Valencia – Gijón 1:1 (kon.) | Sevilla – Leganés 1:1 (kon.) | Malaga – Alavés 1:2 (kon.)
Granada – Atlético 0:1 (kon.)
konec
Granada CF
0:1 (0:0)
Atlético Madrid
Sobota 11.03.2017, 20:45 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španělská LaLiga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Domácí Wakaso podrazil Griezmanna na levé straně při jednoduchém přechodu Atlética do útoku. Druhá žlutá karta v zápase pro hráče Granady, a to znamená, že domácí celek bude dohrávat o desíti.
     
    90+2
    Emoce planou. Godín (ATM) se pošťuchoval ve vápně Atlética se soupeřem a dostává žlutou kartu.
     
    86
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Yannick Ferreira-Carrasco, přichází Šime Vrsaljko.
     
    86
    Střídání v týmu Granada: ze hřiště odchází Matthieu Saunier, přichází Aly Malle.
    84. Antoine Griezmann (ATM) - 0:1
     
    84
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Atlético jde v samotnému závěru zápasu do vedení. Hosté rozehrály rohový kop z levé strany nakrátko, Koke z levého rohu pokutového území odcentroval na zadní tyč, kde ANTOINE GRIEZMANN rybičkou ke vzdálenější tyči posunul hostující celek do vedení. 0:1. Asistence: Koke.
     
    81
    Juanfran Torres (ATM) podrazil svého soupeře na levé straně na polovině hostů. Žlutá karta pro beka Atlética!
     
    80
    Vše začalo dobrou křižnou přihrávkou na levou stranu na Griezmanna na levou stranu,který našel ve vápně domácích Luise, posléze se kolem soupeře obtočil ke střele, která ovšem neměla razanci a měla jít k levé tyči Correa.
     
    77
    Střídání v týmu Granada: ze hřiště odchází Héctor Litri, přichází Isaac Cuenca.
     
    72
    Tady není o čem. Jeden z hostujících beků rozehrál na Saúla, ten byl podražený, byl zkrátka daleko dříve u míče než Wakaso (GRN). Žlutá karta pro hráče Granady.
     
    68
    Godín nejprve obral v souboji na polovině hřiště Foulquiera, následně domácímu kapitánovi nezbylo nic jiného než obejmout hostujícího obránce jako Lukáš Krpálek, takže žlutá karta po právu.
     
    60
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Nicolás Gaitán, přichází José Giménez.
     
    59
    Nejprve Koke rozehrál akci hostů, hostující záložník našel Carrasca, ten udělal stahovačku soupeři, následně k němu jeden z domácích hráčů pozdě přistoupil a Belgičan se trefil z pravé strany křížem těsně vedle levé tyče.
     
    57
    Střídání v týmu Granada: ze hřiště odchází Adrián Ramos, přichází Artem Kravec.
     
    57
    Yannick Carrasco (ATM) si podržel svého soupeře a následně si prohlédl žlutou kartu.
     
    55
    Druhá půle se hraje ve výborném tempu. Dobrou práci odvedl Gaitán, který dostal míč na pravou stranu na Griezmanna, Francouz se levou nohou zbavil soupeře a posléze pálil těsně vedle pravé tyče.
    53.
     
    53
    Jeden z domácích hráčů na pravé straně dostal mezi dvěma soupeři míč na svého spoluhráče, následovala přihrávka na hranici penalty, kde zakončení uspěchal Ramos a poslal míč doprostřed branky, kde byl Oblak!
     
    50
    Gaitán a Carrasco stáli u balonu, Belgičan přiťukl míč spoluhráči, ten odcentroval, Ochoa byl hodně nejistý při výběhu z branky, načež zmiňovaný Belgičan vypálil z jedničky pravačkou z hranice vápna a mířil do pravé poloviny domácí branky. Brankář Granady vytasil vynikající zákrok, následně si domácí hráči pokryli dorážející soupeře.
     
    48
    Griezmann utekl Ignasonovi (GRN), ten zatahal Francouze za dres, teď může být domácí hráč rád, že tohle bylo ještě před vápnem. Každopádně karta je tu.
     
    46
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Thomas Partey, přichází Ángel Correa.
     
    43
    Jeden z domácích hráčů zasáhl ve skluzu Gaitána, k míči se postavil Carrasco, Griezmann ukázal, jak má vypadat výběr místa ve vápně a z levé strany těsně hlavou minul křížem pravou tyč domácí branky. Nicméně, nutno podotknout, že hned dva hráči Atlética byli v ofsajdu.
     
    37
    Wakaso šikovně centroval na zadní tyč a vtom se z centr změnil na střelu, respektive na přímé ohrožení hostující branky, Oblak couval, ale stihl míč vyboxovat!
     
    24
    Tak tohle byla zajímavá šance. Gaitán nacentroval míč do ohně z levé strany na přední tyč, kde chybělo pouze lepší umístění pokusu Saviče ve skluzu a hosté mohli vést 1:0.
     
    24
    Saunier (GRN) dostává žlutou kartu za faul na Gaitána u levé postranní čáry.

    Vít Muzikář

    Branky: 84. Griezmann (Koke)

    Karty:   24. Saunier (GRN), 48. Ingason (GRN), 68. Foulquier (GRN), 72. Wakaso (GRN) – 57. Ferreira-Carrasco (ATM), 81. Torres Juanfran (ATM), 90+2. Godín (ATM)   90+4. Wakaso (GRN)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:6. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 0:6. Fauly: 14:15.
    Granada CF: Ochoa – Foulquier (C), Saunier (86. Malle), Ingason, G. Silva, Litri (77. Cuenca) – Boga, Agbo, Wakaso, Pereira – Ramos (57. Kravec).
    Náhradníci: da Silva – Samper, Cuenca, Kravec, Hongla, Malle, Estupinan.

    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Savić, Godín (C), Luís – Koke, Partey (46. Á. Correa), Saúl, Gaitán (60. J. Giménez) – Griezmann, Ferreira-Carrasco (86. Vrsaljko).
    Náhradníci: Moyà – Á. Correa, Vrsaljko, Cerci, Lucas Hernández, J. Giménez, Schiappacasse.

    Rozhodčí: Hernández – Sobrino, Naranjo

    Diváci: 18 887
    bahis siteleri