Helas Brno – Slavia 5:9 (kon.) | Chrudim – Zruč n/S 3:3 (kon.) | Interobal Plzeň – Litoměřice 3:3 (kon.)
Česká Lípa – Hradec Králové 2:0 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
2:0 (0:0)
MADOS MT Hradec Králové
Pátek 03.02.2017, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    40
    Démoni právě vstřelili branku!
    S největší pravděpodobností je vymalováno! Míče se totiž ujal ONDŘEJ HAVRDA, který jej bez skrupulí poslal do zcela prázdné svatyně! Bez asistence.
     
    35
    Hradec zkusí své štěstí při hře bez brankáře, rozlišovací dres na sebe oblékl Beran.
     
    33
    Napomenutí v podobě žluté karty postihlo i hradeckého brankáře Tošovského, který si neodpustil nějaká slova vůči rozhodčím.
     
    30
    Hostující kapitán Roman Jelínek neudržel nervy na uzdě a za poznámky na adresu rozhodčího, jehož možná poslal dál než za hranice katastrálního území města, dostal kartu červenou.
     
    30
    Nejlepší střelec a nejproduktivnější hráč Hradce Roman Jelínek dostal za faul na Havrdu žlutou kartu. Kartu žluté barvy uviděl i Havrda. Kartu stejné barvy obdržel vzápětí i Švec.
     
    29
    Démoni právě vstřelili branku!
    Hradecký brankář Tošovský podle názoru rozhodčího fauloval ve vápně Kostice a rozhodčí Dragoun nařídil penaltu. K ní se postavil nejlepší střelec České Lípy ONDŘEJ HAVRDA, jenž přesnou střelou otevřel skóre a rozšířil své bodované konto o další čárku.
     
    22
    Démoni se mohli ujmout vedení. Nová akvizice v českolipských barvách Marco Kostic se chopil balónu, ale tvrdou ránou označil jen tyč Tošovského svatyně!
     
    18
    Hostitelé byli blízko prvnímu gólu. Celou kombinaci na útočné polovině zakončil Bejda střelou do břevna!
     
    15
    Žlutou kartu za porušení pravidel dostal českolipský Jan Havlásek.

    Michal Šandor

    Branky: 29. Havrda (pen.), 40. Havrda

    Karty:   15. Havlásek (CLI), 30. Havrda (CLI), 30. Švec (CLI) – 30. Jelínek (SLM), 33. Tošovský (SLM)   30. Jelínek (SLM)


    FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Kroupa) – Fichtner, Šafář, Havlásek, Bialek, Bažant, Kostic, Bejda, Tvrzník, Švec, Havrda, Žampa
    MADOS MT Hradec Králové: Tošovský (Ondráček) – Beran, Friedl, Chromek, Chvála, Jelínek, Semerád, Strasser, Šejvl, Zdržálek, Novotný, Fenz

    Rozhodčí: Novotný, Dragoun
    bahis siteleri