Boston – San Jose 6:3 (kon.) | Buffalo – Anaheim 2:5 (kon.) | NY Rangers – Nashville 4:3 (kon.)
Philadelphia – NY Islanders 1:3 (kon.) | Washington – Detroit 6:3 (kon.) | Columbus – Vancouver 0:3 (kon.)
Toronto – St. Louis 1:2 (po pr.) | Ottawa – Dallas 3:2 (kon.) | Florida – Los Angeles 3:6 (kon.)
Colorado – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Arizona – Montreal 4:5 (po pr.)
konec
Boston Bruins
6:3 (3:1, 2:1, 1:1)
San Jose Sharks
Pátek 10.02.2017, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:30 Brad MARCHAND - 6:3
     
    59:30
    Bruins právě vstřelili branku!
    David Schlemko nedokázal na levém křídle zachytit puk, čehož využil BRAD MARCHAND a střelou ze středního pásma zamířil v blízkosti modré útočné čáry do prázdné brány! Bruins vedou v TD Garden 30 sekund před koncem 6:3. Asistence: Patrice Bergeron a David Backes.
    57:23 Timo MEIER - 5:3
     
    57:23
    San Jose právě vstřelilo branku!
    TIMO MEIER se dostal v pravém kruhu pro vhazování ke dvěma střelám po ledě, z nichž první byla zablokována a druhá mezi nohama klečícího hráče Bostonu zamířila ke vzdálenější levé tyči. San Jose se dostalo na dostřel dvou branek! Asistence: Joel Ward a Tomáš Hertl.
    39:11 David PASTRŇÁK - 5:2
     
    39:11
    Bruins právě vstřelili branku!
    Patrice Bergeron v blízkosti pravé tyče naznačil střelu a poté přenesl hru krásnou přihrávkou doleva, kde DAVID PASTRŇÁK v levém kruhu pro vhazování napřáhl k parádní střele a z ostrého úhlu zamířil v přesilové hře do odkryté části! Bruins vedou doma nad Sharks 5:2! Asistence: Patrice Bergeron a Brad Marchand.
    33:04 Tim SCHALLER - 4:2
     
    33:04
    Bruins právě vstřelili branku!
    Aaron Dell dobře zasáhl proti střele Rileyho Nashe z mezikruží levým betonem, v blízkosti pravé tyče se ale dostal k dorážce TIM SCHALLER a mezi betony Aarona Della propasíroval puk do brány! Bruins podruhé v zápase vyhrávají v TD Garden nad Sharks o dvě branky! Asistence: Riley Nash a Dominic Moore.
    21:08 Justin BRAUN - 3:2
     
    21:08
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Logan Couture na pravém křídle z prostoru mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou nahodil puk směrem na vzdálenější tyč, kde ho skvěle ve vzduchu tečoval JUSTIN BRAUN a kotouč se od pravého betonu Tuukka Raska odrazil do brány! Asistence: Logan Couture a Patrick Marleau.
    17:31 David PASTRŇÁK - 3:1
     
    17:31
    Bruins právě vstřelili branku!
    Patrice Bergeron přenesl hru z pravého křídla doleva na volného Davida Pastrňáka, který v levém kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem a vymetl bližší levý horní roh brány! Bruins využili přesilovou hru a odskočili na rozdíl dvou branek! Pastrňák vstřelil letos svůj 23. gól. Asistence: Patrice Bergeron.
    15:52 Patrice BERGERON - 2:1
     
    15:52
    Bruins právě vstřelili branku!
    Brandon Carlo na pravém křídle od mantinelu nahodil puk směrem na přední tyč, kde ho skvěle tečoval mezi betony Martina Jonese clonící David Backes a poté, co se zastavil na brankové čáře, kotouč bez problému dorazil do prázdné brány PATRICE BERGERON! Bruins opět vedou! Asistence: David Backes a Brandon Carlo.
    07:51 Joe THORNTON - 1:1
     
    07:51
    San Jose právě vstřelilo branku!
    JOE THORNTON v mezikruží sebral puk a po krásném oblouku z levého kruhu pro vhazování střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Tuukka Raska do vzdálenějšího pravého horního rohu brány poté, co mu skvěle odtáhl dvojici hráčů Bostonu český útočník Tomáš Hertl a zároveň si připsal asistenci. Asistence: Tomáš Hertl.
    00:52 David BACKES - 1:0
     
    00:52
    Bruins právě vstřelili branku!
    DAVID BACKES si najel mezi kruhy pro vhazování na krásnou bekhendovou přihrávku Toreyho Kruga z pravého rohu útočného pásma a bez přípravy puk napálil ke vzdálenější levé tyči! Skvělou práci odvedl v útočném pásmu také David Krejčí, který za bránou dokázal vybojovat puk. Boston se po necelé minutě ujal vedení 1:0! Asistence: Torey Krug a David Krejčí.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Backes (Krug, Krejčí), 16. Bergeron (Backes, Carlo), 18. Pastrňák (Bergeron), 34. Schaller (Riley Nash, D. Moore), 40. Pastrňák (Bergeron, Marchand), 60. Marchand (Bergeron, Backes) – 8. J. Thornton (Hertl), 22. Braun (Couture, Marleau), 58. Meier (J. Ward, Hertl)


    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – K. Miller, Carlo, Krug, McQuaid, Liles, C. Miller – Marchand, Bergeron (A), Backes (A) – Beleskey, Krejčí (A), Pastrňák – Vatrano, Spooner, J. Hayes – Schaller, D. Moore, Riley Nash. Hlavní trenér: Bruce Cassidy.
    San Jose Sharks: M. Jones (21. Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Hertl, J. Thornton (A), Pavelski (C) – Marleau, Couture (A), Bødker – Meier, Tierney, J. Ward – Haley, Carpenter, M. Karlsson. Hlavní trenér: Peter DeBoer.

    Rozhodčí: Dan O'Rourke, Tim Peel. Čároví: David Brisebois, Vaughan Rody

    Diváci: 17565
    bahis siteleri