Florida – Winnipeg 1:4 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:5 (kon.) | Dallas – Montreal 3:4 (po pr.)
Calgary – Colorado 4:1 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:0 (kon.) | Anaheim – Detroit 2:0 (kon.)
po prodl.
Dallas Stars
3:4 (1:1, 1:0, 1:2 - 0:1)
Montreal Canadiens
Čtvrtek 05.01.2017, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:19 Max PACIORETTY - 3:4
     
    60:19
    Montreal právě vstřelil branku!
    MAX PACIORETTY se po nádherné kolmé přihrávce z obranného pásma Jeffa Petryho řítil do samostatného úniku, který zakončil pěknou střelou po ledě mezi betony Kariho Lehtonena. Montreal vítězí po prodloužení těsně 4:3! Asistence: Jeff Petry a Phillip Danault.
     
    59:29
    Patrick Sharp se ocitl před bránou ve velké šanci, jenže ji těsně před koncem třetí třetiny přestřelil!
    57:13 Esa LINDELL - 3:3
     
    57:13
    Dallas právě vstřelil branku!
    ESA LINDELL napřáhl od modré čáry po zpětné přihrávce Johna Klingberga k nádherné střele, která zamířila přesně do levého horního rohu brány. Dallas necelé tři minuty před koncem odpověděl na dva góly Montrealu v řadě, které padly oba v přesilové hře, a vyrovnal skóre utkání na 3:3! Asistence: John Klingberg.
     
    56:55
    Jason Spezza se pokusil zaskočit Ala Montoyu na levém křídle střelou z ostrého úhlu, která mířila nad jeho rameno a od tyče se odrazila do ochranné sítě!
     
    55:56
    Alexandr Radulov se ocitl v blízkosti pravé tyče ve skvělé šanci a dobře mířil mezi betony Kariho Lehtonena, brankář Dallasu je ale včas sevřel a připsal si skvělý zákrok!
     
    51:56
    Patrick Eaves před pár okamžiky rychle vypálil po vyhraném vhazování a dobře mířil betony betony Ala Montoyi, brankář Montrealu ale jeho pokus levým betonem vyrazil a připsal si další dobrý zákrok!
     
    49:53
    Antoine Roussel byl zřejmě hráčem, který před pár okamžiky na pravém křídle napřáhl k nádherné střele a puk se od vzdálenější levé tyče odrazil zpět do hry!
     
    45:30
    Tyler Seguin na pravém křídle nebezpečně vypálil od modré čáry a Al Montoya měl co dělat, aby jeho tečovanou střelu v blízkosti své levé tyče levým betonem vyrazil!
    44:13 Max PACIORETTY - 2:3
     
    44:13
    Montreal právě vstřelil branku!
    MAX PACIORETTY krásně vypálil z pravého kruhu a nad vyrážečkou bezmocného Kariho Lehtonena zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu. Montreal využil druhou přesilovou hru v řadě a otočil utkání na svou stranu! Asistence: Nathan Beaulieu a Shea Weber.
     
    43:28
    Stephen Johns vyhodil puk přes ochranné sklo a za zdržování hry dostal dvě minuty. Montreal má v rychlém sledu k dispozici druhou přesilovou hru a šanci otočit utkání!
    42:58 Alexandr RADULOV - 2:2
     
    42:58
    Montreal právě vstřelil branku!
    ALEXANDR RADULOV se po chybné rozehrávce Stars na obranné modré čáře protáhl mezi dvěma protihráči před bránu a samostatný únik v blízkosti pravé tyče zakončil nádherný bekhendovým blafákem. Canadiens využili přesilovou hru a vyrovnali stav utkání na 2:2! Asistence: Nathan Beaulieu a Shea Weber.
     
    41:54
    Curtis McKenzie dostal dvouminutový trest za držení a Montreal má dobrou příležitost vyrovnat stav utkání.
     
    40:35
    Max Pacioretty si sjel před bránu, kde skvěle tečoval nahození z pravého křídla, Kari Lehtonena se ale mezi betony překonat nenechal a skvělým zákrokem puk vyrazil!
     
    39:42
    Alexandr Radulov se ocitl před bránou ve slibné šanci, bekhendem se mu ale puk mezi betony Kariho Lehtonena poslat do brány v závěru druhé třetiny nepodařilo!
     
    34:42
    Vyloučený Daniel Carr naskočil zpět na led a Montreal během oslabení přečkal obrovskou šanci Dallasu!
     
    32:42
    Hráčská lavice Montrealu dostala dvouminutový trest za nesportovní chování, který odpyká Daniel Carr.
    32:29 John KLINGBERG - 2:1
     
    32:29
    Dallas právě vstřelil branku!
    JOHN KLINGBERG po vyhraném vhazování napřáhl na vrcholu mezikruží k nádherné střele zápěstím, která nad vyrážečkou Ala Montoyi, jenž nic neviděl, zamířila do levého horního rohu brány. Stars krásným způsobem využili první přesilovou hru a otočili utkání na svou stranu! Asistence: Cody Eakin a Jason Spezza.
     
    32:16
    Brendan Gallagher byl v první třetině hodně nebezpečný, nyní ale dostal dvouminutový trest za hákování, po kterém si Dallas zahraje první přesilovou hru.
     
    29:56
    Johnny Oduya si z levého křídla sjel nebezpečně před bránu a bekhendem se snažil po ledě zamířit mezi betony Ala Montoyi, brankář Montrealu ale opět zůstal nepřekonán! Tlak Dallasu Stars je obrovský.
     
    27:58
    Stars vyrazili po pravém křídle do rychlého protiútoku a po krásné přihrávce přes šířku útočného pásma pálil v levém kruhu pro vhazování bez přípravy Tyler Seguin, jehož prudká střela letící pár čísel nad ledem zamířila těsně vedle přední levé tyče! Útočník Dallasu se vzápětí dostal do zakončení ještě jednou, Al Montoya ale jeho pokus vyrazil a připsal si další dobrý zákrok.
     
    27:00
    Stars vypálili ihned po vhazování a Al Montoya jejich střelu nedokázal udržet v náručí, naštěstí pro něm mu ale vzápětí pomohli spoluhráči, kteří volný puk odpálili přes všechny čáry na zakázané uvolnění!
     
    26:48
    Radek Faksa na levém křídle vypálil z ostrého úhlu a Al Montoya jeho následnou tečovanou střelu mířící pod horní tyč vyrazil pouze před sebe, čehož mohl využít v blízkosti pravé tyče Curtis McKenzie, brankář Montrealu ale skvěle přitiskl svůj levý beton k ledu a skórovat mu neumožnil!
     
    25:20
    Canadiens si vytvořili před bránou obrovský tlak, nejnebezpečnější pokus ale skončil na pravém betonu Kariho Lehtonena, který si vzápětí hravě poradil se střelou Tomáše Plekance z pravého křídla a ukryl ji v lapačce!
     
    22:12
    John Klingberg se ocitl v blízkosti pravé tyče ve skvělé šanci, jenže jeho následná střela skončila na hrudi Ala Montoyi!
     
    20:35
    Nathan Beaulieu v levém kruhu pro vhazování krásně vypálil zápěstím a jeho střela mířila pod horní tyč, nakonec se ale od ní odrazila do ochranné sítě!
     
    20:13
    Radek Faksa mohl skórovat v oslabení, jeho následná střela ale v blízkosti pravé tyče skončila na výstroji Ala Montoyi, který podržel svůj tým skvělým zákrokem!
     
    19:58
    Jason Spezza dostal v závěru první třetiny dvouminutový trest za hákování a hokejisté Montrealu Canadiens po přestávce budou dohrávat přesilovou hru.
    19:13 Čistý hit Sharpa na Mitchella, který vyvolal bitku.
     
    19:13
    Patrick Sharp tvrdým hitem sestřelil na obranné modré čáře Torreyho Mitchella a vzápětí následovala bitka, během které boží mlýny nemlely naprázdno!
     
    17:16
    Patrick Sharp na pravé křídle od mantinelu nebezpečně nahodil puk na bránu a kotouč mířil pod horní tyč, Al Montoya měl s jeho nahozením problémy, hrudí ho ale vyrazil mimo!
     
    16:53
    Brendan Gallagher napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k nádherné střele zápěstím, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Kari Lehtonen ale předvedl senzační zákrok, když puk vyrážečkou vyrazil do ochranné sítě!
     
    15:26
    Al Montoya si vzápětí připsal dva snadné zákroky, proti třetí střele z pravého křídla v podání Johna Klingberga se ale na přední tyči tentokrát pořádně zapotil, puk ovšem vyrazil!
    14:44 Tyler SEGUIN - 1:1
     
    14:44
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stephen Johns na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné táhlé střele zápěstím, která mířila pod horní tyč, na přední tyči ji ale skvěle srazil ze vzduchu mezi betony stojícího Ala Montoyi útočník TYLER SEGUIN. Dallas Stars v závěru první třetiny vyrovnal na 1:1! Asistence: Stephen Johns a Patrick Sharp.
     
    12:56
    Antoine Roussel si z pravého křídla po nádherné kolmé přihrávce za obranu vybruslil před bránu a v blízkosti její levé tyče se pokusil zamířit nad pravý beton Ala Montoyi, jenže prostor tří tyčí minul! Další velká šance Stars.
    12:11 Nepřesvědčivý zákrok Ala Montoyi, kterému přispěchal na pomoc po střele Benna z ostrého úhlu rychle Danault.
     
    12:11
    Jordie Benn na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a puk se po nepřesvědčivém zákroku Ala Montoyi, který nedokázal kotouč udržet mezi betony, zastavil těsně před brankovou čárou, Phillip Danault si toho ale včas všiml a uklidil ho do bezpečí!
    10:38 Nathan BEAULIEU - 0:1
     
    10:38
    Montreal právě vstřelil branku!
    NATHAN BEAULIEU si v levém kruhu srovnal puk na hůl a nádhernou střelou zápěstím nad lapačkou Kariho Lehtonena zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Před bránou Dallasu skvěle clonil Brendan Gallagher a brankář Kari Lehtonen vůbec nic neviděl. Asistence: Phillip Danault.
     
    09:23
    Dallas Stars tentokrát podnikl rychlý výpad po pravém křídle a z kruhu pro vhazování přišla rychlá střela, která po ledě mířila ke vzdálenější levé tyči, Al Montoya ji ale skvěle vyrazil pravým betonem! Stars si začínají vytvářet velký tlak.
     
    07:48
    Brendan Gallagher zatím hraje skvěle a před bránou se ocitl v další brankové příležitosti, jeho následná střela po ledě ale skončila na pravém betonu Kariho Lehtonena!
     
    06:25
    Patrick Eaves na pravém křídle nebezpečně vypálil od modré čáry a Al Montoya se pořádně zapotil, aby jeho tečovanou a velmi nebezpečnou střelu vyrazil mimo!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 15. Seguin (Johns, Sharp), 33. Klingberg (Eakin, Spezza), 58. Lindell (Klingberg) – 11. Beaulieu (Danault), 43. Radulov (Beaulieu, S. Weber), 45. Pacioretty (Beaulieu, S. Weber), 61. Pacioretty (Petry, Danault)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Lindell, Klingberg, Oduya (A), Jo. Benn, Hamhuis, Johns – Sharp (A), Spezza (A), Seguin – McKenzie, Faksa, B. Ritchie – Hudler, Eakin, Eaves – Roussel, D. Shore, Korpikoski. Hlavní trenér: Lindy Ruff.
    Montreal Canadiens: Montoya (Price) – Jemelin, S. Weber (A), Beaulieu, Petry, Barberio, Johnston – Pacioretty (C), Danault, Gallagher (A) – Byron, T. Mitchell, Radulov – Lehkonen, Plekanec, Flynn – Carr, McCarron, Farnham. Hlavní trenér: Michel Therrien.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Tom Chmielewski. Čároví: Tim Nowak, Ryan Gibbons

    Diváci: 18106
    bahis siteleri