Florida – Winnipeg 1:4 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:5 (kon.) | Dallas – Montreal 3:4 (po pr.)
Calgary – Colorado 4:1 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:0 (kon.) | Anaheim – Detroit 2:0 (kon.)
po prodl.
Dallas Stars
3:4 (1:1, 1:0, 1:2 - 0:1)
Montreal Canadiens
Čtvrtek 05.01.2017, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:19 Max PACIORETTY - 3:4
     
    60:19
    Montreal právě vstřelil branku!
    MAX PACIORETTY se po nádherné kolmé přihrávce z obranného pásma Jeffa Petryho řítil do samostatného úniku, který zakončil pěknou střelou po ledě mezi betony Kariho Lehtonena. Montreal vítězí po prodloužení těsně 4:3! Asistence: Jeff Petry a Phillip Danault.
    57:13 Esa LINDELL - 3:3
     
    57:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    ESA LINDELL napřáhl od modré čáry po zpětné přihrávce Johna Klingberga k nádherné střele, která zamířila přesně do levého horního rohu brány. Dallas necelé tři minuty před koncem odpověděl na dva góly Montrealu v řadě, které padly oba v přesilové hře, a vyrovnal skóre utkání na 3:3! Asistence: John Klingberg.
    44:13 Max PACIORETTY - 2:3
     
    44:13
    Montreal právě vstřelil branku!
    MAX PACIORETTY krásně vypálil z pravého kruhu a nad vyrážečkou bezmocného Kariho Lehtonena zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu. Montreal využil druhou přesilovou hru v řadě a otočil utkání na svou stranu! Asistence: Nathan Beaulieu a Shea Weber.
    42:58 Alexandr RADULOV - 2:2
     
    42:58
    Montreal právě vstřelil branku!
    ALEXANDR RADULOV se po chybné rozehrávce Stars na obranné modré čáře protáhl mezi dvěma protihráči před bránu a samostatný únik v blízkosti pravé tyče zakončil nádherný bekhendovým blafákem. Canadiens využili přesilovou hru a vyrovnali stav utkání na 2:2! Asistence: Nathan Beaulieu a Shea Weber.
    32:29 John KLINGBERG - 2:1
     
    32:29
    Dallas právě vstřelil branku!
    JOHN KLINGBERG po vyhraném vhazování napřáhl na vrcholu mezikruží k nádherné střele zápěstím, která nad vyrážečkou Ala Montoyi, jenž nic neviděl, zamířila do levého horního rohu brány. Stars krásným způsobem využili první přesilovou hru a otočili utkání na svou stranu! Asistence: Cody Eakin a Jason Spezza.
    14:44 Tyler SEGUIN - 1:1
     
    14:44
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stephen Johns na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné táhlé střele zápěstím, která mířila pod horní tyč, na přední tyči ji ale skvěle srazil ze vzduchu mezi betony stojícího Ala Montoyi útočník TYLER SEGUIN. Dallas Stars v závěru první třetiny vyrovnal na 1:1! Asistence: Stephen Johns a Patrick Sharp.
    10:38 Nathan BEAULIEU - 0:1
     
    10:38
    Montreal právě vstřelil branku!
    NATHAN BEAULIEU si v levém kruhu srovnal puk na hůl a nádhernou střelou zápěstím nad lapačkou Kariho Lehtonena zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Před bránou Dallasu skvěle clonil Brendan Gallagher a brankář Kari Lehtonen vůbec nic neviděl. Asistence: Phillip Danault.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 15. Seguin (Johns, Sharp), 33. Klingberg (Eakin, Spezza), 58. Lindell (Klingberg) – 11. Beaulieu (Danault), 43. Radulov (Beaulieu, S. Weber), 45. Pacioretty (Beaulieu, S. Weber), 61. Pacioretty (Petry, Danault)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Lindell, Klingberg, Oduya (A), Jo. Benn, Hamhuis, Johns – Sharp (A), Spezza (A), Seguin – McKenzie, Faksa, B. Ritchie – Hudler, Eakin, Eaves – Roussel, D. Shore, Korpikoski. Hlavní trenér: Lindy Ruff.
    Montreal Canadiens: Montoya (Price) – Jemelin, S. Weber (A), Beaulieu, Petry, Barberio, Johnston – Pacioretty (C), Danault, Gallagher (A) – Byron, T. Mitchell, Radulov – Lehkonen, Plekanec, Flynn – Carr, McCarron, Farnham. Hlavní trenér: Michel Therrien.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Tom Chmielewski. Čároví: Tim Nowak, Ryan Gibbons

    Diváci: 18106
    bahis siteleri