Boston – San Jose 6:3 (kon.) | Buffalo – Anaheim 2:5 (kon.) | NY Rangers – Nashville 4:3 (kon.)
Philadelphia – NY Islanders 1:3 (kon.) | Washington – Detroit 6:3 (kon.) | Columbus – Vancouver 0:3 (kon.)
Toronto – St. Louis 1:2 (po pr.) | Ottawa – Dallas 3:2 (kon.) | Florida – Los Angeles 3:6 (kon.)
Colorado – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Arizona – Montreal 4:5 (po pr.)
konec
Colorado Avalanche
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
Pittsburgh Penguins
Pátek 10.02.2017, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Chris KUNITZ - 1:4
     
    59:23
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    CHRIS KUNITZ si na pravém křídle najel na přihrávku Matta Cullena a táhlou střelou zápěstím od modré čáry pohodlně zamířil do prázdné brány. Asistence: Matt Cullen.
     
    58:03
    Calvin Pickard naskočil na střídačku a hokejisté Colorada to zkouší v závěru při hře bez brankáře!
    56:44 Gabriel LANDESKOG - 1:3
     
    56:44
    Colorado právě vstřelilo branku!
    GABRIEL LANDESKOG na pravém křídle vypálil zápěstím z ostrého úhlu a o kalhoty Matta Murrayho puk poslal k přední pravé tyči. Colorado využilo přesilovou hru a vstřelilo v Pepsi Center alespoň čestný gól! Asistence: Nathan MacKinnon a Mikko Rantanen.
     
    56:31
    Patric Hörnqvist dostal dvě minuty za podražení a Colorado si po reklamní přestávce zahraje třetí přesilovou hru. Zatím nevyužilo ani jednu. Co teď?
     
    56:00
    Calvin Pickard při poskytnuté výhodě a signalizovaném vyloučení naskočil na střídačku a Avs hrají ve hře 6 na 5!
     
    55:47
    Carl Söderberg se snažil před bránou dostat do zakončení a poté co byl podražen zamířil vpádu vedle levé tyče!
     
    53:12
    Chris Kunitz vypálil nebezpečně z levého kruhu pro vhazování, Calvin Pickard ale jeho pokus ukryl v lapačce, kterou mu zabránil skórovat v oslabení, a rychle rozehrál!
     
    52:54
    Brian Dumoulin vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry.
     
    52:38
    Nikita Zadorov na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a po zákroku Matta Murrayho pravým betonem mohl puk poslat do odkryté brány John Mitchell, jenže těsně minul levou tyč! Coloradu dnes zkrátka není přáno.
    50:00 Scott Wilson zakončil samostatný únik střelou nad!
     
    50:00
    Phil Kessel nádhernou kolmou přihrávkou vyslal do samostatného úniku Scotta Wilsona, jehož následná střela zápěstím z mezikruží zamířila těsně nad!
     
    49:12
    Joe Colborne nebezpečně vypálil z pravého kruhu pro vhazování směrem na přední tyč, Matt Murray ale skvěle zasáhl a hrudí puk vyrazil do rohu ledové plochy!
     
    47:13
    Kris Letang na levém křídle vypálil od modré čáry a dobře mířil do levého horního rohu brány, Calvin Pickard ale puk viděl a předvedl krásný semafor!
     
    44:01
    Carl Söderberg se snažil v blízkosti pravé tyče dvakrát v rychlém sledu prosadit bekhendem, obě dvě jeho střely ale skončili na výstroji připraveného Matta Murrayho!
    38:38 Patric HÖRNQVIST - 0:3
     
    38:38
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    PATRIC HÖRNQVIST si najel před bránu na krásnou kolmou přihrávku Justina Schulze, a přestože se po teči zády k bráně neprosadil, vzápětí si rychle srovnal puk na bekhend a střelou po ledě zamířil přesně k levé tyči. Pittsburgh se krátce před koncem druhé třetiny ujímá vedení 3:0! Asistence: Justin Schultz.
    36:41 Bryan Rust v tísni orazítkoval tyč a poté tvrdě narazil!
     
    36:41
    Bryan Rust si najel na pravém křídle na krásnou diagonální přihrávku Sidneyho Crosbyho od modré čáry a krásnou střelou zápěstím orazítkoval bližší pravou tyč! Útočník Penguins byl vzápětí dohrán a tvrdě narazil do Calvina Pickarda! Rozhodčí správně nevylučovali.
     
    27:40
    Eric Fehr dostal dvě minuty za držení a Colorado si po reklamní přestávce zahraje první přesilovou hru.
     
    27:34
    A znovu Nathan MacKinnon, který z pravého kruhu pro vhazování mířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Matthew Murray ale jeho pokus vyrážečkou vytáhl mimo!
    26:57 Nathan MacKinnon podruhé v zápase orazítkoval tyč!
     
    26:57
    Nathan MacKinnon se řítil do samostatného úniku a mohl vrátit Avalanche zpět do hry, jenže jeho střela zápěstím se od pravé tyče odrazila zpět do hry! To byla obrovská šance!
    23:50 Patric HÖRNQVIST - 0:2
     
    23:50
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    PATRIC HÖRNQVIST si najel před bránu na pěknou přihrávku Phila Kessela z levého rohu útočného pásma a bez přípravy zamířil po ledě vedle pravého betonu Calvina Pickarda k levé tyči. Pittsburgh rychle využil přesilovou hru a vede 2:0! Avalanche vstup do prostřední části nevyšel. Asistence: Phil Kessel a Justin Schultz.
     
    23:37
    Nikita Zadorov usedl na trestnou lavici za držení a Pittsburgh Penguins si zahraje třetí přesilovou hru.
     
    16:25
    Fjodor Ťutin se ocitl v blízkosti levé tyče ve velké šanci, Matthew Murray ale i tentokrát zůstal nepřekonán!
     
    15:14
    Ian Cole se pustil do křížku s Joem Colbornem a oba dva hráči byli vyloučeni na dvě minuty za hrubost.
     
    15:14
    Blake Comeau, Michail Grigorenko a Joe Colborne se v rozmezí pár sekund dostali ke střele, ani jeden z hráčů Colorada ale na pozorného Matthewa Murrayho vyzrát nedokázal!
     
    12:40
    Colorado špatně střídalo a Penguins si zahrají druhou přesilovou hru. Trest pro hráčskou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Jarome Iginla.
     
    10:14
    Gabriel Landeskog mohl udeřit v oslabení, jenže z bezprostřední blízkosti Matthewa Murrayho propálit nedokázal! Brankář Penguins předvedl skvělý zákrok.
     
    09:42
    Cody Goloubef dostal dvě minuty za krosček poté, co fauloval Jakea Guentzela. Penguins si zahrají přesilovou hru.
    04:01 Phil KESSEL - 0:1
     
    04:01
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins po zisku kotouče na obranné modré čáře vyrazili po pravém křídle do rychlého protiútoku, po kterém Matt Cullen předložil puk ze druhé vlny najíždějícímu PHILOVI KESSELOVI, který v blízkosti levé tyče potáhl puk a střelou zápěstím po ledě pod levým betonem Calvina Pickarda zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Penguins vedou 1:0! Asistence: Matt Cullen.
     
    02:46
    Matthew Murray skvěle zasáhl proti střele Gabriela Landeskoga z levého kruhu pro vhazování a v blízkosti pravé tyče se dostal k dorážce Mikko Rantanen, jeho střela ale skončila mimo!
     
    00:12
    Chris Kunitz se dostal v blízkosti pravé tyče po 12 sekundách ke střele, jeho pokus ale zamířil mimo!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 57. Landeskog (MacKinnon, Rantanen) – 5. Kessel (Cullen), 24. Hörnqvist (Kessel, J. Schultz), 39. Hörnqvist (J. Schultz), 60. Kunitz (Cullen)


    Colorado Avalanche: Pickard (J. Smith) – Beauchemin (A), Zadorov, Barberio, Goloubef, Ťutin, Wiercioch – Grigorenko, MacKinnon, Rantanen – Landeskog (C), Duchene (A), Colborne – Comeau, J. Mitchell, Iginla – Martinsen, Söderberg. Hlavní trenér: Jared Bednar.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – Dumoulin, Letang (A), Määttä, Daley, Cole, J. Schultz – Kunitz (A), Crosby (C), Rust – Guentzel, Bonino, Kessel – S. Wilson, Rowney, Hörnqvist – Kühnhackl, Cullen, Fehr. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Brad Meier, Kendrick Nicholson. Čároví: Brandon Gawryletz, Trent Knorr

    Diváci: 16777
    bahis siteleri