CSKA Moskva – Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Čerepovec – Ufa 3:2 (po pr.) | Petrohrad – Čeljabinsk 5:3 (kon.)
po prodl.
CSKA Moskva
4:3 (0:0, 1:2, 2:1 - 1:0)
Metallurg Magnitogorsk
Neděle 29.01.2017, 15:00 • CSKA Ice Palace, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:35
    A do oslabení pro změnu půjdou domácí – Bogdan Kiselevič je poslán na trestnou lavici za hru vysokou holí.
     
    44:16
    Je tu další vyloučení proti hostům – tentokrát je tím postiženým Tomáš Filippi, který je vyloučen za hákování. Zároveň je ale vyloučen i domácí Geoff Platt, který podle názoru sudích pád přihrál a já musím říci, že to bylo vážně trochu teatrální.
     
    40:56
    Je tu ovšem další vyloučení pro hosty a bude tu dvojnásobná přesilovka pro CSKA – na trestnou jde Viktor Antipin za sekání.
     
    39:35
    Na konci třetiny je tu ještě mírná komplikace pro hosty, protože je vyloučen jejich elitní střelec Danis Zaripov za držení hole.
     
    33:04
    Přesilovku si po hodně dlouhé době zkusí i domácí celek, který bude moci využít sekání Denise Kazionova, za které byl ruský hráč také vyloučen.
     
    30:14
    Po delší době je hra přerušena a domácí CSKA za to nebude rádo – Kirill Petrov je totiž vyloučen za podražení u mantinelu a posílá svůj celek do dlouhého oslabení 3 proti 5.
     
    27:29
    Tak toto je nepříjemné pro moskevský celek, protože ihned po brance bude čelit přesilovce, ze které hrozí vyrovnání – navíc to bude přesilovka hned pětiminutová. U hrazení se do nešťastného souboje se soupeřem dostal Igor Ožiganov, sudí ho za tento souboj poměrně přísně vyloučili na 5 + do konce zápasu.
     
    22:28
    Je tu ale další vyloučení proti Magnitogorsku, což znamená další oslabení – na trestnou je poslán Jaroslav Chabarov, který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    19:37
    A první přesilovku zápasu, která bude pravděpodobně rozdělena třetinou, si zahrají domácí – na trestnou lavici je poslán Alexej Bereglazov, který svého soupeře hákoval.
     
    12:39
    Další přesilovku si zahraje hostující Metallurg, vysokou holí totiž zahrál Greg Scott a musí si jít na dvě minuty odpočinout na trestnou lavici.
     
    06:47
    A navíc je tu ještě vyloučení – na trestnou míří domácí Igor Ožiganov, který se dopustil nedovoleného bránění.
     
    02:22
    Sudí se hodně dlouho dohadovali, koho vlastně vyloučí a nakonec to končí takto – na trestnou lavici za domácí celek míří za domácí celek Kiselevič za nedovolené bránění a Čmychov za hrubost, za hosty pak Denis Kazionov a Platonov, oba za hrubost.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 27. Platt (Scott, Světlakov), 42. Da Costa (Blažijevskij), 60. Platt (Děnisov, Da Costa), 64. Muršak (K. Petrov) – 31. Mozjakin (Jan Kovář, Lee), 33. Osala (A. Sjomin), 49. Mozjakin (Jan Kovář)


    CSKA Moskva: I. Sorokin (Fasth) – Kutuzov, Kiselevič (A), Děnisov (C), Ožiganov, Naumenkov, Blažijevskij, Čmychov – Al. Popov, K. Petrov, Da Costa – Scott, Muršak (A), Platt – Mamin, Světlakov, Ničuškin – V. Žarkov, Osnovin, Vorošilo – Kugryšev.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, J. Birjukov, Bereglazov, Lee (A), Chabarov, S. Těreščenko, Dronov – Zaripov (A), Jan Kovář, Mozjakin (C) – Filippi, Osala, A. Sjomin – Kosov, Berestennikov, Timkin – Železkov, Dm. Kazionov, De. Kazionov – Platonov.

    Rozhodčí: Beljajev, Gofman – Gordenko, Metalnikov
    bahis siteleri