Hr. Králové – Dukla Praha 0:2 (kon.) | Karviná – Mladá Boleslav 1:1 (kon.) | Sparta – Bohemians 1905 1:0 (kon.)
konec
MFK Karviná
1:1 (0:0)
FK Mladá Boleslav
Neděle 19.02.2017, 14:00ePojisteni.cz liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Karel Hrubeš nastaví v druhé půli 2 minuty.
     
    90
    V závěru normální hrací doby se dostal k hlavičce z malého vápna Tomáš Wágner. Jeho pokus však byl jednoznačně tečovaný hostující obranou, avšak to uniklo pozornosti sudího a bude z toho jen odkop.
     
    87
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Marek Matějovský, přichází Petr Mareš.
     
    87
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Erik Puchel, přichází Lukáš Duda .
     
    83
    Tak pozor! Na hranici velkého vápna byl faulován jeden z domácích a Karviná má velkou možnost k vedoucí brance v podobě nebezpečné standardní situace.
    78. Ladislav TAKÁCS - 1:1
     
    78
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Odpověď hostů na sebe nenechala dlouho čekat a máme vyrovnáno! Centr z pravé strany doputoval do pokutového území MFK, kde na něj domácí obrana nedosáhla. Míč se poté od Přikryla dostal na kopačky LADISLAVA TAKÁCSE, který z nějakých jedenácti metrů prostřelil Laštůvku.
     
    77
    Střídání v týmu MFK Karviná: ze hřiště odchází Lukáš Budínský, přichází Filip Panák.
     
    74
    Utkání sleduje 3112 diváků.
    73. Lukáš BUDÍNSKÝ - 1:0
     
    73
    Karviná právě vstřelila branku!
    V 73. minutě vybuchl karvinský stadion radostí! Na krásný centr z levé strany od Erika Puchela si naběhl v pokutovém území LUKÁŠ BUDÍNSKÝ a ten svou hlavičkou poslal míč na zadní tyč. Šeda se za jeho pokusem jen bezmocně ohlédl.
     
    71
    Střídající Jakub Nečas zastavil na polovině hřiště protiútok Karviné. Nemohlo následovat nic jiného než žluté napomenutí.
     
    70
    A mohla z toho být vlastní branka! Další centr Přikryla prodloužil na první tyči Patrik Dressler a míč se už už snášel za záda Laštůvky. Ten na poslední chvíli vyškrábl balón na rohový kop. Takovou kaňku by si domácí pravý bek ve své ligové premiéře za MFK určitě nepřál.
     
    67
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Miljan Vukadinovič, přichází Jakub Nečas.
    63.
     
    63
    Obrovský závar před hostující bránou! Nejprve se z malého vápna neprosadil Wágner. K odraženému míči se poté dostal Budínský, jenž jej zasekl do středu a vypálil přímo doprostřed. Šeda balón jen vyrazil před sebe a ani následná střela Janečky a dalšího z karvinských brankou neskončila.
     
    54
    Z té však nic nevytěžili a při přerušené hře vidí Marek Matějovský kartu barvy žluté.
    49.
     
    49
    Hosté se už už radovali z branky, ale jejich radost byla předčasná. Dalekonosnou střelu Takácse Laštůvka neudržel a Lukáš Magera už měl situaci snadnou. Boleslavský útočník již oslavoval svůj gól, ale po chvíli zazněl hvizd hlavního sudího, který odpískal ofsajd Magery signalizovaný zdviženým praporkem pomezního rozhodčího.
     
    46
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Lukáš Železník, přichází Lukáš Magera.
     
    42
    Ten nakonec zastavil Tomáš Přikryl a sudí Hrubeš dnes podruhé vytahuje žlutý kartónek.
    36.
     
    36
    Lukáš Budínský a jeho druhá velká šance! Karvinský hráč postupoval z levé strany do pokutového území a jelikož neměl žádnou podporu svých spoluhráčů, tak se správně odhodlal ke střele. Jeho pokus do horní části brány reflexivně vyráží Jan Šeda.
    24.
     
    24
    Tak to by byla opravdu lahůdka, kdyby tato akce skončila brankou! Pavel Košťál po hlavičce svého spoluhráče vypálil nádhernou ránu ze šestnáctky, ale ke smůle domácích pouze doprostřed. Šeda tedy míč vyrazil a svým zásahem pokazil radost karvinským příznivcům.
     
    20
    Jan Šisler dojel Marka Matějovského na své polovině a za nešetrný zákrok vidí první žlutou kartu zápasu.
    16.
     
    16
    Velké vzrušení před Šedovou bránou! Hostující brankář nejprve sebral míč z hlavy Marku Janečkovi v jasné šanci. Hra ale pokračoval a Janečka se dostal po šikovném průniku do zakončení z levé strany. Šeda byl však znovu pozorný a jeho pokus vyrazil.
    10.
     
    10
    A další příležitost MFK! Lukáš Budínský se po chybě hostů prokličkoval až do samostatného úniku. V poslední chvíli si ovšem míč ukopl a jeho pokus na dlouhou nohu dopravil do bezpečí brankář Šeda ve spolupráci se svým stoperem.
     
    7
    Nebezpečná akce také na druhé straně! Dresslerův centr prodloužil v pokutovém území jeden z domácích a balón se nakonec dostal až k Tomáš Wágnerovi, jenž jej pohotově zpracoval, ale jeho následná střela neměla ani zdaleka gólové parametry.
    6.
     
    6
    V prvním vyložené šanci se ocitli hosté! Po centru z pravé strany sklepl Přikryl míč na hranici penaltového puntíku Lukáši Železníkovi, který z voleje přestřelil domácí branku.

    Radomír Fukala

    Branky: 73. Budínský (Puchel) – 78. Takács (Přikryl)

    Karty:   20. Šisler (KAR) – 42. Přikryl (MBL), 54. Matějovský (MBL), 71. Nečas (MBL)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:11. Fauly: 10:18.
    MFK Karviná: Laštůvka – Dressler, Košťál, Hošek, Eismann (C) – Janečka, Šisler – Jan Moravec, Budínský (77. Panák), Puchel (87. Duda) – Wágner.
    Náhradníci: Pindroch – Panák, Holík, Jovanovic, Jurčo, Weber, Duda.

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Pauschek, Da Silva, Stronati, Fleišman – Takács, Matějovský (C) (87. Mareš) – M. Vukadinovič (67. Nečas), Železník (46. Magera), Přikryl – Chramosta.
    Náhradníci: Vejmola – Čmovš, Keresteš, Jánoš, Nečas, Magera, Mareš.

    Rozhodčí: Hrubeš – Blažej, Urban

    Diváci: 3112
    bahis siteleri