Dortmund – Augsburg 1:1 (kon.) | Mönchengladbach – Wolfsburg 1:2 (kon.) | Hamburg – Schalke 2:1 (kon.)
Frankfurt – Mohuč 3:0 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
1:1 (0:1)
FC Augsburg
Úterý 20.12.2016, 20:00 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (21:58:30)
     
    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 10:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 10:19.
     
    Je dobojováno! Borussia Dortmund ztrácí další body a s Augsburgem na domácí půdě pouze remizuje 1:1! Domácí byli v prvním poločase jasně lepším celkem. Dortmund si připravil několik obrovských šancí, ale obrana Augsburgu v čele s vynikajícím Hitzem udržela čisté konto! Po půlhodině hry navíc utekl domácí obraně Či Tong-won a nadvakrát propálil Weidenfellera! Domácí fotbalisté nastoupili po přestávce ještě více nabuzení a Ousmane Dembèlé po dvou minutách vyrovnal! Dortmund se poté tlačil vpřed. V několika šancích se ocitl Pierre-Emerick Aubameyang, ale nejlepší střelec celé soutěže dnes slávou pohrdl! V samotném závěru nastaveného času se domácí museli strachovat alespoň o bod! Střídajícího Altintopa však vychytal Roman Weidenfeller!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    A Dortmund ještě mohl prohrát! Střídající Halil Altintop se šťastně dostal k míči v pokutovém území, ale z těsné blízkosti trefil vyběhnutého Weidenfellera do nohy!
     
    90+2
    Castro chtěl obloučkem rozběhnout Pulisice. Druhý jmenovaný byl však dobře bráněn a přihrávka střídajícího fotbalisty propadla do zámezí.
     
    90+1
    Mikel Merino chtěl posunout míč kupředu, ale záložníci Augsburgu mají skvěle pokryté své protějšky a fotbalisté Dortmundu se k míči dostávají opravdu těžko.
     
    90
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Či Tong-won, přichází Halil Altintop.
     
    89
    André Schürrle chtěl z první prodloužit míč na hranici pokutového území, kam mířil Mario Götze, ale druhý jmenovaný vystartoval za míčem příliš pozdě.
    88. Obrovská šance Dortmundu v závěru utkání
     
    88
    Tohle měl být gól! Pierre-Emerick Aubameyang střílel z hranice pokutového území, Hitz vyrazil míč jen před sebe, ale Castro balón netrefil a André Schürrle trefil obránce, od nějž se balón odrazil těsně vedle branky!
     
    87
    Christian Pulisic se na hranici pokutového území pokusil oklamat Stafylidise. Krajní obránce Augsburgu ale Pulusicovi jeho kličky nezbaštil a odkopl míč na polovinu Dortmundu.
     
    86
    Castro kombinoval s Merinem na levé straně. Domácí fotbalisté si ale přihrávali jen v blízkosti půlící čáry. Obránci Augsburgu takto mohou zůstat v klidu.
     
    85
    Augsburg vybojoval míč a Daniel Baier jej vyvezl až na polovinu Dortmundu. Hosté jsou spokojení s remízovým stavem a rozjíždějí kombinaci v zadních řadách.
     
    84
    Rozehrávka rohového kopu se domácím vůbec nepovedla. Odražený míč dostihl André Schürrle, který balón podržel, ale Dortmund se nadále trápí.
     
    83
    Matthias Ginter si naběhl na vysokou pobídku do pokutového území. Hostující fotbalista se snažil vrátit míč před branku, ale balón se od obránce odrazil do zámezí.
     
    82
    Dortmund zahrával přímý kop. Rozehrávky se chopil střídající André Schürrle, který ze dvou kroků poslal míč do zdi. Augsburg přestál další těžký moment.
     
    81
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Ousmane Dembèlé, přichází André Schürrle.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 47. Dembèlé (Kagawa) – 33. Či Tong-won

    Karty:   69. Kagawa (DOR) – 52. Baier (AUG), 65. Stafylidis (AUG)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 10:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 10:19.
    Borussia Dortmund: Weidenfeller – Ginter, Merino, Bartra (46. S. Bender), Schmelzer (C) – Pulisic, M. Götze, Weigl, Kagawa (71. G. Castro), Dembèlé (81. Schürrle) – Aubameyang.
    Náhradníci: Bonmann – S. Bender, Mor, Ramos, Passlack, Schürrle, G. Castro.

    FC Augsburg: Hitz – Verhaegh (C), Gouweleeuw, Hinteregger, Stafylidis – Kohr (78. Kačar), Baier – Teigl, Morávek (73. Feulner), Schmid – Či Tong-won (90. Altintop).
    Náhradníci: Luthe – Altintop, Feulner, Janker, Kačar, Usami, Günther-Schmidt.

    Rozhodčí: Winkmann – Bandurski, Blos

    Diváci: 81 360
    bahis siteleri