Perm – Zenit 1:0 (kon.) | Spartak – Machačkala 1:0 (kon.) | Rostov – Groznyj 0:0 (kon.)
konec
FK Spartak Moskva
1:0 (0:0)
Anži Machačkala
Neděle 12.03.2017, 14:30 • Otkrytiye Arena, Moskva • Ruská Premier Liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Alexandr Samedov, přichází Lorenzo Melgarejo.
     
    81
    Fernando se dostal uprostřed šestnáctky k míči, který překvapivě propadl, a přízemní střelou mířil k levé tyči, David Jurčenko ale byl včas na zemi a předvedl další úžasný zákrok! Nebýt jeho, mohli hosté utrpět debakl.
     
    78
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Adlan Kacajev, přichází Šamil Asildarov.
     
    76
    Alexandr Samedov se z pozice střídajícího hráče na pravé straně šestnáctky krásně opřel do míče, jeho pohotová střela pravačkou ale minula levý horní roh brány a skončila nad!
     
    69
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Maurício, přichází Andrej Ješčenko.
    67. Alexandr SAMEDOV - 1:0
     
    67
    Spartak právě vstřelil branku!
    ALEXANDR SAMEDOV si naběhl na vzdálenější pravé tyči na nádherný přetažený centr Dmitriho Kombarova z levého křídla a hlavou míč neomylně poslal k pravé tyči! Spartak Moskva vede 1:0! Asistence: Dmitrij Kombarov.
     
    65
    Zé Luís si naběhl na levé straně šestnáctky na krásnou kolmou přihrávku za obranu a z úhlu napřáhl k prudké střele, kterou David Jurčenko na přední tyči vyrazil na rohový kop!
     
    62
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Alexandr Prudnikov, přichází Batraz Chadarcev.
     
    60
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Ivelin Popov, přichází Džano Ananidze.
     
    58
    Guram Tetrašvili po ztrátě míče ve středu útočné poloviny svého týmu stáhl jednoho z protihráčů k zemi a viděl žlutou kartu.
    55. Úžasný reflexivní zákrok v podání brankáře Jurčenka!
     
    55
    Hosté se po rohovém kopu k ničemu nedostali a na opačné straně mohl zahrozit po centru z pravé strany Zé Luís, který uprostřed šestnáctky hlavičkoval zády k bráně pod břevno, David Jurčenko ale vytáhl fantastický reflexivní zákrok, když pravou rukou po výskoku do vzduchu míč vyrazil nad břevno!
     
    54
    David Jurčenko nádherným odkopem z ruky vyslal do samostatného úniku Alexandra Prudnikova, který si dobře nabíhal na míč, Arťom Rebrov proti němu ale fantasticky vyběhl a míč vyboxoval do jeho hrudi, od které se odrazil na rohový kop!
     
    52
    Spartak na pravé straně hřiště rozehrál rohový kop, po kterém se uprostřed šestnáctky v blízkosti brány dostal k hlavičce Serdar Tasci, jeho pokus ale minul vzdálenější levou tyč. To byla slibná šance, ale zůstala nevyužita.
     
    47
    Dmitrij Kombarov si na levé straně obranné poloviny svého týmu nabíhal čelem ke své bráně na míč a střídající Arsen Chubulov ho zezadu sestřelil nepříjemným skluzem!
     
    46
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Pavel Jakovlev, přichází Arsen Chubulov.
    45. David Jurčenko skvěle vyrazil přízemní střelu Popova.
     
    45
    Ivelin Popov se dostal po nádherné sérii narážeček na pravé straně hřiště na hranici šestnáctky k pohotové přízemní střele, která mířila přesně k přední tyči, David Jurčenko ji ale vytáhl na rohový kop a připsal si skvělý zákrok!
     
    41
    Dmitrij Kombarov si naběhl na levé straně šestnáctky na přetažený centr z pravého křídla a po jeho stříleném centru do šestnáctky se snažil v blízkosti brány zakončit pohotově patou zády k bráně Ivelin Popov, jehož míč spíše trefil, a odrazil se od něj vedle levé tyče.
     
    39
    Quincy Promes se ujal rozehrávky rohového kopu na levé straně hřiště a dlouhou zpětnou přihrávkou našel uprostřed útočné poloviny svého týmu Fernanda, který práskl do míče a jeho prudká střela zasvištěla uprostřed brány nad břevno!
     
    28
    Pavel Jakovlev zatáhl ve středu hřiště za záchranou brzdu a za držení protihráče za dres viděl žlutou kartu.
    27. Maurícia dělily milimetry od toho, aby otevřel skóre utkání!
     
    27
    Maurício si krásně naběhl na přední tyči na centr z pravé strany a po rozehrání standardní situace hlavičkoval těsně vedle pravého horního rohu brány! Fantastická hlavička o vlásek končící mimo!
    26. Ivelin Popov a jeho táhlá střela ze střední vzdálenosti.
     
    26
    Ivelin Popov napřáhl ze střední vzdálenosti pravačkou k nádherné táhlé střele, která zhruba o metr minula vzdálenější levý horní roh brány! To by byl nádherný gól.
     
    16
    Alexandr Prudnikov se dostal po krásné kombinaci hostů na levé straně šestnáctky k přízemní střele, která zamířila vedle bližší levé tyče do boční sítě! Arťom Rebrov situaci kontroloval.
     
    14
    Roman Zobnin napřáhl zpoza šestnáctky ke krásné táhlé střele, která byla tečována jedním z hostujících obránců a po zemi zamířila těsně vedle pravé tyče!
     
    4
    Quincy Promes se snažil prosadit na levém křídle a Thomas Phibel ho zezadu stáhl za pravou ruku k zemi. Jasná karta.

    Tomáš Reiner

    Branky: 67. Samedov (D. Kombarov)

    Karty:   4. Phibel (MCK), 28. P. Jakovlev (MCK), 47. Chubulov (MCK), 58. Tetrašvili (MCK)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 10:3. Rohy: 11:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 14:12.
    FK Spartak Moskva: Rebrov – Maurício (69. Ješčenko), Tasci, Kutěpov, D. Kombarov – Fernando, Zobnin – Samedov (90+2. Melgarejo), I. Popov (60. Ananidze), Promes – Luís.
    Náhradníci: Pesjakov, Selichov – Melgarejo, Davydov, Ananidze, Leontěv, Ješčenko, Timofejev, Bocchetti, Džikija, Makejev, Tigijev.

    Anži Machačkala: D. Jurčenko – Tetrašvili, Phibel, Žirov, Musalov – Bryzgalov, P. Jakovlev (46. Chubulov) – Gulijev, Kacajev (78. Asildarov), Budkivskij – Prudnikov (62. Chadarcev).
    Náhradníci: Filcov – Karetnik, Chubulov, Paršivljuk, Georgijevskij, Chadarcev, Asildarov.

    Rozhodčí: Alexandr Egorov. Asistenti: A. Stipidi, D. Koloskov. Čtvrtý rozhodčí: V. Kazarcev

    Diváci: 34456
    bahis siteleri