Alavés – Alcorcon 0:0 (kon.)
konec
Deportivo Alavés
0:0 (0:0)
AD Alcorcon
Úterý 24.01.2017, 19:15Španělský pohár • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný den! (21:08:57)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 0:3. Střely mimo: 4:8. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 24:16.
     
    Je dobojováno! Deportivo Alavés si v dnešním duelu pohlídalo náskok z úvodního souboje a postupuje do semifinále Copa del Rey! Domácí celek dnes kontroloval svůj náskok a dopřál fanouškům oslavu. V největší šanci hostujícího celku se deset minut po přestávce ocitl Elgezabal, jehož povedená hlavička prosvištěla nad břevnem domácí branky! Na druhé straně mohl diváky deset minut před koncem potěšit Santos, nicméně jeho zakončení hlavou postrádalo přesnost. V závěru už si domácí pohlídali náskok z předchozího duelu a nedopustili drama!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    V samotném závěru nastaveného času přilétl do pokutového území domácích ještě jeden nadýchaný centr. Ortola však situaci nepodcenil a došel si pro míč.
     
    90+2
    Santos se na polovině hřiště přihlásil o dlouhou přihrávku. Domácí útočník sice míč nezpracoval, ale balón se od jednoho ze soupeřů odrazil do zámezí. Fanoušci Deportiva už slaví postup.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Nelson centroval do pokutového území z levé strany hrací plochy, jenže jeho vysoká pobídka směřovala do ofsajdu. Leganés bude rozehrávat.
     
    89
    Hra je přerušena. Na trávníku totiž zůstává ležet Vigaray, který se stal obětí nedovoleného zákroku u postranní čáry. Domácí obránce se drží za koleno.
     
    88
    Hosté zahrávali rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kde na míč číhal Owona, ale v souboji s Feddalem neměl šanci.
     
    87
    Jimenéz vystartoval na hranici pokutového území a vyhlavičkoval míč daleko od šestnáctky. Hostující branář navíc přidal akrobatickou vložku.
     
    86
    Tropi to poněkolikáté v utkání přehnal s agresivitou při napadání rozehrávky soupeře. Hostující záložník aktivně používá ruce.
     
    85
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Katai, přichází Dayverson.
     
    84
    Alejo chtěl rozběhnout Tropiho, nicméně prudkou přihrávku na levé křídlo zablokoval jeden z obránců. Deportivo kontroluje závěr utkání.
     
    83
    Alexis se natlačil před rozběhnutého soupeře, vybojoval míč a dokonce se nechal faulovat. Alcorcón se sice snaží útočit, ale snaha hostů je zatím bezzubá.
     
    82
    Vigaray se pustil do souboje s Nelsonem. Druhý jmenovaný si v bitvě o míč pomohl rukou, ale hlavní rozhodčí se nerozhodl odpískat nedovolený zákrok.
     
    81
    Gimenéz sprintoval za přihrávkou mezi obránce. Hostující útočník si dělal prostor na hranici pokutového území, ale na balón nedosáhl.
     
    80
    Dani Jimenéz měl obrovské problémy s malou domů. Hostující brankář nedokázal odkopnout míč na polovinu soupeře a zahrál jen do autu.
    79. Santosova hlavička

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   69. Alexis (DAL), 73. Vigaray (DAL)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 0:3. Střely mimo: 4:8. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 24:16.
    Deportivo Alavés: Ortola – Vigaray, Alexis, Feddal, García – Krstičič, Torres, Katai (85. Dayverson) – Toquero (46. Ibai), Sobrino (46. Llorente) – Santos
    Náhradníci: Deyverson, García, Ibai, Kiko, Laguardia, Llorente, Pacheco

    AD Alcorcon: Jimenéz – Nelson, Owona, Vega, Elgezabal – Alejo, Plano (74. Kadir) – Perez (74. Toribio), Rey (59. Luque), Tropi – Gimenéz
    Náhradníci: Cuenca, Dmitrović, Kadir, Luque, Perez, Rodríguez Perez, Toribio

    Rozhodčí: Iglesias – Costoya, Ramos
    18.01.2017
    Alcorcon - Alavés 0:2

    Branky: 90. Gómez, 90+4. Gómez

    Karty:   60. Nelson (ALC) – 40. García (DAL), 76. Katai (DAL), 80. Pantić (DAL)   90+2. Bellvís (ALC)

    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 1:3. Rohy: 4:2.
    thejrc.org