Boston – Anaheim 3:4 (kon.) | NY Islanders – Chicago 4:5 (kon.) | Toronto – Arizona 2:3 (0:1 po s.n.)
Detroit – Los Angeles 1:4 (kon.) | St. Louis – New Jersey 5:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 2:5 (kon.)
Winnipeg – Florida 4:3 (2:1 po s.n.) | Dallas – NY Rangers 0:2 (kon.)
konec
Dallas Stars
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
New York Rangers
Pátek 16.12.2016, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Mats ZUCCARELLO - 0:2
     
    58:56
    Rangers právě vstřelili branku!
    Napoprvé se netrefil, teď už ale MATS ZUCCARELLO odkryté zařízení Dallas Stars našel přesně a pravděpodobně úplně rozhoduje toto střetnutí. Do konce základní hrací doby totiž zbývá odehrát už jen něco málo přes minutu. Zuccarello nebyl úplně blízko kleci, přesto oslavil gól na 2:0. Asistence: Michael Grabner, Marc Staal.
     
    57:57
    Antti Niemi už zůstává na střídačce, branka Dallasu je tedy prázdná a domácí mužstvo to zkouší se šesti muži v poli.
     
    56:00
    Niemi drží svůj tým stále nad vodou! Další přečíslení hostujícího celku dva na jednoho, který dokázal zlikvidovat. Tentokráte se finský brankář blýskl zásahem lapačkou na brankovišti.
     
    51:29
    Další problémy pro Dallas Stars. Jason Spezza je hlavním rozhodčím odeslán na trestnou lavici, hákoval totiž Oscara Linderga. Uvidíme, jak si Rangers s přesilovkou poradí.
     
    51:27
    Antti Niemi se prezentoval skvělým zákrokem u levé tyče a ještě tak zachránil šance Dallas na body z tohoto zápasu. Kdyby puk skončil v brance, šance domácích budou o dost menší.
    47:08 Rick NASH - 0:1
     
    47:08
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Tak toto známé pravidlo se nyní potvrdilo, protože Dallas Stars dnes poněkolikáté nechali Rangers, aby ve vlastním oslabení unikli na jejich branku. A tentokrát už je z toho gól, na nějž jsme čekali skoro do poloviny závěrečného dějství zápasu. Po chybě Hvězd prchl sám na Anttiho Nemiho RICK NASH, který nic nevymýšlel a jednoduše poslal kotouč do sítě. Těžko říct, zda ještě dnes padne nějaký další gól, toto je nicméně pro tým z Východní konference hodně důležitý zásah. Bez asistence.
     
    46:22
    Bude se vylučovat opět na straně New York Rangers, je tu tedy nová příležitost pro Hvězdy dostat se do vedení a případně pro sebe i získat tento duel. Dvě minuty za nedovolené bránění si musí jít odsedět Jesper Fast.
     
    39:54
    Další technický chyba Rangers a další trest. Šest vteřin před druhou sirénou dostává dvě minuty za zdržování hry Ryan McDonagh. Vyhodil totiž kotouč přes mantinel.
     
    36:39
    Hostům se podařilo ve vlastním oslabení uniknout do přečíslení dva na jednoho. Hayesovi se však moc nepovedla přihrávka, a tak Rangers nakonec ani nezakončili.
     
    36:14
    Jsou tu další komplikace pro hosty, ti hráli totiž v šesti a budou hrát na konci druhé třetiny další oslabení. Týmový trest zamířil odpykat Chris Kreider.
     
    31:10
    Eaves ještě dokázal udržet kotouč v útočném pásmu, pak jeden z útočníků na pravé straně trefil tyčku branky Henrika Lundqvista.
     
    30:03
    Dallas Stars si zahraj ve druhé třetině první přesilovou hru, na trestnou lavici je totiž nucen odejít hostující hokejista Oscar Lindberg, provinil se podražením.
     
    25:10
    Chris Kreider unikal úplně sám na branku, zkoušel zakončit bekhendem ale Antti Niemi jej zlikvidoval na poslední chvíli betonem a nedovolil inkasování.
     
    23:15
    Spezza a jeho velmi dobrá střela, který ale neměla přesnost a nakonec trefila pouze mantinel za branko Lundqvista.
     
    19:04
    Hned dva tresty udělují rozhodčí, bude se hrát čtyři na čtyři. Radek Faksa a Nick Holden musejí na trestnou lavici, oba se provinili hrubostí.
     
    13:57
    Henrik Lundqvist je zpátky ve hře, Antti Raanta jej na chvíli zastoupil, ale vypadá to, že už švédský lapač kotoučů bude v pohodě.
     
    09:19
    A pozor, Cody Eakin je za zákrok na Lundqvista odeslán na trestnou lavici, takže hosté nyní budou hrát skoro minutu přesilovku pět na tři. Jedná se navíc o pětiminutový trest, k tomu ještě Eakin inkasuje desítku.
     
    09:19
    Střídání v týmu New York Rangers: ze hřiště odchází Henrik Lundqvist, přichází Antti Raanta.
     
    09:19
    Není to tak, do branky jde Antti Raanta!
     
    09:17
    Ajajaj. Tohle nebyl hezký pohled. Henrik Lundqvist se vydal rozehrávat kotouč za branku a jeden z hráčů Stars jej tam nepříjemně srazil. Nevypadalo to dobře, gólman hostů dostal zásah do hlavy od Eakina. Ale snad bude moci pokračovat ve hře.
     
    08:10
    Jenže sotva skončila domácí přesilovka, začne oslabení Dallasu. Na trestnou lavici je odeslán útočník Jason Spezza, který dle soudu rozhodčího fauloval Dana Girardiho kolenem.
     
    05:56
    Máme tu první trest zápasu. Hostující Ryan McDonagh zasáhl soupeře vysokou hokejkou, takže musí jít pykat na dvě minuty za katr. Stars tedy čeká úvodní početní výhoda utkání.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 48. Rick Nash, 59. Zuccarello (Grabner, M. Staal)


    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Lindell, Klingberg, Hamhuis, Johns, Oduya, Jo. Benn – Ja. Benn, Seguin, Spezza – Roussel, Faksa, B. Ritchie – Hudler, Eakin, Eaves – McKenzie, D. Shore, Cracknell.
    New York Rangers: Lundqvist (10. Raanta) – McDonagh, Girardi, M. Staal, Holden, Skjei, Klein – Kreider, Stepan, Zuccarello – Grabner, K. Hayes, Rick Nash – Hrivík, Pirri, J. T. Miller – Vesey, Lindberg, Fast.

    Rozhodčí: Chmielewski, Furlatt – Gibbs, Knorr

    Diváci: 18 212
    bahis siteleri