New Jersey – Pittsburgh 2:5 (kon.) | NY Islanders – Washington 4:3 (kon.) | Columbus – Boston 4:3 (kon.)
NY Rangers – Ottawa 4:3 (kon.) | Detroit – Buffalo 3:4 (kon.) | Nashville – Minnesota 2:3 (po pr.)
Chicago – Winnipeg 1:3 (kon.) | Colorado – Calgary 3:6 (kon.) | Arizona – Dallas 2:3 (kon.)
Anaheim – San Jose 2:3 (po pr.)
konec
New York Islanders
4:3 (1:1, 1:0, 2:2)
Washington Capitals
Středa 28.12.2016, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:05 André BURAKOVSKY - 4:3
     
    53:05
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals po pravém křídle vyrazili do rychlého protiútoku a Matt Niskanen od mantinelu nahodil puk před bránu, kde ho na přední tyči nejprve skvěle tečoval Jay Beagle a na vzdálenější levé tyči se prosadil z blízkosti ANDRÉ BURAKOVSKY, který vrátil Capitals zpět do hry! Asistence: Jay Beagle a Matt Niskanen.
    45:24 Anders LEE - 4:2
     
    45:24
    Islanders právě vstřelili branku!
    Capitals propadli na obranné modré čáře a ANDERS LEE se řítil do samostatného úniku, který zakončil střelou mezi betony Bradena Holtbyho. Islanders během 43 sekund vstřelili dva góly a důrazně vykročili za vítězstvím!
    44:41 Andrew LADD - 3:2
     
    44:41
    Islanders právě vstřelili branku!
    Alan Quine na vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování naznačil střelu a poté skrytou přihrávkou našel v blízkosti levé tyče ANDREWA LADDA, který bez problému poslal puk do odkryté brány a vstřelil svůj druhý gól v utkání. Islanders potřetí v zápase vedou, tentokrát 3:1! Asistence: Alan Quine a Thomas Hickey.
    41:17 Alexandr OVEČKIN - 2:2
     
    41:17
    Washington právě vstřelil branku!
    Justin Williams po bekhendové přihrávce Jevgenije Kuzněcova, který se před pár okamžiky vrátil na led z trestné lavice, napřáhl na levém křídle k pěkné diagonální střele. Jaroslav Halák sice proti střele mířící ke vzdálenější pravé tyči skvěle zasáhl levým betonem, proti následné dorážce ALEXANDRA OVEČKINA už byl ale bezmocný. Stav utkání v Barclays Center je znovu vyrovnaný! Asistence: Nicklas Bäckström a Jevgenij Kuzněcov.
    34:03 Andrew LADD - 2:1
     
    34:03
    Islanders právě vstřelili branku!
    Thomas Hickey nádhernou přihrávkou z levého křídla přes šířku útočného pásma našel na vzdálenější pravé tyči ANDREWA LADDA, který si puk přikopl pravou bruslí a střelou po ledě ho o levý beton Bradena Holtbyho poslal do brány. Islanders podruhé v zápase vedou, tentokrát 2:1! Asistence: Thomas Hickey a Alan Quine.
    13:24 Justin WILLIAMS - 1:1
     
    13:24
    Washington právě vstřelil branku!
    Jaroslav Halák nedokázal zastavit nahození Alexandera Ovečkina z levého křídla a na vzdálenější pravé tyči puk dorazil do prázdné brány JUSTIN WILLIAMS. Slovenský brankář se dožadoval odpískání nedovoleného bránění na jeho osobu, s odvoláním ale neuspěl a stav utkání v Barclays Center je vyrovnaný 1:1! Asistence: Alexandr Ovečkin a Dmitrij Orlov.
    08:02 Cal CLUTTERBUCK - 1:0
     
    08:02
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nikolaj Kuljomin krásnou střelou po ledě z pravého kruhu pro vhazování orazítkoval vzdálenější levou tyč a dojíždějící CAL CLUTTERBUCK bekhendem dorazil puk z blízkosti do odkryté brány. Braden Holtby byl dezorientovaný a Islanders vedou 1:0! Asistence: Nikolaj Kuljomin a Ryan Strome.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Clutterbuck (N. Kuljomin, R. Strome), 35. Ladd (Hickey, Quine), 45. Ladd (Quine, Hickey), 46. Lee – 14. Williams (Ovečkin, Orlov), 42. Ovečkin (Williams, Kuzněcov), 54. Burakovsky (Beagle, Niskanen)


    New York Islanders: Halák (Bérubé) – Leddy, Hamonic, Hickey, Boychuk, de Haan, Seidenberg – Lee (C), Tavares, Jo. Bailey – Prince, B. Nelson, Beauvillier (A) – Ladd, Quine, Chimera – N. Kuljomin, R. Strome (A), Clutterbuck. Hlavní trenér: Jack Capuano.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik (A), Schmidt – Ovečkin (C), Kuzněcov, Williams – Ma. Johansson, Bäckström (A), Oshie – Burakovsky, Eller, J. Vrána – Connolly, Beagle, T. Wilson. Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Ian Walsh. Čároví: Steve Barton, Brad Kovachik

    Diváci: 15795
    bahis siteleri