Lotte – Mnichov 1860 2:0 (kon.) | Sandhausen – Schalke 1:4 (kon.) | Hannover – Frankfurt 1:2 (kon.)
Dortmund – Hertha 1:1 (3:2 po pen.)
konec
Hannover 96
1:2 (0:0)
Eintracht Frankfurt
Středa 08.02.2017, 20:45 • HDI-Arena. Hannover • Německý pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi již loučím, dobrou noc a brzy zase na počtenou! (22:48:04)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:7. Fauly: 16:14.
     
    Neuvěřitelně dramatický osmifinálový zápas DFB Pokalu je za námi. Druholigový Hannover se proti favoritovi dostal do vedení, už o pět minut později ale vyrovnal Taleb Tawatha a za další čtyři minuty dokonal obrat Haris Seferović. V poslední minutě nastavení kopal Hannover penaltu, Sané ale selhal a utkání do prodloužení neposlal, a z postupu do čtvrtfinále se tak raduje Eintracht!
     
    90+6
    Konec zápasu.
    90+6. Sané mohl poslat zápas do prodloužení, místo toho ale rozesmutnil 30 tisíc diváků na tribunách!
     
    90+6
    Neskutečné. Salif Sané mohl být hrdinou a poslat zápas do prodloužení, pokutový kop ale kopl bídně a Lukas Hradecky skvěle zasáhl, a Eintracht tak postupuje!
     
    90+5
    Omar Mascarell v pokutovém území povalil k zemi střídajícího Artura Sobiecha a sudí Kampka byl nekompromisní.
    90+5. Penalta pro Hannover!
     
    90+5
    Tak to je neuvěřitelné, penalta pro Hannover!
     
    90+4
    Samuel Radlinger se zapojil do asi poslední akce Hannoveru v tomto utkání, to už se nám rozběhla poslední minuta nastavení.
     
    90+3
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Ante Rebić, přichází Danny Blum.
     
    90+2
    Exekuce nařízeného přímého kopu pro Hannover se ujal Edgar Prib, jehož pokus ale proletěl vysoko nad břevnem frankfurtské svatyně.
     
    90+1
    Sudí Kampka nakonec žlutými kartami potrestal Omara Mascarella a střídajícího Niclase Füllkruga.
    90. Na hřišti to začíná jiskřit.
     
    90
    Po Mascarellově faulu nedaleko hranice vlastní šestnáctky se strhla přímo na hřišti hromadná strkanice, do které se kromě domácího gólmana Radlingera zapojili snad všichni aktéři zápasu!
     
    89
    Anton následně naprosto zbytečným útočným faulem srovnal se zemí Chandlera, a hosté tak budou mít spoustu času na rozehrávku.
     
    88
    Střídající Niclas Füllkrug vypálil z hranice pokutového území, ale Hradecky si se střelou hannoverské posily z Norimberku poradil!
     
    87
    Taleb Tawatha vyrobil další hrubku, tentokrát to ale naštěstí pro Frankfurt nebylo v pokutovém území a hostující defenzíva si dokázala poradit.
     
    85
    Eintracht se učebnicově brání a hráče v červených dresech k ničemu nepouští, domácí nyní museli zapojit do kombinace i brankáře Radlingera.
     
    84
    Centr střídajícího Maiera z pravé strany skončil přímo v náruči frankfurtského brankáře Hradeckyho, který s následnou rozehrávkou pochopitelně vůbec nespěchá.
     
    83
    Střídání v týmu Hannover 96: ze hřiště odchází Felix Klaus, přichází Sebastian Maier.
     
    82
    Bakalorz si na individuální průnik netroufl a místo toho vrátil míč obráncům Hannoveru, domácím už přitom moc času nezbývá.
     
    81
    V HDI-Areně už se nám rozběhla závěrečná desetiminutovka základní hrací doby a domácí se stále ne a ne usadit na soupeřově polovině.
     
    79
    Po zajímavém centru Anteho Rebiće z levé strany se dostal ke střele bez přípravy Seferović, švýcarský reprezentant ale netrefil míč podle svých představ.
     
    78
    Střídání v týmu Hannover 96: ze hřiště odchází Kenan Karaman, přichází Niclas Füllkrug.
     
    78
    Střídání v týmu Hannover 96: ze hřiště odchází Martin Harnik, přichází Artur Sobiech.
    Fanoušci v domácím kotli zapálili pohár pro vítěze DFB Pokalu. Omylem?

     
    76
    Mascarellův nákop na útočné polovině nikoho ve žlutém dresu nenašel a míč skončil až v zámezí, Samuel Radlinger už si ho chystá k dalšímu odkopu.
     
    75
    Dnešní utkání sleduje 31000 diváků.
     
    74
    Po jedné z takových chyb se dostal k míči Alexander Meier, jenž si ale při zpracování pomohl rukou, a tak nemohl pokračovat ve hře.
     
    73
    Makoto Hasebe uklidnil hru zadovkou na Lukase Hradeckyho, fotbalisté Eintrachtu se nyní nikam neženou a trpělivě vyčkávají na další chyby domácích.
     
    72
    Sarenren-Bazee si došel pro faul ve středu hřiště, hannoverští fotbalisté tak budou mít spoustu času na rozehrávku.
     
    71
    Dvacet minut před koncem má Eintracht vše pod kontrolou, další akci hostů rozjíždí po pravém křídle Timothy Chandler, jenž dnes znovu odvádí skvělou práci.
     
    69
    Právě střídající Gaćinović se po zisku odraženého míče málem dostal ke střele, nakonec se mu ale vypálit nepodařilo.
     
    68
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Max Besuschkow, přichází Mijat Gaćinović.
     
    68
    Marwin Bakalorz u levé postranní čáry zbytečně sestřelil Rebiće, za což si vykoledoval žlutou kartu.
     
    67
    Die Roten vybojovali rohový kop, z nějž ovšem žádné nebezpečí pro Hradeckyho nepramenilo. Frankfurtský brankář zkušeně ukryl míč ve své náruči.
    66. Haris SEFEROVIĆ - 1:2
     
    66
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Neskutečné, Eintracht během čtyř minut dokonal obrat a rázem má blíže k postupu do čtvrtfinále! Po obrovské hrubce Antona se lacino dostal k míči úplně volný HARIS SEFEROVIĆ, který tváří v tvář Radlingerovi nezaváhal!
     
    64
    Vyrovnávací branka hostům vlila krev do žil, svěřenci Nika Kovače jsou v těchto okamžicích jasně aktivnějším týmem.
    62. Taleb TAWATHA - 1:1
     
    62
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Skvěle to na pravé straně udělal rychlík Timothy Chandler, jenž se zbavil svého strážce, narazil si balon se Seferovićem a poté posadil přesný centr přímo na hlavu TALEBA TAWATHY, který odčinil své pár minut staré zaváhání vyrovnávací trefou!
     
    61
    Ante Rebić se dnes už poněkolikáté ocitl na zemi v soupeřově šestnáctce, ani tentokrát se ale o penaltový zákrok žádného z hannoverských fotbalistů nejednalo.
     
    60
    Hodina hry je za námi a Timothy Chandler opět zavezl míč na útočnou polovinu, hosté se postupně prokousávají až k pokutovému území soupeře.
     
    58
    Svěřenci Nika Kovače ještě mají na vyrovnání dostatek času, Die Roten jsou ale po vstřeleném gólu očividně na koni. Favorita ještě čeká pořádná šichta.
    57. Martin HARNIK - 1:0
     
    57
    Hannover právě vstřelil branku!
    Druholigový Hannover se proti favoritovi dostává do vedení! Tawatha propadl v klíčovém souboji ve vlastním pokutovém území a po jeho ztrátě rovnováhy se dostal k míči MARTIN HARNIK, který poslal míč nekompromisně do sítě!
     
    55
    Hráči ve žlutých dresech ale mají velké problémy s rozehrávkou, Eintracht opět přišel o balon už na vlastní polovině hřiště.
     
    54
    Sarenren-Bazee to přehnal s agresivitou při napadání a nedovoleným způsobem povalil k zemi Taleba Tawathu, izraelský mladík ve službách Eintrachtu si tak bude moci rozehrávku zopakovat.
     
    52
    Nepřesná rozehrávka Bastiana Oczipky skončila v autu, autového vhazování nařízeného pro Die Roten se ujme Oliver Sorg.
     
    51
    Fotbalisté Eintrachtu se zničehonic poslat do vedení, Haris Seferović ale nepřetavil náramný Tawathův pas do předbrankového prostoru v gól!
     
    49
    V úvodu druhé půle je hra plná nepřesností na obou stranách, ani jednomu týmu se nedaří ani kloudně rozehrát.
     
    48
    Sorg s Bakalorzem založili další akci domácího týmu, která ale neměla dlouhého trvání a balon uvede zpět do hry právě střídající Tawatha.
     
    46
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází David Abraham, přichází Taleb Tawatha.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Co nabídne druhá půle? To začneme zjišťovat ve 21:46.
     
    Úvodní pětačtyřicetiminutovka je za námi. Ačkoliv stále platí bezbrankový stav, k vidění bylo několik šancí na obou stranách. Skóre mohl rychle otevřít hostující útočník Seferović, jehož pokus ale skončil na břevně. Po půlhodině hry ještě dvakrát po sobě zahrozil Karaman, který však ani jednu ze svých příležitostí nepřetavil v branku.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    43
    To platí i nadále, svěřenci Nika Kovače zakládají další postupnou akci až od brankáře Hradeckyho.
     
    42
    Vše důležité se nyní odehrává ve středu hřiště, v závěru první půle už se na trávníku nic důležitého neděje.
     
    40
    Tato akce hesenského celku ale neměla dlouhého trvání, Haris Seferović, autor rozhodujícího gólu v jarní baráži o udržení proti Norimberku, se totiž provinil zbytečným útočným faulem.
     
    39
    Alexander Meier byl faulován Antonem ve středu hřiště, hra je přerušena a svěřenci Nika Kovače budou mít spoustu času na rozehrávku.
     
    38
    Další rodící se protiakci Die Roten zastavil hned v samém zárodku Bastian Oczipka a o chviličku později Chandler nakopl míč až do pokutového území, kde ale nebyl nikdo ve žlutém dresu.
     
    36
    Fotbalisté Eintrachtu mají i nadále územní převahu, větší šance si ale v dosavadním průběhu zápasu vytvořil druholigový Hannover.
     
    35
    Karaman se o chvilku později ocitl v další obrovské šanci, z penaltového puntíku ale turecký útočník ve službách Hannoveru přestřelil!
     
    33
    Oczipkův centr z levé strany našel na hranici pokutového území volného Maxe Besuschkowa, jemuž ale střela ani trochu nesedla.
     
    32
    Po největší šanci dosavadního průběhu utkání se hra zase uklidnila, fotbalisté Eintrachtu v poklidu zakládají další akci z poloviny hřiště.
    31. Karaman mohl otevřít skóre, ale Hradecky skvěle zasáhl!
     
    31
    Antonův nákop z poloviny hřiště propadl až k úplně volnému Kenanu Karamanovi, jenž ale tváří v tvář Hradeckymu frankfurtského brankáře nepřekonal!
     
    30
    Karaman roztáhl hru na úplně volnou pravou stranu, Die Roten ale o míč rychle přišli a fotbalisté Eintrachtu už zakládají další protiakci.
     
    28
    Svěřenci Nika Kovače vybojovali další rohový kop, po němž se ale nikdo ve žlutém dresu do zakončení nedostal.
     
    27
    K další hlavičce se následně dostal vytáhlý Haris Seferović, švýcarský snajpr ale neměl seřízená mířidla a hannoverskou svatyni výrazně minul.
     
    26
    Oczipkův dalekonosný nákop skončil až v Radligerově náruči, svěřenci Daniela Stendela však ani v tomto případě nerozehráli přesně.
     
    25
    V pokutovém území Hannoveru upadl Ante Rebić, nicméně o faul žádného z domácích obránců se ale nejednalo, a tak hra plyne vesele dál.
     
    24
    Akttuálně třetí tým bundesligové tabulky zakládá další akci z hloubi vlastní poloviny, Timothy Chandler nic nevymýšlel a vrátil balon na stopera Abrahama.
     
    22
    Radlinger těsně před dotírajícím Meierem zakopl míč do bezpečí a na druhou stranu se okamžitě vydal Edgar Prib, jehož zajímavý centr z levé strany ale v pokutovém území nikoho v červeném dresu nenašel.
     
    21
    Dalekonosný odkop v podání rodáka z Bratislavy ale za nic nestál a míč skončil v autu, Die Roten se nyní lacino dostali k balonu na útočné polovině.
     
    20
    Felix Klaus na prudkou přihrávku z poloviny hřiště nedosáhl a míč skončil v zámezí, Hradecky má nyní spoustu času na rozehrávku.
     
    18
    Po následném rohovém kopu napřáhl z uctivé vzdálenosti Omar Mascarell, jehož neutěšený projektil ovšem proletěl vysoko nad břevnem.
     
    17
    Po Saného chybě se dostal lacino k míči Ante Rebić, který se pokusil vyzvat ke skórování Harise Seferoviće, švýcarský reprezentant se ale ke střele nakonec ani nedostal.
     
    16
    Domácím byl odpískán ofsajd, hra je znovu přerušena a Lukas Hradecky už si chystá balon k rozehrávce.
     
    15
    Svěřenci Nika Kovače uklidnili hru a uchýlili se ke kombinaci na vlastní polovině, aktivně napadající Hannoverští – jmenovitě Martin Harnik – ovšem hostům znemožnil rozehrát.
     
    13
    Na druhé straně to ze zajímavé pozice zkusil Bastian Oczipka, jehož projektil z levé strany ale o nějaký ten metr minul vzdálenější tyč.
     
    12
    David Abraham povedeným obranným zákrokem zastavil akci Die Roten a poté sice ještě přišla střela Klause, která ale postrádala přesnost.
     
    11
    Sarenren-Bazee u postranní čáry fauloval rozehrávajícího Mascarella, hra je přerušena a Makoto Hasebe už si chystá míč k nákopu na útočnou polovinu.
     
    10
    Marwin Bakalorz přidělal Hradeckymu pořádné problémy, finský gólman ve službách Die Adler si ale nakonec ve spolupráci s Abrahamem poradil.
     
    8
    Ofsajd a v něm Ante Rebić, letní posila Eintrachtu z italského Hellasu Verona. Hra je opět přerušena a Radlinger už si chystá balon k rozehrávce.
     
    7
    O chviličku později to ještě ze střední vzdálenosti zkusil Makoto Hasebe, kapitán japonské reprezentace a stálice Eintrachtu ale neměl seřízená mířidla.
     
    6
    Eintracht se mohl dostat do vedení. Timothy Chandler uprchl po pravém křídle a jeho centr do pokutového území propadl až k volnému Seferovićovi, jehož tečovaná střela orazítkovala břevno!
     
    4
    Domácí kapitán Schmiedebach to přehnal s agresivitou v souboji s Besuschkowem, svěřenci Nika Kovače se tak lacino dostali k míči na polovině hřiště.
     
    3
    V úvodu je hra hodně rozkouskovaná, hostům byl nyní odpískán útočný faul, a Radlinger tak bude mít spoustu času na rozehrávku.
     
    2
    První útočná akce zápasu patřila Hannoveru. Martin Harnik to zkusil z ostrého úhlu, Lukas Hradecky si však s jeho střelou bez problémů poradil.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Hannover 96: Radlinger – Sorg, Anton, Sané, Prib – Sarenren-Bazee, Bakalorz, Schmiedebach, Klaus – Harnik, Karaman.
    Náhradníci: Tschauner – Albornoz, Sobiech, Maier, Fossum Hübner, Füllkrug

    Eintracht Frankfurt: Hradecky – Abraham, Hasebe, Hector – Chandler, Besuschkow, Mascarell, Oczipka – Seferović, Meier, Rebić.
    Náhradníci: Lindner – Blum, Gaćinović, Tawatha, Barkok, Tarashaj, Hrgota.
     
    EINTRACHT FRANKFURT

    Ani svěřencům Nika Kovače minulá sezóna příliš nevyšla, tradiční hesenský celek se mezi elitou zachránil až v nervydrásající baráži. Letos je to ale úplně jiná káva, Eintracht poráží jednoho soka za druhým a momentálně mu patří třetí příčka tabulky. Do jarní fáze Bundesligy sice Alexander Meier a spol. vstoupili hladkou porážkou 0:3 v Lipsku, poté ale porazili Schalke i úhlavního rivala z Darmstadtu.
     
    HANNOVER 96

    Minulá sezóna Hannoveru absolutně nevyšla, tradiční klub potupně sestoupil z Bundesligy, když skončil jednoznačně poslední. Letos ale mají zelenočerní našlápnuto zpět mezi elitu, když tabulku druhé Bundesligy těsně vedou. V minulém kole však Hannover překvapivě hladce 1:4 padl proti průměrnému Fürthu. V minulém kole Německého poháru Die Roten rozdrtili Düsseldorf jasně 6:1.
     
    Hezký večer. Vítejte u sledování textového přenosu z osmifinálového duelu německého poháru DFB Pokal, v němž Hannover 96 změří síly s Eintrachtem Frankfurt. Začínáme ve 20:45!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Vojtěch Balon

    Branky: 57. Harnik – 62. Tawatha, 66. Seferović

    Karty:   68. Bakalorz (HAN), 90+1. Füllkrug (HAN) – 90+1. Mascarell (FRN)

    Neproměněná penalta: 90+6. Sané (HAN), brankář Hradecky zneškodnil


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:7. Fauly: 16:14.
    Hannover 96: Radlinger – Sorg, Anton, Sané, Prib – Sarenren-Bazee, Bakalorz, Schmiedebach, Klaus (83. Maier) – Harnik (79. Sobiech), Karaman (78. Füllkrug).
    Náhradníci: Tschauner – Albornoz, Sobiech, Maier, Fossum Hübner, Füllkrug

    Eintracht Frankfurt: Hradecky – Abraham (46. Tawatha), Hasebe, Hector – Chandler, Besuschkow (68. Gaćinović), Mascarell, Oczipka – Seferović, Meier, Rebić (90+3. Blum).
    Náhradníci: Lindner – Blum, Gaćinović, Tawatha, Barkok, Tarashaj, Hrgota

    Rozhodčí: Kampka

    Diváci: 31000
    bahis siteleri