Motor ČB – Litoměřice 4:5 (po pr.) | Prostějov – Benátky n/J 3:2 (kon.) | Přerov – Havířov 3:1 (kon.)
Ústí n/L – Kladno 2:6 (kon.) | Frýdek-M. – Slavia 2:3 (kon.) | Kadaň – Jihlava 1:2 (po pr.)
Most – Třebíč 3:1 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 04.02.2017, 17:00Chance liga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:23
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    JAN PLODEK kuriózním způsobem dopravil puk do brány po obrovském závaru a Benátky se po pouhých 23 sekundách ve třetí třetině vrátily zpět do hry! Dokáží ve zbytku utkání vyrovnat?
     
    34:31
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    LUKÁŠ ŽÁLČÍK v pravém kruhu pro vhazování dokázal rychle zpracovat dlouhou diagonální žabičku Radima Matuše z levé strany obranného pásma a na vzdálenější levé tyči nad pravým betonem Tomáše Halásze zamířil do sítě! Parádní gól! Asistence: Radim Matuš a Jakub Šlahař.
     
    21:41
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    RADIM MATUŠ zakončil nádhernou kombinační akci Jestřábů, když před bránou předvedl nádhernou stahovačku a po potáhnutí puku doleva zamířil do prázdné brány. Prostějov využil druhou přesilovou hru a vede 2:1! Asistence: Martin Novák a Lukáš Krejčík.
     
    13:18
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    DANIEL ŠPAČEK napřáhl v pravém kruhu pro vhazování ke tvrdé střele zápěstím, která zamířila přesně do pravého horního rohu brány! Pavel Kantor neměl šanci a stav je vyrovnaný 1:1! Asistence: Jan Plodek a Dominik Hrníčko.
     
    07:05
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    JAKUB ŠLAHAŘ v levém kruhu pro vhazování napřáhl po přihrávce Lukáše Žálčíka z pravého křídla k nádherné střele zápěstím, která bez přípravy zamířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Jestřábi využili přesilovou hru a vedou nad Benátkami nad Jizerou 1:0! Asistence: Lukáš Žálčík a Matouš Venkrbec.
    Marken.cz

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 8. Šlahař (Žálčík, Venkrbec), 22. Matuš (Martin Novák, L. Krejčík), 35. Žálčík (Matuš, Šlahař) – 14. D. Špaček (Plodek, Hrníčko), 41. Plodek


    LHK Jestřábi Prostějov: Kantor (Barvík) – D. Kolář, Štindl, V. Zadražil, Protivný, T. Kvapil, A. Holík (A) – Fiala, Hozák, Švec – L. Luňák, Venkrbec (C), Indra – Matuš, Šlahař, Žálčík – L. Krejčík, Martin Novák (A), Rudovský.
    HC Benátky nad Jizerou: Halász (Žajdlík) – V. Kočí, Mikliš, Kolmann, Jandus, Plutnar, Havlín, Husa – Víšek (A), Chrtek, Hrníčko – D. Špaček, Plodek (C), A. Dlouhý – Prokeš, Vrbata, Černoch – Bittner, Janele, J. Havel.

    Rozhodčí: René Trombík. Čároví: Lukáš Barteček, Vladimír Rožánek

    Diváci: 1420
    bahis siteleri