ve třech zatím učebnicově brání a soupeře k ničemu nepouštějí.
     
    24:24
    Havlíčkův Brod je kompletní, Poličce se nadějná přesilovka vůbec nepovedla. Ohrozila gólmana Kekulu jen jednou, když od modré čáry vyprášila jeho betony.
     
    24:35
    Hra je přerušena, sudí nařídil buly ve středním pásmu.
     
    24:49
    Lukáš Motl napadal rozehrávku soupeře a protihráči před sebou vypíchl v útočném pásmu puk, který skončil v rohu pásma. Všichni Broďáci ale měli k puku daleko.
     
    25:13
    Polička má puk ve své moci a hledá si cestu přes střední pásmo, v němž Bruslaři dobře zahušťují prostor.
     
    25:40
    Východočeši jsou zatím na ledě v prostřední části aktivnější, k čemuž jim nepochybně pomohla i výhodná přesilovka. Domácí se nemohou probít do útočného území, natož k ohrožení gólmana Zeleného.
     
    26:12
    V Kotlině sledujeme stále podobný obrázek hry. Polička kombinuje a drží puk, zatímco mladí Bruslaři se musí soustředit hlavně na hlídání zadních vrátek.
     
    26:33
    Ondřej Hlídek nabral rychlost na pravém křídle a probil se do zakončení, ale gólman Zelený se ranou k přední tyčce nachytat na švestkách nenechal.
     
    27:00
    Tomáš Cejpek hezky najel do útočného pásma a nahrál Vladimíru Szilvovi, jenž zpoza brány hledal spoluhráče před brankovištěm, ale nahrál jen protihráči.
     
    27:21
    Domácí se usadili v útočném pásmu a nahrávají si.
     
    27:41
    Václav Pecen vypálil golfákem od modré čáry a jeho rána byla ještě tečována jedním z hráčů Poličky, ale i přesto puk proletěl nad horní tyčkou.
     
    28:07
    Útok Bruslařů je u konce, kotouč získala do své moci Polička a zakládá novou útočnou akci ze svého pásma.
     
    28:33
    Druhá třetina nám zatím moc pohledný hokejový zážitek nenabízí. Na hrací ploše dominují obě pozorné obrany, zajímavých situací je hodně málo.
     
    28:46
    Michal Přibyl se uvolnil na okraji kruhů a svou zápěstní střelu schoval za protihráče. Gólman Zelený byl však dobře postavený a kotouč schoval v náruči.
     
    29:01
    Domácím se nepovedla rozehrávka a píská se jejich zakázané uvolnění.
     
    29:15
    Brankář Zelený využil dostatku času a vydal se kousek ze svého brankoviště na výlet, aby pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    29:55
    Dominik Suchý se srazil ve středním pásmu s protihráčem a možná se dal pískat faul kolenem, ale pokračovalo se ve hře. Ondřej Hlídek potom dostal nahrávku, ale jeho pas nenašel před bránou adresáta.
     
    30:52
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Bušek – 2 min., sekání).
     
    31:20
    Polička právě vstřelila branku!
    Východočeši přesilovku využívají a v Kotlině překvapivě dokonávají obrat! Tomáš Dvořák se ujal puku na modré čáře a vystřelil. Puk během letu ještě tečoval těsně před brankovištěm VRATISLAV VÁPENÍK a šikovně ho tečoval mimo dosah gólmana Kekuly! Asistence: Jonáš Dvořák.
     
    31:50
    Havlíčkův Brod se zatím ve druhé třetině hodně trápí a troufám si tvrdit, že trenéři budou s jeho hrou hodně nespokojení. Polička je zatím lepší a zaslouženě vede.
     
    32:10
    Hosté nahodili puk do útočného pásma, ale za bránou gólmana Kekuly byli jako první domácí, kteří mohou v klidu rozehrát.
     
    32:32
    Jan Jelínek dostal dobrý pas před brankoviště, ale dostal se už do těžké střelecké pozice a z velkého úhlu pálil vedle bližší tyčky.
     
    33:02
    Domácí hráči i nadále drží puk na dostřel gólmana Zeleného, který zatím moc práce v této dvacetiminutovce neměl.
     
    33:29
    Spartak vyvezl puk do útočného pásma a Bruslaři rozehrávají ze zákrytu brány gólmana Kekuly.
     
    33:45
    Vladimír Szilva si sjel do útočného pásma a z kruhu vystřelil, ale gólman Zelený jeho projektil dobře viděl a vyrazil ho betony do bezpečí.
     
    34:05
    Václav Pecen teď vzorně podpořil útok, když se vydal na útočný výlet a z levé strany vystřelil, ale našel jen hruď gólmana Zeleného.
     
    34:24
    Střela od modré čáry uvízla ve skrumáži těl v předbrankovém prostoru a k nadějné dorážce se probil Michal Přibyl, ale bekhendem z úhlu netrefil bránu.
     
    34:32
    Vyloučení v týmu HC Spartak Polička (Klíma – 2 min., hákování).
     
    34:45
    Hosté získali puk a i když se jim na první pokus vyhození nepovedlo, kotouč vyvezl do bezpečí Vratislav Vápeník a nahodil kotouč do útočného pásma.
     
    35:12
    Havlíčkův Brod se pokusil dlouhou nahrávkou vysunout kupředu najíždějícího Jana Jelínka, který bruslil na levém křídle, ale u puku byl dříve Jonáš Dvořák. Icing.
     
    35:31
    Lukáš Cik získal puk a vyvezl ho až za bránu soupeře, čímž ušetřil cenné sekundy z trestu svého spoluhráče.
     
    35:48
    Brankář Zelený si připsal úspěšný zákrok a vysloužil si ovace od fanoušků Poličky, jimž mávnutím ruky za vyjádřenou podporu děkuje.
     
    36:00
    Václav Pecen přebral pas na útočné modré čáře, odbruslil si od protihráče a vypálil z okraje kruhů, ale jen do betonů gólmana Zeleného. Domácí dál drží pásmo.
     
    36:36
    Kotouč se několikrát odrazil v předbrankovém prostoru Poličky, po čemž ho hosté odpálili do bezpečí. Na ledě už jsou kompletní, mladí Bruslaři nesehráli hru v početní převaze vůbec dobře.
     
    36:58
    Domácí ztratili puk a Polička se hnala do rozevřené obrany, ale nepřesností celý postup k soupeřově bráně zpomalila.
     
    37:21
    Velká škoda pro Havlíčkův Brod! Tomáš Nguyen se hezky protáhl dopředu po levém křídle a z úhlu zakončil, ale zazvonil svou střelou jen na vzdálenější tyčku!
     
    37:54
    Brankář Zelený schoval střelu od modré čáry ve své výstroji a přerušil hru.
     
    38:08
    David Pazourek se ujal puku u hrazení, po levé straně se s ním prosmýkl až do útočného pásma a zakončil bekhendem, ale netrefil prostor brány.
     
    38:45
    Mladí Bruslaři pokazili rozehrávku a měli velké štěstí, že to Spartak nedokázal potrestat! Nahrávku před bránu dostal Jan Boháček, ale zblízka zamířil nad břevno!
     
    39:00
    Vyloučení v týmu HC Spartak Polička (Pazourek – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:24
    Jan Jelínek nahrál před bránu, kde se snažil zblízka dorážet Ondřej Hlídek, ale trefil jen gólmana Zeleného, jenž okamžitě přerušil hru.
     
    39:24
    Vyloučení v týmu HC Spartak Polička (Klíma – 2 min., sekání + osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
     
    39:50
    Mladí Bruslaři sice dostali puk k modré čáře na obránce, jenže ten dlouho otálel se střelou, přihrál puk spoluhráči a ten zasáhl protihráče před sebou do chráničů holení.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední část se Bruslařům vůbec nepovedla, naopak Polička dokonala nečekaně obrat. Od modré čáry vypálil Jonáš Dvořák a hezkou tečí skóroval Vratislav Vápeník. Třetí perioda začne zhruba v 19:58, Polička vede v Kotlině 2:1.
     
    Bruslaři budou hrát ještě přesilovku 5 na 3.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:39
    Bruslaři se snažili vyšachovat obranu soupeře, jenže nahrávka mezi kruhy byla nepřesná, hosté ji zachytili a vyhodili.
     
    41:06
    David Pazourek se prosmýkl do útočného pásma, srovnal si puk na hůl a nebezpečně vypálil zápěstím po ledě. Gólman Kekula jeho střelu vyrazil.
     
    41:40
    Hosté jsou v plném počtu, přesilovka se Bruslařům ani trochu nepovedlo, což je může mrzet o to víc, že stále prohrávají o gól 1:2.
     
    42:12
    Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu a nepřesně zakončil. Odražený puk od zadního mantinelu rychle zalehl pod svou výstrojí gólman Zelený.
     
    42:49
    David Pazourek se tlačil do předbrankového prostoru a mířila na něj nahrávka, ale útočník Poličky to měl těžké. Bekhendem netrefil bránu, když byl tísněn protihráčem.
     
    43:13
    Východočechům se nepovedla rozehrávka a vyhodili ze svého pásma jen na zakázané uvolnění.
     
    43:21
    Michal Přibyl se protlačil k puku v útočném pásmu a snažil ze vystřelit z pravého kruhu, ale jeho rána byla zblokována mimo bránu.
     
    43:49
    Martin Polák přebral puk na pravém křídle a hledal mezi kruhy najetého spoluhráče, jenže jeho pas zachytil jen protihráč.
     
    44:05
    Michal Zobač se prohnal po levé straně, dostal se do úhlu a nahrával před brankovišrě, ale tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů.
     
    44:21
    Hosté vyhodili na zakázané uvolnění, buly u gólmana Zeleného.
     
    44:54
    Na ledě se neděje v těchto chvílích nic moc zajímavého. Polička se soustředí hlavně na držení puku a hlídání svého těsného vedení, zatímco Bruslaři se těžko dostávají k puku.
     
    45:15
    Vladimír Szilva a Martin Hynek pelášili do přečíslení 2 na 1. Prvně jmenovaný vzal zodpovědnost na sebe, ale trefil jen protihráče.
     
    45:43
    Havlíčkův Brod získal puk a rozehrává od své brány.
     
    46:05
    Mladí Bruslaři teď trochu zaspali u své modré čáry a pustili soupeře do blízkosti gólmana Kekuly, ale Spartak nedokázal zakončit.
     
    46:47
    Tomáš Nguyen nabral rychlost, projel do levého kruhu útočného pásma a znovu střílel k protější tyčce, ale netrefil bránu Poličky.
     
    47:13
    Domácí mladíci diktují tempo hry. Častěji drží puk na svých holích a ženou se dopředu, ale k vyrovnání mají zatím daleko. Východočeši se dobře brání.
     
    47:35
    Dušan Mendl odvedl dobrou práci na útočné modré čáře. Hosté se snažili vyhodit, ale brodský bek zachytil kotouč na své holi u hrazení.
     
    47:53
    Havlíčkův Brod sice dokázal ohrozit gólmana Zelného, ale ten dalekonosný projektil dobře viděl a ukryl ho bez větších problémů ve výstroji.
     
    48:04
    Polička se i nadále soustředí hlavně na obranu, možná jí i docházejí trochu síly, protože do Kotliny přijela v hodně malém počtu hráčů.
     
    48:16
    Lukáš Krajíček přebral puk na okraji kruhů a nad ničím nepřemýšlel. Rychle napálil puk směrem na bránu, ale měl vychýlenou mušku a netrefil ji.
     
    48:41
    Jakub Máša vypálil nepřesně z kruhu, jenže kotouč se rychle odrazil od zadního mantinelu před brankoviště. Tam už číhal Jaroslav Martinů, ale bekhendem netrefil bránu! Velká šance!
     
    49:21
    Na druhé straně hrací plochy nabral rychlost Jan Jelínek a skryl svou střelu dobře za protihráče. Gólman Zelený jeho ránu z kruhu zmařil betonem.
     
    49:46
    Havlíčkův Brod drží v útočném pásmu, ale má jen minimum střeleckých příležitostí.
     
    50:17
    Dominik Suchý si vybruslil do levého kruhu útočného pásma, mohutně napřáhl a opřel se vší silou do puku, který nasměroval do betonů brankáře Zeleného.
     
    50:40
    Václav Pecen se nerozpakoval a od modré čáry prudce vystřelil. Jeho dělovku schoval pozorný brankář Zelený v náruči do přerušení hry.
     
    50:57
    Polička získala vhazování v útočném pásmu. Brankář Kekula ztlumil nahozený puk ze středního pásma holí a před dojíždějícím Vratislavem Vápeníkem ho raději podržel do přerušení hry pod lapačkou.
     
    51:35
    Děj hry se i nadále odvíjí daleko od brány gólmana Zelného, což domácím za nepříznivého stavu samozřejmě vůbec nevyhovuje.
     
    51:59
    bruslaři přeci jen přenesli děj hry do útočného území, jenže střela z levého kruhu byla dobře bránícími hosty zblokována do ochranné sítě.
     
    52:08
    Jan Boháček se už hnal do brejku za brodskou obranu a musel ho podrazit Dominik Suchý (HBR). Další komplikace pro havlíčkobrodské barvy.
     
    52:13
    Hosté vyhráli důležité vhazování v útočném pásmu a od modré čáry poslal puk na bránu Jonáš Dvořák. Jeho ránu schoval brankář Kekula v klíně.
     
    52:33
    Bruslaři získali puk a vyhodili.
     
    52:45
    Polička má puk na holi, jenže Havlíčkův Brod dobře bruslí a napadá i při vlastním oslabení. Východočeši s tím mají problémy.
     
    53:07
    Hra vysokých holí, Havlíčkův Brod tak nemůže pelášit do otevřené obrany k nebezpečnému brejku. Buly u gólmana Kekuly.
     
    53:50
    Bruslaři se dobře brání, Marek Bancíř s Vladimírem Szilvou vyvezli kotouč až do útočného pásma.
     
    54:16
    Havlíčkův Brod je v plném počtu a může pokračovat v honbě za vyrovnáním.
     
    54:16
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Pecen – 5 min., nesportovní chování + trest ve hře, nesportovní chování).
     
    54:16
    Václav Pecen hodně oslabil svůj tým. Hosté mají k dispozici pětiminutovou přesilovku 5 na 4 a s vidinou bodového zisku už to je v jeho případě opravdu hodně nahnuté.
     
    54:23
    David Bušek vybojoval u hrazení puk a vyhodil.
     
    54:49
    Úžasně gólman Kekula, který zabránil jistému gólu ve své síti! Nejprve skvěle zmařil střelu od modré čáry a následně úžasně betony a holí zmařil dorážky do odkryté brány!
     
    55:07
    Že by ještě svitla naděje na vyrovnání? Vratislav Vápeník (PLC) je vyloučen za držení protihráče, hrát se bude 4 na 4.
     
    55:48
    Hosté drží puk v útočném pásmu, kde si nahrávají.
     
    56:04
    Jonáš Dvořák se ujal puku v útočném pásmu a z kruhu vystřelil. Gólman Kekula u bližší tyčky přerušil hru a podržel svůj tým.
     
    56:20
    Nyní se vhazuje po pravici Víta Kekuly. Vhazování lepé dopadlo pro domácí a hned je z toho trest pro hosty
     
    56:35
    Vyloučení v týmu HC Spartak Polička (Dvořák – 2 min., držení protihráče).
     
    57:20
    Havlíčkův Brod má puk na holi a žene se vpřed.
     
    57:40
    Martin Hynek přebral puk mezi kruhy a jeho tvrdou ránu z voleje brankář Zelený kontroloval pohledem, protože letěla nad bránu!
     
    58:11
    Hosté jsou pod obrovským tlakem, Havlíčkův Brod dál kombinuje v pásmu soupeře.
     
    58:22
    Hra je přerušena. Na ledě zůstal ležet jeden z hostů a spěchá k němu dokonce zdravotnice.
     
    58:22
    Zraněný hokejista už je na střídačce, snad bude v pořádku.
     
    58:57
    Lukáš Krajíček sprintoval za nahozeným pukem, ale gólman Kekula dobře přečetl hru, povyjel z brankoviště a zalehl puk do přerušení hry.
     
    59:18
    Havlíčkův Brod je v útočném pásmu a hraje power-play!
     
    59:44
    Hra vysokou holí. Tohle už vypadá hodně zle. Polička si bere oddechový čas, vhazovat se bude v pásmu Spartaku.
     
    59:48
    Dominik Suchý vypálil od mantinelu v blízkosti modré čáry, ale gólman Zelený dával pozor a puk vyrazil do rohu pásma. Tlak domácích pokračuje.
     
    59:56
    Ještě jedno vhazování v útočném pásmu Bruslařů.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec. Havlíčkův Brod zápas nezvládl a podlehl Poličce, jež přijela v hodně okleštěné sestavě, těsně 1:2. Domácí tak musejí doufat, že Chrudim nevyhraje za tři body a v tabulce je tak nepřeskočí. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. Na shledanou! (20:33:40)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Szilva – 16. Cik (Pazourek), 32. Vápeník (Dvořák)


    BK Havlíčkův Brod B: Kekula (Adam) – Mendl, Bušek, Suchý, Bancíř, Pecen – Hynek, L. Vala, Jelínek, Szilva "C", M. Přibyl, Cejpek, Abbrent, M. Polák, Motl, Nguyen, Hlídek
    HC Spartak Polička: Zelený – Štěrba, Cik, Máša, Dvořák – Klíma, Zobač, Pazourek, Krajíček, Martinů, Boháček, Vápeník "C"

    Rozhodčí: David Kolář – Jaromír Říha, Martin Vepřovský
    bahis siteleri