Magnitogorsk – Spartak Moskva 6:3 (kon.) | Čeljabinsk – Soči 1:2 (1:2 po s.n.) | Čerepovec – Omsk 0:2 (kon.)
CSKA Moskva – Novosibirsk 2:1 (kon.) | Petrohrad – Novokuzněck 9:1 (kon.) | Záhřeb – Jekatěrinburg 0:2 (kon.)
HC Slovan – Barys 4:1 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
6:3 (0:2, 2:1, 4:0)
Spartak Moskva
Pátek 13.01.2017, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Jaroslav KOSOV - 6:3
     
    59:58
    Metallurg právě vstřelil branku!

    Metallurg se ne a ne zastavit. Po krásné přihrávce od Leeho překonává Svenssona po šesté JAROSLAV KOSOV. Asistence: Chris Lee, Vladislav Kaletnik.
    59:06 Tomáš FILIPPI - 5:3
     
    59:06
    Metallurg právě vstřelil branku!

    Český reprezentant TOMÁŠ FILIPPI se zapisuje mezi střelce. Po krásné otočce se vyhnul bránicímu hráči a elegantně dopravil puk do prázdné sítě. Asistence: Ivan Samsonov.
    57:43 Sergej MOZJAKIN - 4:3
     
    57:43
    Metallurg právě vstřelil branku!

    Obrat je dokonán. Neuvěřitelné křížené přihrávky od Leeho a Zaripova nakonec opět našli SERGEJE MOZJAKIN, který už podruhé za zápas překonává Svenssona. Asistence: Danis Zaripov, Chris Lee.
    52:24 Jaroslav KOSOV - 3:3
     
    52:24
    Metallurg právě vstřelil branku!

    Tak přeci jen se domácí dočkali srovnání. Po sérii menších odrazů se puk dostal k JAROSLAVOVI KOSOVI, který na poslední chvíli udělal kličku Svenssonovi a nekompromisně zakončil. Asistence: Tommi Santala, Vladislav Kaletnik.
    37:39 Alexandr SJOMIN - 2:3
     
    37:39
    Metallurg právě vstřelil branku!

    Metallurg snižuje opět po krásné kombinaci. Puk šel po ose Zaripov, Lee a ALEXANDR SJOMIN, který nekompromisní ránou snižuje skóre na rozdíl jednoho gólu. Asistence: Chris Lee, Danis Zaripov.
    27:17 Sergej MOZJAKIN - 1:3
     
    27:17
    Metallurg právě vstřelil branku!

    Metallurg se nevzdává. po velké hrubce obránců Spartaku se prudkou střelou do levého horního rohu prosazuje SERGEJ MOZJAKIN. Asistence: bez asistence.
    21:20 Igor MIRNOV - 0:3
     
    21:20
    Spartak právě vstřelil branku!

    Po nádherné střele zápěstím od modré se na seznam střelců zapisuje IGOR MIRONOV, který zametl puk přímo pod břevno. Asistence: Marcus Svensson.
    11:59 Alexandr VASILJEV - 0:2
     
    11:59
    Spartak právě vstřelil branku!


    Po krásných křižných přihrávkách se Spartak prosazuje podruhé. Ve finální části pálil nejpřeněji pod břevno ALEXANDR VASILIJEV. Asistence: Konstantin Glazačev
    2:20 Sergej ŠMELJOV - 0:1
     
    2:20
    Spartak právě vstřelil branku!

    Začínáme z hurta. Prosazuje se SERGEJ ŠMELOV, který se s odraženým kotoučem nepáral a okamžitě ho nahodil na bránu Metallurgu. Po chybě brankáře Košečkina se tedy Spartak ujímá vedení. Asistence:Viktor Bobrov.

    Jakub Šteg

    Branky a nahrávky: 28. Mozjakin, 38. A. Sjomin (Lee, Zaripov), 53. Kosov (Kaletnik, Santala), 58. Mozjakin (Zaripov, Lee), 60. Filippi (Samsonov), 60. Kosov (Lee, Kaletnik) – 3. Šmeljov, 12. Alexandr Vasiljev (Glazačev), 22. Mirnov (Svensson)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (22. Samsonov) – Antipin, J. Birjukov, Lee, Bereglazov, S. Těreščenko, Chabarov, Dronov, Budkin – Mozjakin, Zaripov, Jan Kovář – Osala, A. Sjomin, Santala – Filippi, Timkin, Železkov – Potěchin, Kaletnik, Kosov.
    Spartak Moskva: Svensson (Bespalov) – Gilroy, Provolněv, Sergijenko, Bondarev, Dyblenko, Kirillov – Radil, Stapleton, Stoa – Mirnov, Alexandr Vasiljev, Glazačev – Bobrov, Leščenko, Šmeljov – V. Berdnikov, M. Potapov.

    Rozhodčí: Nikolai Akuzovsky, Alexei Belov – Stanislav Raming, Maxim Bersenyov
    bahis siteleri