Česko – Rusko 4:0 (kon.)
konec
Česko
4:0 (0:0, 3:0, 1:0)
Rusko
Neděle 12.02.2017, 15:30 • Sundsvall Energi Arena • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    57:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už však českému týmu kombinace vyšla a je z toho čtvrtá branka v ruské síti! Martin Kaut našel na hranici pravého kruhu Filipa Zadinu, který pohotově vystřelil a podruhé v tomto zápase mířil přesně! Asistence: Martin Kaut, David Kvasnička.
     
    39:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Paráda! Český tým se prosazuje ve vlastním oslabení a dostáváme se již do tříbrankového vedení! Kvasnička zatáhl kotouč do útočného pásma, ten přenechal pro MARTINA KAUTA, který dokázal prostřelit Melnikova! Asistence: David Kvasnička, Kryštof Hrabík.
     
    24:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tu hned druhý gól! Na led se dostala druhá útočná formace českého týmu, která se dokázala dostat do útočného pásma. Jeden z hráčů nahodil kotouč do ruského brankoviště, kde byl dostatečně důrazný JAN KERN, který přidává druhou trefu našeho výběru! Asistence: Filip Chytil, Jan Svoboda.
     
    24:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ano, teď už to vyšlo a jedeme do vedení! Na pravou stranu dostal znovu kotouč FILIP ZADINA, který si povyjel do střeleckého úhlu a střelou na přední tyč mířil přesně! Asistence: Martin Nečas, David Kvasnička.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 25. Zadina (Nečas, Kvasnička), 25. Kern (Chytil, Svoboda), 40. Kaut (Kvasnička, Hrabík), 58. Zadina (Kaut, Kvasnička)


    Česko: Patera (Vomáčka) – Kvasnička, Mikyska, Galvas, Šalda, Bednář, Buchtela, Zelingr – Zadina, Nečas, Kaut – Svoboda, Chytil, Kern – Novák, Chrtek, Hrabík – Václavek, Škvrně, Dvořák – Przybyla
    Rusko: Melnikov (Kočetkov) – Pereljajev, Kalabuškin, Baranov, Kovyrin, Galeniuk, Dědov, Ochoťjuk, Anochovskij – Popov, Šen, Lobanov – Slepec, Bicadze, Muranov – Toropčenko, Klisunov, Marušev – Kravcov, Klepko, Nikolenko

    Rozhodčí: Timglasová, Holm – Laksola, Bäckström
    thejrc.org