Juventus – Neapol 3:1 (kon.)
konec
Juventus FC
3:1 (0:1)
SSC Neapol
Úterý 28.02.2017, 20:45 • Juventus Stadium • Italský pohár • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    84
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Paulo Dybala, přichází Marko Pjaca.
     
    83
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Marko Rog, přichází Leonardo Pavoletti.
     
    73
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Kwadwo Asamoah, přichází Alex Sandro.
     
    69
    Juventus právě vstřelil branku!
    PAULO DYBALA to udělal naprosto stejně, jako při první penaltě. Rozeběhl se a levačkou poslal míč nezištně k levé tyčce. Juventus vede již o dvě branky.
     
    68
    Žlutou kartu dostává Pepe Reina (SSC Neapol).
    Žlutou kartu dostává Christian Maggio (SSC Neapol).
     
    68
    Rychlý protiútok Juventusu byl zakončen přihrávkou Dybaly z levé strany před branku na Cuadrada. Ten byl sám před brankou, udělal kličku a byl Reinou podražen. Penalta!
     
    64
    Juventus právě vstřelil branku!
    A je tu obrat! Juventus rozehrál roh nakrátko a Juan Cuadrado odcentroval do vápna. Koulibaly nešťastně před brankářem tečoval míč a ten se dostal ke GONZALU HIGUAÍNOVI. Jeho následná střela do odkryté branky skončila druhým gólem!
     
    61
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Arkadiusz Milik, přichází Dries Mertens.
     
    58
    Následně postupoval po levé straně Asamoah, kterého ale příliš okatě zastavil chorvatský Rog. Ten dostává již pátou žlutou kartu utkání.
     
    57
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Marek Hamšík, přichází Piotr Zieliński.
     
    47
    Juventus právě vstřelil branku!
    K penaltě se postavil sám faulovaný PAULO DYBALA! Argentinský útočník zachoval klidnou hlavu a střelou přesně k levé tyči vyrovnal stav utkání na 1:1!
     
    46
    Penalta! Paul Dybala si naběhl do vápna, kde byl naprosto jednoznačně faulován. Nešťastníkem situace je obránce Koulibaly.
     
    46
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Stephan Lichsteiner, přichází Juan Cuadrado.
     
    45
    Pepe Reina nyní předvedl skvělý dvojzákrok! Nejdříve vyrazil hlavičku Mandžukiće, následně strčil i nohu do dorážky z blízkosti!
     
    40
    Pjanić vybojoval míč a poslal jej na Huguaína. Ten se objevil před vápnem, kde skvěle zafungoval obránce Albion. Následně tvrdě fauloval Lichsteiner, žlutá pro něj.
     
    38
    Akci ovšem přerušil naprosto nelogickým faulem útočník Milik. Ten v souboji bez míče strčil zezadu vracejícího se bránícího hráče.
     
    36
    Neapol právě vstřelila branku!
    Nyní se ovšem hosté prosazují a jdou tak do důležitého vedení! Po akci na levé straně se míč dostal na zadní tyčku, kde stál naprosto osamocený JOSÉ CALLEJÓN! Španělský útočník následně neměl problém trefit odkrytou branku.
     
    33
    Turínem to jen zahučelo! Gonzalo Higuaín dostal přihrávku od Asamoaha a postupoval do vápna. Tam zakončoval „bodlem.“ Míč nakonec ale skončil jen nad brankou.
     
    26
    Druhá žlutá karta utkání. Kwadwo Asamoah na pravé straně tvrdým skluzem obral o míč jednoho z hostů. Ghanský záložník si nyní bude muset dávat pozor.
     
    21
    Snažení nevyšlo a přišel faul. Amadou Diawara si počkal na pronikajícího hráče a šlapákem jej poslal k zemi. Sudí poté vytasil první kartu večera.
     
    14
    A následně přišla další velká šance! Mario Mandžukić si na penaltě naskočil na centrovaný míč, chorvatský útočník ale zamířil jen těsně nad!
     
    12
    Paulo Dybala následně dostal míč do vápna, kde si míč parádně zpracoval. Následně se prodral přes bránící hráče, Reinu ale nepřekonal. Kopat se bude roh.

    David Panuška

    Branky: 47. Dybala (pen.), 64. Higuaín, 69. Dybala (pen.) – 36. Callejón

    Karty:   26. Asamoah (JUV), 40. Lichsteiner (JUV) – 21. Diawara (NEA), 38. Milik (NEA), 58. Rog (NEA), 68. Reina (NEA), 68. Maggio (NEA)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 3:2. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 11:19.
    Juventus FC: Neto – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Lichsteiner (46. Cuadrado), Pjanić, Khedira, Asamoah (73. Sandro) – Dybala (84. Pjaca), Higuaín, Mandžukić.
    Náhradníci: Buffon – Cuadrado, Sandro, Lemina, Pjaca, Alves, Rugani, Rincón, Audero, Mandragora.

    SSC Neapol: Reina – Maggio, Albiol, Koulibaly, Strinić – Rog (83. Pavoletti), Diawara, Hamšík (57. Zieliński) – Callejón, Milik (61. Mertens), Insigne.
    Náhradníci: Rafael – Giaccherini, Jorginho, Mertens, Maksimović, Zieliński, Chiricheș, Sepe, Ghoulam, Pavoletti, Milanese.
    Středa 05.04.2017
    Neapol - Juventus 3:2

    Branky: 53. Hamšík, 62. Mertens, 68. Insigne – 33. Higuaín, 59. Higuaín

    Karty:   29. Koulibaly (NEA), 31. Callejón (NEA), 66. Diawara (NEA), 81. Ghoulam (NEA) – 26. Rincón (JUV), 31. Cuadrado (JUV), 85. Pjanić (JUV)

    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 10:2. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 20:12.
    bahis siteleri