Kobra – Chomutov 2:3 (po pr.) | Jihlava – Vítkovice 3:2 (kon.) | HK MD Šumperk – Warriors Brno 3:2 (kon.)
PZ Kladno – Kladno 3:4 (kon.) | Havířov – Zlín 1:6 (kon.) | Slavia – Pardubice 4:5 (kon.)
Kometa Brno – Liberec 2:3 (kon.) | Poruba – Přerov 3:2 (1:0 po s.n.) | Olomouc – Vsetín 3:6 (kon.)
Č. Budějovice – HC Plzeň 2:5 (kon.)
po prodl.
HC Kobra Praha
2:3 (1:0, 1:2, 0:0 - 0:1)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 15.12.2016, 15:10 • Zimní stadion Kobra • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    60:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto a poměrně rychle! Za Kobru v dobré pozici netrefil bránu Vítek Šubert, načež se na druhé straně dostal do samostatného úniku MICHAL GUT, který si vykoupal Oldřicha Cichoně a rozhodl o bonusovém bodu pro Piráty!
     
    36:13
    Piráti právě vstřelili branku! (Gól v oslabení)
    Kobra propadla po prohraném vhazování a př vlastní přesilovce ztrácí nadějný náskok! Do úniku dva na jednoho se dostal JOSEF KOLÁČEK, jenž pak místo nahrávky na obsazeného spoluhráče zvolil rychlou střelu pod horní tyč, na kterou Oldřich Cichoň nemohl reagovat! Asistence: Jan Prokop.
     
    33:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tým z oblastí mezi uhelnými pánvemi Mostu a Sokolova snižuje na rozdíl jediného gólu! Kontaktní branku zaznamenal JOSEF KOLÁČEK, který dostal parádní nahrávku na střed útočného pásma, načež vyslal dělovku pod horní tyč, na kterou Oldřich Cichoň neměl šanci dosáhnout. Asistence: Lukáš Benda.
     
    20:54
    Kobra právě vstřelila branku!
    A opět končí tlak Pirátů gólem Kobry! Domácí celek zavezl kotouč na zadní mantinel k Janu Ksandrovi, od nějž se dostal na brankoviště. Tam stál ADAM RUBEŠ, který udělal to nejlepší, co mohl. Opřel se do puku a střelou na přední tyč dokonale zaskočil Jakuba Dobeše! Asistence: Jakub Cichoň a Jan Ksandr.
     
    01:33
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra se vymanila z náporu svého soupeře a hned z první akce se prosazuje! Piráti nechali ve své obraně okénko, do kterého se protáhl jako kočka cítící čerstvé mléko do stáje ONDŘEJ DUPAL, který převzal puk a s bekem na zádech si najel před branku, kde pak prohodil touš přes Dobešovu lapačku do sítě! Asistence: Jan Ksandr.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Dupal (Ksandr), 21. Rubeš (J. Cichoň, Ksandr) – 34. Koláček (Benda), 37. Koláček (Prokop), 61. Gut


    HC Kobra Praha: O. Cichoň (Šmehlík) – Fiala, J. Cichoň, Střeštík, Ženíšek, Havlíček, Skalík – Černý, Jaroš, Koval, Kuracina, Doležal, Šubert, Dupal, Kapal, Ksandr "C", Rubeš "A".
    Piráti Chomutov: Dobeš (Svoboda) – Malický, Vaněk "A", Kastner, Klika, Němec – Králíček, Harkabus, Šafránek, Mežnar "A", Hofrichter, Prokop "C", Holka, Benda, Koláček, Gut, Vrhel.

    Rozhodčí: Luděk Pilný – Peter Holeček, Aleš Roischel
    bahis siteleri