Boston – San Jose 6:3 (kon.) | Buffalo – Anaheim 2:5 (kon.) | NY Rangers – Nashville 4:3 (kon.)
Philadelphia – NY Islanders 1:3 (kon.) | Washington – Detroit 6:3 (kon.) | Columbus – Vancouver 0:3 (kon.)
Toronto – St. Louis 1:2 (po pr.) | Ottawa – Dallas 3:2 (kon.) | Florida – Los Angeles 3:6 (kon.)
Colorado – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Arizona – Montreal 4:5 (po pr.)
konec
Colorado Avalanche
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
Pittsburgh Penguins
Pátek 10.02.2017, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Chris KUNITZ - 1:4
     
    59:23
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    CHRIS KUNITZ si na pravém křídle najel na přihrávku Matta Cullena a táhlou střelou zápěstím od modré čáry pohodlně zamířil do prázdné brány. Asistence: Matt Cullen.
    56:44 Gabriel LANDESKOG - 1:3
     
    56:44
    Colorado právě vstřelilo branku!
    GABRIEL LANDESKOG na pravém křídle vypálil zápěstím z ostrého úhlu a o kalhoty Matta Murrayho puk poslal k přední pravé tyči. Colorado využilo přesilovou hru a vstřelilo v Pepsi Center alespoň čestný gól! Asistence: Nathan MacKinnon a Mikko Rantanen.
    38:38 Patric HÖRNQVIST - 0:3
     
    38:38
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    PATRIC HÖRNQVIST si najel před bránu na krásnou kolmou přihrávku Justina Schulze, a přestože se po teči zády k bráně neprosadil, vzápětí si rychle srovnal puk na bekhend a střelou po ledě zamířil přesně k levé tyči. Pittsburgh se krátce před koncem druhé třetiny ujímá vedení 3:0! Asistence: Justin Schultz.
    23:50 Patric HÖRNQVIST - 0:2
     
    23:50
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    PATRIC HÖRNQVIST si najel před bránu na pěknou přihrávku Phila Kessela z levého rohu útočného pásma a bez přípravy zamířil po ledě vedle pravého betonu Calvina Pickarda k levé tyči. Pittsburgh rychle využil přesilovou hru a vede 2:0! Avalanche vstup do prostřední části nevyšel. Asistence: Phil Kessel a Justin Schultz.
    04:01 Phil KESSEL - 0:1
     
    04:01
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins po zisku kotouče na obranné modré čáře vyrazili po pravém křídle do rychlého protiútoku, po kterém Matt Cullen předložil puk ze druhé vlny najíždějícímu PHILOVI KESSELOVI, který v blízkosti levé tyče potáhl puk a střelou zápěstím po ledě pod levým betonem Calvina Pickarda zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Penguins vedou 1:0! Asistence: Matt Cullen.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 57. Landeskog (MacKinnon, Rantanen) – 5. Kessel (Cullen), 24. Hörnqvist (Kessel, J. Schultz), 39. Hörnqvist (J. Schultz), 60. Kunitz (Cullen)


    Colorado Avalanche: Pickard (J. Smith) – Beauchemin (A), Zadorov, Barberio, Goloubef, Ťutin, Wiercioch – Grigorenko, MacKinnon, Rantanen – Landeskog (C), Duchene (A), Colborne – Comeau, J. Mitchell, Iginla – Martinsen, Söderberg. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – Dumoulin, Letang (A), Määttä, Daley, Cole, J. Schultz – Kunitz (A), Crosby (C), Rust – Guentzel, Bonino, Kessel – S. Wilson, Rowney, Hörnqvist – Kühnhackl, Cullen, Fehr. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Brad Meier, Kendrick Nicholson. Čároví: Brandon Gawryletz, Trent Knorr

    Diváci: 16777
    bahis siteleri