Boston – Toronto 5:6 (kon.) | Buffalo – Ottawa 4:0 (kon.) | Tampa – Anaheim 3:2 (3:2 po s.n.)
NY Islanders – Carolina 4:5 (po pr.) | Columbus – New Jersey 1:5 (kon.) | St. Louis – Pittsburgh 1:4 (kon.)
Dallas – Chicago 3:5 (kon.) | Nashville – Detroit 0:1 (kon.) | Vancouver – Minnesota 3:6 (kon.)
San Jose – Arizona 2:3 (1:2 po s.n.) | Washington – Los Angeles 5:0 (kon.) | Montreal – Edmonton 0:1 (0:1 po s.n.)
NY Rangers – Calgary 4:3 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
1:5 (0:1, 0:2, 1:2)
New Jersey Devils
Neděle 05.02.2017, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 Seth HELGESON - 1:5
     
    59:31
    Devils právě vstřelili branku!
    A přeci ještě jeden puk končí za zády Sergeje Bobrovského! SETH HELGESON dostal přihrávku na modrou čáru, a tak to prostě zkusil. Jeho pokus zapadl do pravého růžku, toto je celkem jednoznačná výhra pro hosty! Asistence: Steven Santini a Adam Henrique.
    56:48 Taylor HALL - 1:4
     
    56:48
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí celek odvolal brankáře právě v moment, kdy se k puku dostal TAYLOR HALL. Hostující útočník přijal kotouč ve středním pásmu, aby jej následně poslal do odkryté branky! Asistence: Ben Lovejoy.
    51:35 Matt CALVERT - 1:3
     
    51:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    Začátek přesilovky se ale Devils vůbec nevyvedl, Columbus aktivně forčekoval a vytěžil z toho branku. William Karlsson za brankou obral Palmieriho a poslal kotouč před ní. MATT CALVERT zde měl jednoduchou pozici, je sníženo! Asistence: William Karlsson.
    38:58 Travis ZAJAC - 0:3
     
    38:58
    Devils právě vstřelili branku!
    První přesilovka hostů je následně využita, to už je hodně luxusní náskok! Taylor Hall našel krásnou přihrávkou Parenteaua, jenž Bobrovského nepřekonal. To jej ale mrzet nemuselo, TRAVIS ZAJAC se totiž dostal k volnému puku a doklepnout jej do prázdné branky mu již problém nedělalo! Asistence: Adam Henrique a P.A. Parenteau.
    21:49 Jacob JOSEFSON - 0:2
     
    21:49
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se hosté dostávají do dvoubrankového vedení! Střela Andyho Greenea od modré čáry byla tečována těsně před ruským brankářem, autorem branky je JACOB JOSEFSON, pro nějž to je první branka v letošní sezóně! Asistence: Andy Greene.
    03:29 Taylor HALL - 0:1
     
    03:29
    Devils právě vstřelili branku!
    Následovala tak akce hostů, která končí první brankou. Travis Zajac dostal puk na levý kruh, kde zadovkou posunul kotouč na TAYLORA HALLA. Ten si najel před Bobrovského, kterého bekhendem mezi betony překonal. Asistence: Travis Zajac a Kyle Palmieri.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 52. Calvert (W. Karlsson) – 4. Hall (Zajac, Palmieri), 22. Josefson (A. Greene), 39. Zajac (Henrique, Parenteau), 57. Hall (Lovejoy), 60. Helgeson (Santini, Henrique)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones, Werenski, J. Johnson, R. Murray, Prout, Harrington – N. Foligno, Wennberg, Saad – Atkinson, Dubinsky, Jenner – J. Anderson, W. Karlsson, Calvert – Gagner, Sedlák, Hartnell.
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Lovejoy, Quincey, Santini, Helgeson, Severson – Hall, Zajac, Palmieri – Wood, Henrique, Cammalleri – Zacha, Josefson, Noesen – Blandisi, Kalinin, Parenteau.

    Rozhodčí: Leggo, Luxmore – Kovachik, Cherrey.
    bahis siteleri