USA – Švýcarsko 3:2 (kon.) | Kanada – Česko 5:3 (kon.) | Lotyšsko – Finsko 1:4 (kon.)
konec
Kanada
5:3 (0:1, 3:1, 2:1)
Česko
Úterý 03.01.2017, 02:00 • Centre Bell, Montréal • Mistrovství světa do 20 let • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:37 Julien GAUTHIER - 5:3
     
    46:37
    Kanada právě vstřelila branku!
    To je škody... Místo toho, aby se český tým nadechl k náporu, tak popáté inkasuje. Na první střelu přes hlouček hráčů ještě Jakub Škarek dosáhl, na dorážku JULIENA GAUTHIERA už byl krátký. Kanada odskakuje po 43 vteřinách opět na rozdíl dvou branek, vede 5:3. Asistence: Matt Barzal, Thomas Chabot.
    45:54 Šimon STRÁNSKÝ - 4:3
     
    45:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    A to velmi rychle přichází! Češi si vytvořili několik šancí, v jedné z nich pálil do betonu gólmana Martin Nečas. Ingram vyrazil puk jen na hůl ŠIMONA STRÁNSKÉHO, který bekhendem snížil opět na rozdíl jediné branky. Asistence: Martin Nečas, Jakub Zbořil.
    43:18 Julien GAUTHIER - 4:2
     
    43:18
    Kanada právě vstřelila branku!
    Nedorozumění v českém obranném pásmu domácí nemilosrdně trestají. Oba obránci šli za branku a nechali před ní zcela volného JULIENA GAUTHIERA. Kanadská dvanáctka dostala rychlou přihrávku a ihned ji zužitkovala střelou do horní poloviny brány – 4:2. Asistence: Nicolas Roy.
    33:32 Thomas CHABOT - 3:2
     
    33:32
    Kanada právě vstřelila branku!
    Z následné šance se ale prosazuje THOMAS CHABOT. Po přihrávce dnes velmi aktivního Stephense udělal dvě drzé kličky, vypálil a pak rozbouřil arénu. Asistence: Mitchell Stephens, Anthony Chirelli.
    28:53 Tomáš ŠOUSTAL - 2:2
     
    28:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Parádní individuální akce TOMÁŠE ŠOUSTALA a je vyrovnáno! Český útočník stahovačkou položil soupeřova obránce a z mezikruží vypálil přesně mezi Ingramovy betony. Bez asistence.
    27:27 Mitchell STEPHENS - 2:1
     
    27:27
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada vede 2:1. Okamžitě po buly střílel MITCHELL STEPHENS. Střela byla ještě nešťastně tečována českým hráčem. Asistence: Anthony Cirelli.
    23:45 Blake SPEERS - 1:1
     
    23:45
    Kanada právě vstřelila branku!
    Radek Koblížek pokazil rozehrávku ve vlastním pásmu, puk se dostal ke Stephensovi, který našel osamoceného BLAKEA SPEARSE, jenž v tváří v tvář Škarkovi uspěl – střílenou přihrávku tečoval mezi betony. Asistence: Mitchell Stephens, Mathieu Joseph.
    16:49 David KAŠE - 0:1
     
    16:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro domácí tým šok! Češi se trochu se štěstím dostávají do vedení. S tečí rozhodčího se totiž kotouč odrazil k DAVIDU KAŠEMU a ten uklidil puk do sítě!
    Asistence: Filip Hronek a Adam Musil.
    Marken.cz

    Jan Vavřina

    Dominik Jakubec

    Marek Hedbávný

    Branky a nahrávky: 24. Speers (Stephens, Joseph), 28. Stephens (Cirelli), 34. Chabot (Stephens, Cirelli), 44. J. Gauthier (N. Roy), 47. J. Gauthier (Barzal, Chabot) – 17. Kaše (Hronek, Musil), 29. Šoustal, 46. Stránský (Nečas, Zbořil)


    Kanada: Ingram (Hart) – Clague, Chabot (A), Juulsen, Bean, Fabbro, Lauzon – Speers, D. Strome (C), Jost – J. Gauthier, N. Roy, Dubois – Raddysh, Barzal (A), Joseph – Stephens, Cirelli, Dubé – McLeod.
    Česko: Škarek (Vladař) – Hronek (C), Kalina, Hrdinka, Zbořil, Vála, D. Krenželok, Budík – Musil, Špaček (A), Kaše (A) – Koblížek, Chlapík, Jašek – Stránský, Nečas, Kurovský – Suchý, Šoustal, Reichel.

    Rozhodčí: Kubuš (SVK), Linde (SWE) – Dahmen (SWE), Fluri (SUI)
    bahis siteleri