Bologna – Inter 0:1 (kon.) | Sampdoria – Cagliari 1:1 (kon.) | Pescara – Janov 5:0 (kon.)
Chievo – Neapol 1:3 (kon.) | Udinese – Sassuolo 1:2 (kon.) | AS Řím – Turín 4:1 (kon.)
AC Milán – Fiorentina 2:1 (kon.)
konec
Delfino Pescara 1936
5:0 (3:0)
Janov CFC
Neděle 19.02.2017, 15:00 • Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia, Pescara • Italská Serie A • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne. (16:59:43)
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 2:6. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 14:15.
     
    Hlavní rozhodčí již dále netrápil Janov a nenastavil ani sekundu navíc. Domácí Pescara se tak raduje ze zisku třech bodů téměř po šesti měsících! Zdeněk Zeman vstupuje do mise o zachránění týmu v Serii A fantasticky, když před domácím publikem zvítězila Pescara nad Janovem 5:0.

    Již v prvním poločase se domácí hráči radovali rovnou třikrát ze vstřelené branky. Nejdříve si po střele mimo tři tyče srazil míč do vlastní sítě Lucas Orbán. Následně se prosadil po průnikové přihrávce Caprari. Také Ahman Benali využil přihrávku do běhu do pokutového území a střelou mezi nohy určil výsledek prvního poločasu. Druhou půli začali domácí dvěma příležitostmi, ale ani jednu nevyžili. Poté se dlouho drželi hráči Janova v útoku, ale z kombinace nevytěžili naprosto nic. Albano Bizzarri nemusel řešit žádnou vážnější situaci ve vlastní šestnáctce. V poslední desetiminutovce se přihlásili o slovo znovu domácí střelci. Po individuální akci se podruhé v zápase prosadil Gianluca Caprari a extrémně vydařený zápas Pescary zakončil Alberto Cerri, který prostřelil brankáře z blízkosti.

    Pescara i po vítěství 5:0 stále zůstává poslední v tabulce se ziskem dvanácti bodů a s velkou ztrátou na nesestupové pozice.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    O zisku třech bodů je již dávno rozhodnuto, ale Janov to stále zkouší. Nyní z pravé strany centroval před Bizzariho Laxalt, ale i s tím si domácí brankář poradil.
    88. Alberto CERRI - 5:0
     
    88
    Pescara právě vstřelila branku!
    Kanonáda nekončí. Poslední celek Serie A přidává pátou branku zápasu. ALBERTO CERRI si naběhl před branku, byl ale střežený obráncem. Do centru se však natlačil a z velké blízkosti prostřeluje bezmocného Lamanna. Perfektní asistenci si připisuje na své konto Francesco Zamparo.
     
    87
    Nyní si ale Guglielmo Stendardo zahrával s ohněm při rozehávce ve vlastním vápně. Před dvěma napadajícími hráči ale dokázal jen tak tak odvrátit míč.
     
    86
    Ani kombinace na pravé straně hostům nevychází. Pinilla s sice obhodil soupeře u lajny, ale následně mu míč uniká do zámezí. Vhazovat tak mohou domácí fotbalisté.
     
    84
    Janov se ještě snaží o závěrečný tlak, ale ani ten nikam nevede. O další rohový kop se tentokrát postaral střídající Cesare Bovo.
     
    83
    Střídání v týmu Delfino Pescara 1936: ze hřiště odchází Andrea Coda, přichází Cesare Bovo.
    82. Gianluca CAPRARI - 4:0
     
    82
    Pescara právě vstřelila branku!
    Pescara ve druhém poločase spíše v posledních minutách bránila, ale nyní se raduje ze čtvrté branky v síti Eugenia Lamanny. GIANLUCA CAPRARI si pohrál s obranou a střelou na zadní tyč nedal šanci hostujícímu brankáři.
     
    81
    Janov má zhruba posledních deset minut zápasu, aby si připsal alespoň čestný úspěch v podobě vstřeleného gólu.
     
    80
    Hosté se hodně snaží o vstřelení alespoň jedné branky, ale v pokutovém území Pescary dnes vládne Stendardo. Poradil si i s dalším rohovým kopem.
     
    79
    Pescara se již tolik nežene do útoku, ale do otevřené obrany se nyní dostal Caprari. Na obránce si ale netroufl a poté již ztrácí míč proti přesile.
     
    78
    Janovští útočníci mají velké problémy s obránci domácího celku ve vzdušných soubojích. Nyní opět s velkým přehledem zvítězil v hlavičce Stendardo nad Rigonim.
     
    77
    Míč si postavil na místo přestupku Danilo Cataldi, ale ani nyní se nikdo z hráčů Janova nedostal k hlavičce. Po dalším rohovém kopu si míč ze vzduchu stáhl Albano Bizzarri.
     
    76
    Střídání v týmu Delfino Pescara 1936: ze hřiště odchází Ahmad Benali, přichází Simone Pepe.

    Vít Schück

    Branky: 6. Orbán (vla.), 20. Caprari (Biraghi), 32. Benali (Memushaj), 82. Caprari (Memushaj), 88. Cerri (Zampano)

    Karty:   11. Biraghi (PES), 50. Caprari (PES) – 9. L. Rigoni (JAN)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 2:6. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 14:15.
    Delfino Pescara 1936: Bizzarri – Zampano, Stendardo, Coda (83. Bovo), Biraghi – Verre (72. Muntari), Bruno, Memushaj (C) – Benali (76. Pepe), Cerri, Caprari.
    Náhradníci: Fiorillo, Aldegani – A. Crescenzi, Kastanos, Muntari, Brugman, Pepe, Vitturini, Mitrita, Murić, Fornasier, Bovo.

    Janov CFC: Lamanna – Izzo, Burdisso (C), Orbán – Lazović (46. Pinilla), Cataldi, Hiljemark (31. Panděv), Laxalt – L. Rigoni, Simeone (62. Edenilson), Palladino.
    Náhradníci: Zima, Rubinho – Edenilson, Cofie, Beghetto, Muñoz, Panděv, Brivio, Morosini, Pinilla, Ninković, Coppola.

    Rozhodčí: Abbattista – Manganelli, Perogin (všichni Itálie)
    bahis siteleri