New Jersey – Pittsburgh 2:5 (kon.) | NY Islanders – Washington 4:3 (kon.) | Columbus – Boston 4:3 (kon.)
NY Rangers – Ottawa 4:3 (kon.) | Detroit – Buffalo 3:4 (kon.) | Nashville – Minnesota 2:3 (po pr.)
Chicago – Winnipeg 1:3 (kon.) | Colorado – Calgary 3:6 (kon.) | Arizona – Dallas 2:3 (kon.)
Anaheim – San Jose 2:3 (po pr.)
konec
New York Islanders
4:3 (1:1, 1:0, 2:2)
Washington Capitals
Středa 28.12.2016, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Jakub Vrána se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci a mohl se stát hrdinou Capitals, jeho bekhendová střela po odrazu puku od mantinelu za bránou ale skončila na Halákově výstroji!
     
    59:01
    Thomas Hickey se vrátil zpět na led a ve stejném okamžiku na levém křídle napřáhl k nebezpečně střele Justin Williams, jehož střela od modré čáry zamířila těsně nad!
     
    57:53
    Braden Holtby naskočil na střídačku a Capitals to zkouší v přesilové hře bez brankáře. Islanders tedy čelí početní převaze 6 na 4. Dokáží situaci ustát?
     
    57:01
    Jay Beagle v blízkosti pravé tyče nedokázal puk zasunout mezi betony Jaroslava Haláka a vzápětí byl zasažen do obličeje holí Thomase Hickeyho, který dostal dvě minuty za vysokou hůl, a Capitals si vyžádali oddechový čas.
     
    54:45
    T. J. Oshie byl v samostatném úniku těsně před zakončením zezadu zahákován Calvinem de Haanem, rozhodčí ovšem viděli faul Dennise Seidenberga, který dostal dvě minuty za sekání.
    54:42 T. J. Oshie v samostatném úniku nevyzrál na Jara!
     
    54:42
    T. J. Oshie se řítil po obrovské chybě Islanders do samostatného úniku, který zakončil střelou mířící po ledě k pravé tyči, Jaroslav Halák ale fantasticky zasáhl levým betonem a podržel New York Islanders v důležité chvíli nad vodou!
    53:05 André BURAKOVSKY - 4:3
     
    53:05
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals po pravém křídle vyrazili do rychlého protiútoku a Matt Niskanen od mantinelu nahodil puk před bránu, kde ho na přední tyči nejprve skvěle tečoval Jay Beagle a na vzdálenější levé tyči se prosadil z blízkosti ANDRÉ BURAKOVSKY, který vrátil Capitals zpět do hry! Asistence: Jay Beagle a Matt Niskanen.
     
    48:46
    John Tavares na vrcholu levého kruhu pro vhazování zamíchal s pukem a poté napřáhl ke střele zápěstím, která mířila do bližšího horního rohu brány, Braden Holtby ji ale vyrážečkou vyrazil mimo!
     
    47:49
    A znovu hokejisté New Yorku Islanders, jejichž střela se od horní tyče odrazila zpět do hry!
     
    47:09
    Islanders na levém křídle vyrazili do rychlého protiútoku a od mantinelu napřáhli ke střele, která po ledě mířila ke vzdálenější pravé tyči, Braden Holtby ji ale levým betonem vyrazil!
     
    45:33
    Brock Nelson mohl střelou z vrcholu levého kruhu pro vhazování uštědřit Capitals další ránu, Braden Holtby ale jeho pokus mířící do vzdálenějšího pravého horního rohu brány skvěle vyrazil levým ramenem!
    45:24 Anders LEE - 4:2
     
    45:24
    Islanders právě vstřelili branku!
    Capitals propadli na obranné modré čáře a ANDERS LEE se řítil do samostatného úniku, který zakončil střelou mezi betony Bradena Holtbyho. Islanders během 43 sekund vstřelili dva góly a důrazně vykročili za vítězstvím!
    44:41 Andrew LADD - 3:2
     
    44:41
    Islanders právě vstřelili branku!
    Alan Quine na vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování naznačil střelu a poté skrytou přihrávkou našel v blízkosti levé tyče ANDREWA LADDA, který bez problému poslal puk do odkryté brány a vstřelil svůj druhý gól v utkání. Islanders potřetí v zápase vedou, tentokrát 3:1! Asistence: Alan Quine a Thomas Hickey.
    41:17 Alexandr OVEČKIN - 2:2
     
    41:17
    Washington právě vstřelil branku!
    Justin Williams po bekhendové přihrávce Jevgenije Kuzněcova, který se před pár okamžiky vrátil na led z trestné lavice, napřáhl na levém křídle k pěkné diagonální střele. Jaroslav Halák sice proti střele mířící ke vzdálenější pravé tyči skvěle zasáhl levým betonem, proti následné dorážce ALEXANDRA OVEČKINA už byl ale bezmocný. Stav utkání v Barclays Center je znovu vyrovnaný! Asistence: Nicklas Bäckström a Jevgenij Kuzněcov.
     
    39:59
    Shane Prince vypálil od modré čáry a po zákroku Bradena Holtbyho se v blízkosti levé tyče dostal k dorážce Thomas Hickey, následná střela ale zamířila mimo!
     
    38:27
    Jevgenij Kuzněcov vyhodil puk v obranném pásmu přes ochranné sklo a za zdržování hry dostal dvě minuty. Islanders ve druhé třetině mají k dispozici čtvrtou přesilovou hru. Zatím nevyužili ani jednu.
     
    38:00
    Ryan Strome se vzápětí ocitl ve slibné šanci, v blízkosti pravé tyče ale pálil mimo!
    36:53 Nádherná individuální akce v podání Shanea Prince.
     
    36:53
    Shane Prince si na levém křídle udělal kužely ze tří hráčů Capitals a v blízkosti levé tyče se dostal ke střele po ledě, kterou Braden Holtby levým betonem vykopl do rohu ledové plochy a připsal si další skvělý zákrok! Oku lahodící akce.
     
    36:00
    Dennis Seidenberg se ocitl v levém kruhu pro vhazování ve slibné střelecké pozici poté, co se před ním otevřel prostor. Po drobném zaváhání vzápětí přišla střela, která mířila do vzdálenějšího pravého rohu brány, Braden Holtby ale spodní hranou lapačky jeho pokus fantasticky zastavil!
     
    34:29
    Nikolaj Kuljomin krásnou střelou z pravého kruhu pro vhazování, která mířila ke vzdálenější levé tyči, mohl rychle navýšit jednobrankové vedení svého týmu, Braden Holtby se ale skvěle přesunul a pravým ramenem jeho pokus vyrazil mimo!
    34:03 Andrew LADD - 2:1
     
    34:03
    Islanders právě vstřelili branku!
    Thomas Hickey nádhernou přihrávkou z levého křídla přes šířku útočného pásma našel na vzdálenější pravé tyči ANDREWA LADDA, který si puk přikopl pravou bruslí a střelou po ledě ho o levý beton Bradena Holtbyho poslal do brány. Islanders podruhé v zápase vedou, tentokrát 2:1! Asistence: Thomas Hickey a Alan Quine.
     
    32:08
    Alexander Ovečkin na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele s příklepem, která mířila do bližšího horního rohu brány a od horní hrany vyrážečky Jaroslava Haláka se odrazila do ochranné sítě!
    30:31 Tom Wilson a jeho tvrdý hit na Dennise Seidenberga.

     
    30:31
    Capitals na levém křídle napřáhli od mantinelu k prudké střele, která mířila k přední tyči, Jaroslav Halák ale předvedl skvělý zákrok a puk mířící do horního rohu brány vyrazil vyrážečkou do rohu ledové plochy!
     
    30:09
    Jaroslav Halák se za bránou dotkl po vyhození Capitals puku a Andrew Ladd zamířil za nedovolené bránění na trestnou lavici, což znamená, že 52 sekund se bude hrát ve 4 na 4 a poté začne zkrácená přesilová hra Washingtonu.
     
    29:00
    Justin Williams za bránou atakoval rozehrávajícího Jaroslava Haláka a dostal dvě minuty za nedovolené bránění brankáře. Islanders si v rozmezí pár minut zahrají třetí přesilovou hru! Capitals začínají hodně faulovat.
     
    27:26
    Anders Lee se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jeho následná střela ale skončila na hrudi Bradena Holtbyho, který skvělým zákrokem podržel svůj tým!
     
    26:31
    Washington hrál v šesti a Islanders po jeho špatném střídání mají k dispozici druhou přesilovou hru. První před pár okamžiky využít po Schmidtově vyloučení nedokázali.
     
    23:44
    Anders Lee se v blízkosti levé tyče ocitl ve skvělé šanci, jeho následná bekhendová střela ale zamířila těsně vedle vzdálenější pravé strany Holtbyho brány!
     
    22:52
    Nate Schmidt před bránou nepustil mezi kruhy pro vhazování do zakončení Brocka Nelsona a dostal dvě minuty za hákování. New York Islanders má krátce po začátku druhé třetiny k dispozici první přesilovou hru.
     
    21:16
    T. J. Oshie pěkně vypálil z vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování a jeho pokus mířil nad ledem k pravé tyči, Jaroslav Halák ale předvedl pěkný semafor a puk ukryl v lapačce.
     
    20:26
    Capitals vstoupili do druhé třetiny pořádně zostra a Brett Connolly využil volného prostoru na levém křídle k prudké střele po ledě, která mířila na přední tyč, Jaroslav Halák ji ale pravým betonem vyrazil do rohu ledové plochy!
    18:32 Skvělá práce tělem a bekhendová střela Anderse Leeho.
     
    18:32
    Anders Lee si mezi kruhy pro vhazování výborně pokryl puk zády k bráně tělem a bekhendovou střelou po ledě zamířil těsně vedle vzdálenější levé tyče.
     
    14:38
    Alexandr Ovečkin v levém kruhu pro vhazování po přihrávce přes šířku útočného pásma napřáhl bez přípravy k prudké střele s příklepem, která se od Johnnyho Boychuka nebezpečně odrážela směrem do brány, Jaroslav Halák ale předvedl skvělý reflex a volný puk na ledě přikryl lapačkou!
     
    13:36
    Brock Nelson dostal menší trest za držení hole poté, co ve středovém kruhu nedovoleně zastavil Larse Ellere. Washington má k dispozici první přesilovou hru a šanci otočit utkání.
    13:24 Justin WILLIAMS - 1:1
     
    13:24
    Washington právě vstřelil branku!
    Jaroslav Halák nedokázal zastavit nahození Alexandera Ovečkina z levého křídla a na vzdálenější pravé tyči puk dorazil do prázdné brány JUSTIN WILLIAMS. Slovenský brankář se dožadoval odpískání nedovoleného bránění na jeho osobu, s odvoláním ale neuspěl a stav utkání v Barclays Center je vyrovnaný 1:1! Asistence: Alexandr Ovečkin a Dmitrij Orlov.
    13:16 Série neuvěřitelných zákroků brankáře Jaroslava Haláka!
     
    13:16
    Justin Williams se snažil z blízkosti zamířit mezi betony Jaroslava Haláka, který předvedl sérii dvou neuvěřitelných zákroků, když vsedě nejprve vyrazil dorážku Alexandera Ovečkina a pokus Jevgenije Kuzněcova skončil na horní tyči!
     
    12:51
    Jaroslav Halák předvedl skvělý zákrok, když prudký pokus Alexandera Ovečkina od modré čáry vyrazil pravým betonem mimo! Skvělý zákrok slovenského brankáře.
     
    12:14
    Cal Clutterbuck po levé straně zavezl puk do útočného pásma a od modré čáry napřáhl k prudké střele, po které Braden Holtby hrábl lapačkou, kotouč ale nezastavil a Clutterbuckův pokus zamířil vedle bližšího levého horního rohu brány!
     
    10:25
    Anthony Beauvillier sice v blízkosti pravé tyče nedokázal napoprvé zpracovat kolmou přihrávku svého spoluhráče, vzápětí ale skákavý kotouč zasáhl ve vzduchu a vystrašil Bradena Holtbyho, který jeho pohotové zakončení vyrazil hrudí mimo!
     
    09:39
    Capitals z pravého kruhu pro vhazování nebezpečně vypálili směrem na přední tyč, Jaroslav Halák ale předvedl fantastický rozštěp a vleže levým betonem puk vyrazil!
    08:02 Cal CLUTTERBUCK - 1:0
     
    08:02
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nikolaj Kuljomin krásnou střelou po ledě z pravého kruhu pro vhazování orazítkoval vzdálenější levou tyč a dojíždějící CAL CLUTTERBUCK bekhendem dorazil puk z blízkosti do odkryté brány. Braden Holtby byl dezorientovaný a Islanders vedou 1:0! Asistence: Nikolaj Kuljomin a Ryan Strome.
     
    04:12
    Cal Clutterbuck krásně vypálil z vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování a jeho střela mířila nad ledem k pravé tyči, Braden Holtby ale předvedl pěkný semafor a puk ukryl ve své lapačce!
    01:07 T. J. Oshie si krásně sjel z pravého křídla před bránu.
     
    01:07
    T. J. Oshie si z pravého křídla sjel nebezpečně před bránu a na vzdálenější levé tyči bekhendem mířil nad pravý beton Jaroslava Haláka, slovenský brankář ale výtečně kopíroval jeho pohyb a vyrážečkou puk vyrazil za svou bránu!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Clutterbuck (N. Kuljomin, R. Strome), 35. Ladd (Hickey, Quine), 45. Ladd (Quine, Hickey), 46. Lee – 14. Williams (Ovečkin, Orlov), 42. Ovečkin (Williams, Kuzněcov), 54. Burakovsky (Beagle, Niskanen)


    New York Islanders: Halák (Bérubé) – Leddy, Hamonic, Hickey, Boychuk, de Haan, Seidenberg – Lee (C), Tavares, Jo. Bailey – Prince, B. Nelson, Beauvillier (A) – Ladd, Quine, Chimera – N. Kuljomin, R. Strome (A), Clutterbuck. Hlavní trenér: Jack Capuano.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik (A), Schmidt – Ovečkin (C), Kuzněcov, Williams – Ma. Johansson, Bäckström (A), Oshie – Burakovsky, Eller, J. Vrána – Connolly, Beagle, T. Wilson. Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Ian Walsh. Čároví: Steve Barton, Brad Kovachik

    Diváci: 15795
    bahis siteleri