Třebíč – Kadaň 3:4 (po pr.) | Jihlava – Frýdek-M. 2:1 (kon.) | Benátky n/J – Motor ČB 0:2 (kon.)
Litoměřice – Most 2:3 (1:2 po s.n.) | Slavia – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Kladno – Přerov 1:3 (kon.)
Havířov – Prostějov 3:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
1:2 (1:0, 0:0, 0:2)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 08.02.2017, 18:00Chance liga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:02
    Slávisté to zkoušejí v šesti! Nyní ale přišli o útočné pásmo.
     
    57:51
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jan Novák – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    55:44
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Patrik Husák – 2 min., vysoká hůl).
    55:21 Jaroslav KASÍK - 1:2
     
    55:21
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Známé přísloví "nedáš-dostaneš" by právě chtělo trochu upravit na "nedáš-nedáš-dostaneš". Po velké chybě v rozehrávce se totiž sám před Frodlem zjevil Melka, který si brankáře Slavie položil, místo prázdné branky ale trefil jen tyčku. Vzápětí se Pražané dostali do rychlého brejku, který ale překombinovali, a tak Soukup vůbec zasahovat nemusel. Hra se opět rychle obrátila a tentokrát už udeřilo. Přečíslení tři na dva sehráli Severočeši ukázkově a rychlou kombinaci do prázdné klece zakončil střelou z první JAROSLAV KASÍK. Asistence: Jaroslav Roubík, Zdeněk Doležal.
     
    50:00
    Rys dlouho míchal s kotoučem a nakonec zkusil střelu na vzdálenější tyč, Soukup ho ale skvěle přečetl, vybruslil a betonem kotouč vyrazil!
     
    50:00
    Rys se ihned po návratu z trestné lavice dostal do samostatného nájezdu, Vágner ho ale hákoval a uvidíme trestně střílení!
     
    47:53
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jiří Rys – 2 min., nedovolené bránění).
    46:35 Jaroslav ROUBÍK - 1:1
     
    46:35
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Nepříliš záživnou pasáž hry rázně utnul JAROSLAV ROUBÍK, který práskl do kotouče mezi kruhy, puk zamířil přesně pod horní tyčku a Frodl svou lapačku vyšvihl do vzduchu příliš pozdě. Asistence: Zdeněk Doležal.
     
    40:33
    Ústečtí se velmi rychle usadili v pásmu a rozjeli zajímavou kombinaci, na jejímž konci stál Melka, který pálil z první. Frodl se ale proti jeho ráně z levého kruhu stačil přesunout a výborným zákrokem opět podržel svůj tým.
     
    39:36
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Václav Jankovský – 2 min., hákování).
     
    34:13
    Zčistajasna mohlo být srovnáno! Frodl si nerozumněl se spoluhráči za vlastní brankou, a tak puk dostal před prázdnou klec Gengel, který také ihned s příklepem pálil. Nebojím se napsat, že mladý gólman Slavie předvedl zákrok večera, když se dokázal do zcela odkryté branky bleskurychle vrátit a rychlým skokem zachránit svůj tým!
     
    33:53
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    27:56
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (David Merta – 2 min., hákování).
     
    22:34
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Václav Pletka – 2 min., krosček).
     
    20:59
    Jankovský vystihl nepřesnou rozehrávku Ústí a hned z toho byla velká šance! Sešívaný forvard si narazil puk nadvakrát se Šafránkem a z pravého kruhu zakončoval, jeho nebezpečnou střelu po ledě ale Soukup stačil vykopnout.
     
    14:20
    Velké šance na obou stranách! Nejprve našel Tejral chytře mezi kruhy Půhoného, který pálil z první, Soukup puk ale levým betonem vykopl a Ústečtí se ihned vydali do rychlého protiútoku. Situaci dvou na jednoho zakončoval po přihrávce Doležal, proti jehož střele se ale stačil Frodl přesunout a puk vytěsnit do rohu.
    05:44 Jiří PŮHONÝ - 1:0
     
    05:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané jdou do vedení! Puk nabídl ostrým pasem z rohu kluziště před branku Petr Tejral a ve správný čas na správném místě byl JIŘÍ PŮHONÝ, který šťastně protečoval kotouč až za záda gólmana Soukupa! Pro útočníka s dvaadvacítkou na zádech je to vůbec první branka v dresu Slavie. Asistence: Petr Tejral.
     
    00:20
    Hosté na nic nečekají! Hned po dvaceti vteřinách se na pravé straně uvolnil Doležal, který se protáhl až před branku, svůj bekhendový blafák ale zakončil pokusem těsně mimo.
    Marken.cz

    Adam Kolář

    Branky a nahrávky: 6. Půhoný (Tejral) – 47. Roubík (Z. Doležal), 56. Kasík (Roubík, Z. Doležal)


    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – Pohl, Knot (C), J. Holý, J. Novák (A), Bača, A. Růžička, Valík – Pletka, Kubica, Schleiss – Jankovský, Šafránek (A), P. Beránek – M. Kadlec, Šagát, Rys – Tejral, Krliš, Půhoný.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (J. Dlouhý) – Bernad, Kasík (A), Husák, M. Vágner (C), M. Zdvořáček, Vl. Brož – Z. Doležal, Roubík (A), Melka – Vrdlovec, Moskal, D. Merta – Dalecký, Gengel, Macek – Moučka.

    Rozhodčí: Luczków – Ševic, Votrubec

    Diváci: 756
    bahis siteleri