Olomouc – HK MD Šumperk 1:3 (kon.) | Přerov – Warriors Brno 4:2 (kon.) | Sparta – Letňany 6:1 (kon.)
Tábor – Pardubice 2:14 (kon.) | Žďár n/S – Vítkovice 7:2 (kon.) | PZ Kladno – Ústí n/L 8:0 (kon.)
Kobra – Kladno 1:3 (kon.) | Č. Budějovice – HC Litvínov 6:8 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 6:5 (po pr.)
Poruba – Vsetín 1:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:1 (2:1, 1:0, 3:0)
HC Letci Letňany
Úterý 03.01.2017, 15:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:29
    Střela jednoho z domácích borců skončila na tyči!
     
    56:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí si chtějí závěr zápasu co nejvíce vychutnat, důkazem toho je přesná střela MARCELA BARINKY – 6:1! Asistence: Erik Čermák a Patrik Prymula.
     
    51:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané už rázně vykročují za třemi body, jelikož pátý gól do rakve Letňanských přidává JAN KRUPIČKA – 5:1! Asistence: Jakub Najman a Adam Mácha.
     
    45:58
    Klatt skvěle potáhl puk od modré čáry směrem na levý kruh, odkud vyslal pohlednou střelu tahem, jeho pokus zastavila až branková konstrukce!
     
    40:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí borci odskakují na rozdíl tří branek! Sparťané po rychlém zavazení do útočného pásma roztočili letňanskou defenzivu, kterou následně společně i s brankářem pokořil JIŘÍ OBADAL -4:1! Asistence: Ondřej Pšenička a Václav Rubeš.
     
    29:49
    Čermák dostal skvělou přihrávku do jízdy, sjel si na pravý kruh, a následně prověřil Zoluděva tvrdou ranou. Jedovatá střela se nakonec zastavila o masku letňanského brankáře, který si žádá přerušení hry, aby si mohl dát svoji výstroj do pořádku.
     
    22:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    A povedlo se jim to skvěle, jelikož našli přímo hůl PATRIKA PRYMULY, který od už modré zřejmě věděl, co udělá. Vystřelil a puk zapadl přesně k tyči – 3:1! Asistence: Šimon Truhlář
     
    18:36
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Čermák – 2 min., faul loktem).
     
    15:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí forward PATRIK PRYMULA to udělal výborně! Vzal si puk, najel si zprava a nekompromisně poslal černou gumu mezi brankářovy betony, letňanský gólman neměl nárok – 2:1!
     
    15:54
    Po pěkné domácí souhře je nařízeno trestné střílení, které provede Patrik Prymula.
     
    15:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí borci vyrovnávají! O vyrovnávací trefu se postaral MARCEL BARINKA – 0:1! Asistence: Erik Čermák a Václav Rubeš.
     
    13:21
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Slavíček – 2 min., podražení).
     
    9:54
    Nejprve hosté promeškali situaci tři na dva, následně Truhlář vybídl Pšeničku do přečíslení dva na jednoho, druhý jmenovaný přejel do útočného pásma, chtěl ještě přihrát na Obadala, ten ale puk netrefil!
     
    0:48
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté se ujímají jako první vedení v zápase! Po nepřehledné situaci v útočném pásmu se prosazuje hostující forward VÁCLAV ADAMEC – 0:1! Asistence: Petros Tzovairis a Michael Krustil.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 16. Barinka (Čermák, Rubeš), 16. Prymula, 23. Prymula (Truhlář), 41. Obadal (Pšenička, Rubeš), 52. Krupička (Najman, Mácha), 57. Barinka (Čermák, Prymula) – 1. Adamec (Tzovairis, Krutil)


    HC Sparta Praha: Černý (Švehlák) – Bureš, Truhlář, Bláha, J. Najman, Slavíček, Guryevskiy, Zemchenkov – Mácha, Prymula, Pšenička, Čermák, Barinka, Šubert, Rubeš, Obadal, Krupička.
    HC Letci Letňany: Zoluděv (Zeithaml) – Klikorka, Krutil, Klatt, Fleischman, Zedek, M. Pinkas, Krchňák – Pětník, Adamec, Zrcek, Tzovairis, Hlaváč, Bespalchenko, Vlček, T. Pinkas.

    Rozhodčí: Pilný – Pechánek, Holeček
    bahis siteleri