Boston – Toronto 5:6 (kon.) | Buffalo – Ottawa 4:0 (kon.) | Tampa – Anaheim 3:2 (3:2 po s.n.)
NY Islanders – Carolina 4:5 (po pr.) | Columbus – New Jersey 1:5 (kon.) | St. Louis – Pittsburgh 1:4 (kon.)
Dallas – Chicago 3:5 (kon.) | Nashville – Detroit 0:1 (kon.) | Vancouver – Minnesota 3:6 (kon.)
San Jose – Arizona 2:3 (1:2 po s.n.) | Washington – Los Angeles 5:0 (kon.) | Montreal – Edmonton 0:1 (0:1 po s.n.)
NY Rangers – Calgary 4:3 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
1:5 (0:1, 0:2, 1:2)
New Jersey Devils
Neděle 05.02.2017, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 Seth HELGESON - 1:5
     
    59:31
    Devils právě vstřelili branku!
    A přeci ještě jeden puk končí za zády Sergeje Bobrovského! SETH HELGESON dostal přihrávku na modrou čáru, a tak to prostě zkusil. Jeho pokus zapadl do pravého růžku, toto je celkem jednoznačná výhra pro hosty! Asistence: Steven Santini a Adam Henrique.
    56:48 Taylor HALL - 1:4
     
    56:48
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí celek odvolal brankáře právě v moment, kdy se k puku dostal TAYLOR HALL. Hostující útočník přijal kotouč ve středním pásmu, aby jej následně poslal do odkryté branky! Asistence: Ben Lovejoy.
    51:35 Matt CALVERT - 1:3
     
    51:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    Začátek přesilovky se ale Devils vůbec nevyvedl, Columbus aktivně forčekoval a vytěžil z toho branku. William Karlsson za brankou obral Palmieriho a poslal kotouč před ní. MATT CALVERT zde měl jednoduchou pozici, je sníženo! Asistence: William Karlsson.
     
    51:15
    Hosté dostanou šanci zahrát si přesilovou hru. Podruhé v utkání usedá na lavici hanby Boone Jenner, který jasně podrazil Andyho Greenea.
     
    50:59
    Ryan Murray si sjel z levé strany až do zakončení. Byl blízko Schneidera, ale svým pokusem amerického brankáře nepřekonal ani nyní!
     
    48:39
    Miles Wood mohl utkání definitivně rozhodnout. Mladý útočník se zjevil sám před Bobrovským, toho ale následně nedokázal překonat.
     
    46:25
    Zpoza branky vjel do brankoviště Cam Atkinson. Ten následně zakončoval na vzdálenější tyčku, branku ale nakonec jen minul.
     
    40:25
    Devils zažádali o přehodnocení situace. Boone Jenner byl v brankovišti a řeší se právě nedovolené bránění brankáři.
     
    40:25
    Cam Atkinson obkroužil branku a trefil brusli Jennera. Rozhodčí nějakou dobu celou situaci hodnotili na videu, branka Columbusu neplatí!
    38:58 Travis ZAJAC - 0:3
     
    38:58
    Devils právě vstřelili branku!
    První přesilovka hostů je následně využita, to už je hodně luxusní náskok! Taylor Hall našel krásnou přihrávkou Parenteaua, jenž Bobrovského nepřekonal. To jej ale mrzet nemuselo, TRAVIS ZAJAC se totiž dostal k volnému puku a doklepnout jej do prázdné branky mu již problém nedělalo! Asistence: Adam Henrique a P.A. Parenteau.
     
    37:35
    Následovala menší strkanice na brankovišti. Za celou akci je potrestán Boone Jenner, jenž byl zbytečně agresivní.
     
    37:34
    Hostům nevyšel útok, a tak byl k vidění protiútok. Cam Atkinson se hnal po levé straně do zakončení, střela do pravé šibenice ale skončila v lapačce Schneidera!
     
    32:24
    Na konci této akce se do Hartnella pustil Seth Helgeson. Viděli jsme vyrovnanou šarvátku, oba hráči dostanou pětiminutové tresty.
     
    32:15
    Scott Hartnell se dostával do druhé šance. Unikal po pravé straně, ale ani nyní nepřekonal dobře zasahujícího Schneidera v brance!
     
    28:08
    A po delší době také akce hostů! Adam Henrique se s pukem prodral až před branku, bekhendem mezi betony ale neskóroval!
     
    26:27
    Velký závar před Schneiderem. Nejdříve zakončoval z levého kruhu Cam Atkinson, ale neuspěl. Podobně si počínali i jeho spoluhráči v brankovišti.
    21:49 Jacob JOSEFSON - 0:2
     
    21:49
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se hosté dostávají do dvoubrankového vedení! Střela Andyho Greenea od modré čáry byla tečována těsně před ruským brankářem, autorem branky je JACOB JOSEFSON, pro nějž to je první branka v letošní sezóně! Asistence: Andy Greene.
     
    18:32
    Naprosto elegantně se dostal do šance Taylor Hall. Kanadský útočník se zpoza branky dostal přes obránce a bekhendem zakončoval. Bobrovskij byl ale připraven a betony zasáhl.
     
    17:03
    Srkanice se nyní strhla poté, co byl Kyle Palmieri v rozporu s Bobrovským. Zbytečně jej sekl, podle mého ale vše začal ruský brankář. Oba hříšníci jsou nakonec potrestáni.
     
    16:27
    Taylor Hall našel od pravého kruhu najíždějícího Zajaca. Ten byl mezi kruhy sám, následnou střelou po ledě ale trefil jen betony Bobrovského.
     
    15:27
    Zajímavou akci nyní vymyslel Pavel Zacha. Ten našel před brankou Stefana Noesena, kterému se ale natřikrát nepovedlo překonat Bobrovského!
     
    11:20
    Následovalo aktivní snažení domácího Columbusu zakončené zákrokem Schneidera. Předtím ale rozhodčí signalizoval dvě minuty pro Lovejoye za nedovolené bránění.
     
    06:13
    Nakonec to vypadá jen na ten signalizovaný zákrok. Na lavici hanby usedá švédský útočník Jacob Josefson, jenž u levého mantinelu podrazil pronikajícího hráče.
    03:29 Taylor HALL - 0:1
     
    03:29
    Devils právě vstřelili branku!
    Následovala tak akce hostů, která končí první brankou. Travis Zajac dostal puk na levý kruh, kde zadovkou posunul kotouč na TAYLORA HALLA. Ten si najel před Bobrovského, kterého bekhendem mezi betony překonal. Asistence: Travis Zajac a Kyle Palmieri.
     
    03:10
    Do první šance utkání se dostal po pravé straně Nick Foligno. Ten zakončoval na přední tyč, rameno Schneidera ale bylo připraveno.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 52. Calvert (W. Karlsson) – 4. Hall (Zajac, Palmieri), 22. Josefson (A. Greene), 39. Zajac (Henrique, Parenteau), 57. Hall (Lovejoy), 60. Helgeson (Santini, Henrique)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – S. Jones, Werenski, J. Johnson, R. Murray, Prout, Harrington – N. Foligno, Wennberg, Saad – Atkinson, Dubinsky, Jenner – J. Anderson, W. Karlsson, Calvert – Gagner, Sedlák, Hartnell.
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – A. Greene, Lovejoy, Quincey, Santini, Helgeson, Severson – Hall, Zajac, Palmieri – Wood, Henrique, Cammalleri – Zacha, Josefson, Noesen – Blandisi, Kalinin, Parenteau.

    Rozhodčí: Leggo, Luxmore – Kovachik, Cherrey.
    bahis siteleri