Barys – Omsk 1:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Novokuzněck 1:4 (kon.) | Ufa – Toljatti 4:2 (kon.)
Jekatěrinburg – Novosibirsk 1:2 (0:1 po s.n.) | CSKA Moskva – Spartak Moskva 6:1 (kon.) | Čerepovec – Soči 3:2 (kon.)
Minsk – Kazaň 3:4 (kon.) | Dynamo Moskva – Kunlun 2:1 (kon.) | Jaroslavl – Chabarovsk 3:5 (kon.)
Petrohrad – N.Novgorod 4:2 (kon.) | Viťaz – Vladivostok 1:3 (kon.) | Riga – Nižněkamsk 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Salavat Julajev Ufa
4:2 (0:1, 2:1, 2:0)
Lada Toljatti
Sobota 18.02.2017, 12:30 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:42 Denis KULJAŠ - 4:2
     
    59:42
    Ufa právě vstřelila branku!
    Je hotovo! Nahození podél mantinelu sice mířilo k jednomu z hostů, ale puk se nečekaně odrazil k DENISI KULJAŠOVI, jenž v naprosté pohodě přes celé hřiště zakončil do prázdné brány. Bez asistence.
    45:28 Stanislav GAREJEV - 3:2
     
    45:28
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tlak domácích je přetaven v branku! Ježov neudržel nahození od modré čáry a po souboji na brankovišti se k puku dostal dojíždějící STANISLAV GAREJEV. Ten dokončil Kotljarevského snahu a u tyče puk posunul za bezmocného gólmana. Asistence: Michail Kotljarevskij, Michail Vorobjov.
    34:58 Maxim MAJOROV - 2:2
     
    34:58
    Ufa právě vstřelila branku!
    Nádherná akce domácích přináší vyrovnání! Korotkov získal puk na útočné modré čáře a poté si to namířil za Ježova. Zpoza brány pak fantastickou zadovkou našel MAXIMA MAJOROVA, který naprosto v pohodě zakončil do odkryté části brány. Asistence: Jevgenij Korotkov.
    29:15 Stanislav BOČAROV - 1:2
     
    29:15
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Naprosto bleskově využitá přesilová hry Lady. Po vyhraném vhazování šel puk mezi kruhy na hůl STANISLAVA BOČAROVA, který vytáhl bleskovou střelu. Niklas Svedberg byl na ledě pozdě a podruhé v dnešním utkání kapituloval. Asistence: Viktor Komarov.
    25:39 Sami LEPISTÖ - 1:1
     
    25:39
    Ufa právě vstřelila branku!
    Teď ale máme vyrovnáno! SAMI LEPISTÖ na modré čáře na chvíli půjčil kotouč Grigorenkovi, ale ten domácího obránce rázem oslovil přesnou přihrávkou. Následná střela z prvního doteku prolétla až k Ježovovi a tomu se puk pomalu prodral přes výstroj až za brankovou čáru. Asistence: Igor Grigorenko.
    10:03 Denis ZERNOV - 0:1
     
    10:03
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Tak to je velmi nešťastný gól pro domácí celek. Svedberg si sice poradil se Sotnieksovou střelou od modré čáry, ale kotouč vyrazil pouze do jednoho z rozhodčích. Puk se tak rázem zjevil před DENISEM ZERNOVEM a ten bekhendem zakončil za přesunujícího se gólmana Ufy. Asistence: Kristaps Sotnieks, Georgij Bělousov.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 26. Lepistö (I. Grigorenko), 35. M. Majorov (Korotkov), 46. S. Garejev (Kotljarevskij, M. Vorobjov), 60. Kuljaš – 11. Zernov (Sotnieks, Bělousov), 30. Bočarov (V. Komarov)


    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (30. Gavrilov) – Arzamascev, Gončarov, Kornějev, Loginov, Lepistö, S. Garejev, Kuljaš – Lisin, M. Majorov, Mertl – Malcev, M. Vorobjov, Chripunov – I. Grigorenko, Paršin, D. Makarov – A. Lazarev, Kaprizov, Korotkov – Kotljarevskij.
    Lada Toljatti: I. Ježov (Masalskis) – Aronson, Sotnieks, Gurkin, Kostromitin, Maleňkich, Korjagin, Morenec – V. Komarov, A. Ivanov, Valujskij – Bělousov, Šenfeld, Zernov – Děmagin, Rybin, Achmetov – Bočarov, V. Strelcov, Sulejmanov – Rakhimullin.

    Rozhodčí: Vladimír Baluška, Ivan Fetejev – Tornike Kučava, Nikita Novikov

    Diváci: 8 070
    bahis siteleri