Boston – Toronto 5:6 (kon.) | Buffalo – Ottawa 4:0 (kon.) | Tampa – Anaheim 3:2 (3:2 po s.n.)
NY Islanders – Carolina 4:5 (po pr.) | Columbus – New Jersey 1:5 (kon.) | St. Louis – Pittsburgh 1:4 (kon.)
Dallas – Chicago 3:5 (kon.) | Nashville – Detroit 0:1 (kon.) | Vancouver – Minnesota 3:6 (kon.)
San Jose – Arizona 2:3 (1:2 po s.n.) | Washington – Los Angeles 5:0 (kon.) | Montreal – Edmonton 0:1 (0:1 po s.n.)
NY Rangers – Calgary 4:3 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
3:6 (1:2, 2:3, 0:1)
Minnesota Wild
Neděle 05.02.2017, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:56
    Jannik Hansen na pravém křídle prudce vypálil z vrcholu kruhu pro vhazování ihned po vhazování a Devan Dubnyk jeho pokus fantasticky vyrážečkou vytěsnil do ochranné sítě!
     
    55:08
    Canucks na pravém křídle pěkně vypálili od mantinelu a Devan Dubnyk jejich pokus pravým betonem vykopl mimo tři tyče brány!
     
    54:26
    Nino Niederreiter se pustil do potyčky s Nikitou Trjamkinem a oba hráči dostali čtyřminutový trest. Niederreiter za sekání a hrubost, zatímco Trjamkin za nesportovní chování a hrubost.
     
    52:08
    Zach Parise vypálil na pravé straně útočného pásma z ostrého úhlu a jeho krásná střela mířící pod horní tyč se od bližší pravé tyče odrazila zpět do hry!
    50:19 Mikael GRANLUND - 3:6
     
    50:19
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKAEL GRANLUND se dostal před bránou k odraženému puku, do kterého jednou rukou plácl, a kotouč se od jeho hokejky odrazil nad pravým betonem Ryana Millera ke vzdálenější levé tyči. Mikael Granlund zkompletoval svůj první hattrick v kariéře NHL a stal se prvním hráčem Minnesoty, který od roku 2002 nasázel do sítě Vancouveru během jednoho utkání tři góly! Před patnácti lety se to podařilo slovenskému útočníkovi Mariánovi Gáboríkovi. Asistence: Jason Zucker a Mikko Koivu.
     
    41:54
    Jason Zucker se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, ani nadvakrát nedokázal fantastického Ryana Millera překonat!
    39:17 Brandon SUTTER - 3:5
     
    39:17
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks předvedli v blízkosti brány nádhernou kombinaci na jeden dotek a BRANDON SUTTER v blízkosti levé tyče ze vzduchu sklepl puk do sítě. Asistence: Sven Bärtschi a Daniel Sedin.
     
    39:05
    Mikko Koivu dostal dvě minuty za hákování a Vancouver si zahraje v závěru druhé třetiny přesilovou hru.
    38:19 Mikko KOIVU - 2:5
     
    38:19
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKKO KOIVU se prosadil v blízkosti pravé tyče po krásné kolmé přihrávce Mikaela Granlunda z kruhu pro vhazování, když krásnou střelou z téměř nulového úhlu zamířil do prázdné brány. Asistence: Mikael Granlund a Jared Spurgeon.
     
    37:29
    Wild vytvořili před bránou Canucks obrovský závar, žádného z hráčů se ale nepodařilo Ryana Millera překonat!
     
    37:04
    Charlie Coyle na vnitřním oblouku pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, kterou sice Ryan Miller po rychlém zakleknutí nedokázal udržet, nikdo z Wild se ale nehnal k dorážce!
     
    36:12
    Loui Eriksson se krásně uvolnil v blízkosti levé tyče a z úhlu vypálil bekhendem, jeho pokus ale neměl dobrou výšku ani razanci a skončil v náruči Devana Dubnyka!
     
    34:46
    Jannik Hansen na pravém křídle napřáhl k jedovaté střele s příklepem, kterou Devan Dubnyk hrudí vyrazil mimo tři tyče a připsal si skvělý zákrok!
     
    32:13
    Nino Niederreiter se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, jeho pokus ale skončil na pravém betonu Ryana Millera, který má dnes o práci rozhodně postaráno!
     
    30:44
    Eric Staal napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k nebezpečné střele, která mířila k přední pravé tyči, Ryan Miller ovšem vytáhl další skvělý zákrok a puk ukryl v lapačce!
     
    30:22
    Wild nebezpečně vypálili od modré čáry a jejich střela nad ledem mířila k levé tyči, Ryan Miller se ovšem stačil včas přesunout a puk ukryl ve svém náručí!
     
    30:06
    Mikael Granlund napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k nebezpečné střele, která mířila pod horní tyč, Ryan Miller mu ale zabránil vstřelit první hattrick v kariéře a puk vsedě fantasticky hrudí vyrazil mimo!
    29:30 Zach PARISE - 2:4
     
    29:30
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Jared Spurgeon na pravém křídle vypálil od modré čáry zápěstím a ZACH PARISE v blízkosti pravé tyče vložil do jeho střely hůl, od které se puk odrazil do bližšího horního rohu brány. Wild rychle odpověděli na gól Canucks a opět vedou o 2 góly! Asistence: Jared Spurgeon a Eric Staal.
    28:34 Bo HORVAT - 2:3
     
    28:34
    Vancouver právě vstřelil branku!
    BO HORVAT na levém křídle z obranného pásma zavezl puk do útočného pásma, kde v pravém kruhu pro vhazování napřáhl po úžasném sprintu k nádherné střele zápěstím a nad pravým betonem Devana Dubnyka zamířil ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Philip Larsen.
     
    28:22
    Nino Niederreiter se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, mezi betony ale Ryana Millera nepropálil!
     
    27:12
    Vancouver se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, Devana Dubnyka ale žádný z domácích hokejistů propálit nedokázal! Následuje krátká reklamní přestávka.
    24:06 Mikael GRANLUND - 1:3
     
    24:06
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKAEL GRANLUND vybojoval v obranném pásmu puk a levé straně ledové plochy se řítil do samostatného úniku, který v kruhu pro vhazování zakončil nádhernou střelou zápěstím a pod lapačkou Ryana Millera zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Wild v letošní sezóně NHL vstřelili v oslabení čtvrtý gól a vedou na ledě Vancouveru 3:1! Asistence: Matt Dumba.
     
    23:55
    Tyler Graovac narazil jednoho z hráčů Canucks v blízkosti levé tyče na bránu a dostal dvě minuty za krosček.
    21:50 Nebezpečná střela Matta Dumby z ostrého úhlu.
     
    21:50
    Matt Dumba na levém křídle vypálil z ostrého úhlu a Ryan Miller měl co dělat, aby jeho pokus vytáhl mimo! Nakonec se mu to ale podařilo a vzápětí si poradil i s dorážkou Jasona Zuckera, který se dostal do šance v blízkosti pravé tyče.
     
    20:41
    Zach Parise z pravého křídla nahodil puk před bránu, kde se dostal k zakončení Nino Niederreiter, Ryan Miller ho ale s pomocí pravého betonu dokázal vychytat!
     
    19:45
    Nikita Trjamkin fauloval ve středním pásmu u hrazení a dostal dvouminutový trest za sekání.
    19:35 Mikael GRANLUND - 1:2
     
    19:35
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Ryan Miller dobře zasáhl levým betonem proti střele Jasona Zuckera z vrcholu levého kruhu pro vhazování a v blízkosti pravé tyče se dostal k dorážce MIKAEL GRANLUND, který puk bez problému zametl po ledě do prázdné brány – 1:2! Asistence: Jason Zucker a Matt Dumba.
    17:52 Brandon SUTTER - 1:1
     
    17:52
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Jannik Hansen na levém křídle vybojoval puk a z vrcholu levého kruhu pro vhazování si sjel do mezikruží, kde napřáhl ke střele, která byla zablokována, vzápětí se ale dostal k dorážce BRANDON SUTTER a střelou letící těsně nad ledem puk o pravý beton Devana Dubnyka usměrnil k levé tyči! Asistence: Jannik Hansen.
     
    17:16
    Jason Zucker v pravém kruhu pro vhazování napřáhl k jedovaté střele s příklepem, která zamířila těsně nad a odrazila se od hrazení do ochranné sítě!
     
    16:41
    Charlie Coyle na pravém křídle napřáhl z ostrého úhlu k prudké střele, se kterou měl Ryan Miller mírné problémy, nakonec ji ale nadvakrát zastavil!
    13:01 Mike REILLY - 0:1
     
    13:01
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKE REILLY po přihrávce Christiana Folina od modré čáry napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování k prudké střele s příklepem, která zamířila do bližšího levého horního rohu brány, a vstřelil svůj první gól v letošní sezóně NHL! Asistence: Christian Folin a Jason Pominville.
     
    12:55
    Jason Zucker se před zakázaným uvolněním Canucks ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, Ryan Miller ale dokázal jeho prudkou bekhendovou střelu vyrazit!
     
    10:05
    Daniel Sedin se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, jeho následná střela ale zamířila mimo a Devan Dubnyk překvapivě zasahovat nemusel!
     
    04:21
    Alexandre Burrows se dostal po zablokované střele z pravého křídla před bránou do obrovské šance, jeho následná střela ale zamířila vedle levé tyče! Canucks mohli z ničeho nic udeřit.
     
    01:18
    Eric Staal napřáhl na levém křídle k prudké střele po ledě, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, Ryan Miller ji ale po teči svého spoluhráče Brandona Suttera levým betonem vykopl mimo!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 18. B. Sutter (Hansen), 29. Horvat (Larsen), 40. B. Sutter (Bärtschi, D. Sedin) – 14. Reilly (Folin, Pominville), 20. Mikael Granlund (Zucker, Dumba), 25. Mikael Granlund (Dumba), 30. Parise (Spurgeon, E. Staal), 39. M. Koivu (Mikael Granlund, Spurgeon), 51. Mikael Granlund (Zucker, M. Koivu)


    Vancouver Canucks: R. Miller (Markström) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, Trjamkin, Larsen – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Eriksson – Bärtschi, Horvat, Burrows (A) – M. Granlund, B. Sutter, Hansen – B. Gaunce, Chaput, Skille. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Dumba, Folin, Reilly – Parise (A), E. Staal, Tuch – Zucker, M. Koivu (C), Mikael Granlund – Niederreiter, Haula, Pominville – Stewart, Graovac, Coyle. Hlavní trenér: Bruce Gaudreau.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Graham Skilliter. Čároví: Shane Heyer, Lonnie Cameron

    Diváci: 18212
    bahis siteleri