Villarreal – Toledo 1:1 (kon.) | Real Sociedad – Valladolid 1:1 (kon.) | Atlético – Guijuelo 4:1 (kon.)
Malaga – Cordoba 3:4 (kon.) | Las Palmas – Huesca 2:1 (kon.)
konec
Villarreal CF
1:1 (0:0)
CD Toledo
Úterý 20.12.2016, 19:00 • Estadio El Madrigal • Španělský pohár • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešní večer vše. Děkuji za pozornost a u fotbalových onlajnů zase někdy nashledanou. (20:55:00)
     
    Utkání je u konce! Villarreal dle očekávání postupuje do dalšího kola Copa del Rey, k výhře 3:0 přidal domácí remízu 1:1!

    Žlutá ponorka byla sice mnohem aktivnější a vytvořila si nespočet tutových šancí, ale do vedení šli hosté z Toleda. Ti využili otevřenosti domácí obrany a Samuel Villa se z dorážky dočkal jedné ze svých největších kariérních branek. Stav trval ovšem jen tři minuty – Alexandre Pato po hodině hry využil přihrávky Jonathana dos Santose a vyrovnal. Následovaly další šance domácího celku, ani jedna ovšem brankou neskončila, a tak utkání skončilo remízou 1:1!
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Závěrečná akce a gólová příležitost domácího celku
     
    90+3
    Přece jen mohl domácí celek toto utkání ještě vyhrát. Centrovaný míč našel u levé tyčky domácího hráče, jenž zakončoval v těžké pozici. Nakonec ale orazítkoval jen tyč!
     
    90+2
    Jeden z posledních nákopů směrem k brance Villarrealu nezachytil hostující útočník. Míč skončil v zámezí, a tak uvidíme odkop od branky Barbosy.
     
    90+1
    Začala první minuta dvouminutového nastavení. Nejspíše toho už moc neuvidíme a Toledo si z El Madrigalu odveze cenný „bod“. Domácí ovšem ještě nějaké sekundy na zvrat mají.
     
    90
    Pronikání jednoho z domácích bylo zastaveno bránícím hráčem Toleda. Ten hned založil protiútok. Hosté se dostali až do vápna, ale tam svou akci nezakončili. Následný dalekonosný pokus skončil vysoko nad brankou.
     
    88
    Ani Villarreal se směrem dopředu nějak nežene. Utkání pomalu a jistě míří k remízovému výsledku, který by před utkáním tipl málokdo.
     
    87
    Další útok borců hrajících v zeleném byl ukončen nepřesnou přihrávkou na pravé straně. Pokračovat se tak bude vhazováním domácích.
     
    86
    Následoval rohový kop druholigového celku. Centrovaný pokus padl na zadní tyč, kde jeden z hostů zakončoval nedůrazným pokusem přímo do rukavic brankáře.
     
    85
    Hosté se dostali do blízkosti domácího vápna. Toni Sánchez centroval do vápna, ale jeho pokus byl hodně neúspěšný. Toledo ale i tak zůstává u míče.
     
    84
    Vidíme kombinaci žluté ponorky na útočné polovině. Stále se ale čeká na tu druhou branku, která několikrát visela ve vzduchu.
     
    83
    Pomalu a jistě se blíží konec utkání. Villarreal hraje stále s Toledem nerozhodně 1:1. Domácí celek se ale stále pokouší utkání otočit.
     
    82
    Střídání v týmu CD Toledo: ze hřiště odchází Samuel Villa, přichází Šuang Bijia.
     
    81
    Po celkem pohledné kombinaci se ke střele na hranici vápna dostal Leandro Suárez. Tomu se ale nepovedlo trefit branku, zamířil jen vysoko nad.
     
    80
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Víctor Ruíz, přichází Pau Torres.
     
    79
    Toledo se ještě pokouší svrhnout vedení na svou stranu, ale bránící hráči jsou v posledních minutách pozorní a druholigový celek se do ničeho moc nedostává.
     
    77
    Hostům se po akci po pravé lajně povedlo vybojovat vhazování hned u rohového praporku. Následný centr byl zakončen hlavičkovým pokusem přímo do rukavic brankáře Barbosy.

    David Panuška

    Branky: 60. Pato – 57. Villa


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 7:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 14:8.
    Villarreal CF: Barbosa – Mario, Álvaro, Ruíz (80. Torres), Ángel – N'Diaye – Dos Santos, Rodrigo, Soriano (67. Suárez) – Borré, Pato (76. Sansone).
    Náhradníci: Asenjo – Trigueros, Suaréz, Sansone, Torres.

    CD Toledo: Manolo – Echaide, Sánchez, Pérez (70. González), Castro, de Lerma, Barranco, C. Expósito, Grbović (70. Gómez), Villa (82. Bijia), Plá.
    Náhradníci: Alcolea – González, G. Expósito, Šuang, Gómez.
    30.11.2016
    Toledo - Villarreal 0:3

    Branky: 16. Jiménez (vla.), 22. Bakambu, 80. Castillejo

    Karty:   36. Lerma (TLD) – 59. González (VLR)

    bahis siteleri