HC Plzeň – Přerov 2:6 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 3:2 (po pr.) | Sparta – Vítkovice 2:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 25.03.2017, 13:00Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    52:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Studená sprcha pro Spartu! zase neuhlídala na brankovišti stojícího JAKUBA MACHA a ten znovu z dorážky skóruje a otáčí skóre zápasu – 2:3! Bez asistence.
     
    50:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Moc toho nebylo, ale stačilo to. Z hole Tomáše Elbla přišlo nahození na brankáře, které ze něj dotlačil JAKUB MACHO. Ridera se raduje z vyrovnání na 2:2 a začíná se od nuly. Asistence: Tomáš Elbl, Jan Moškoř.
     
    43:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se dostali do přečíslení a znovu se dostávají do vedení, a to po podobné akci, kterou předvedli v předchozí třetině Vítkovičtí. Ondřej Výkruta měl kotouč napravo, počkal na vhodný okamžik a předložil ho OTO THEIMEROVI. Ten už neměl problém rozveselit sebe i své spoluhráče. Asistence: Andrej Adame, Ondřej Výkruta.
     
    33:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nádherná akce Vítkovic znamená srovnání na 1:1! Martin Kubík posunul puk o mantinel na Dominika Petra, který počkal na vhodný okamžik a přes hokejku soupeře předložil krásnou žabku na hůl JANA MOŠKOŘE. Vítkovický forvard jen nastavil hůl a poslal ho do horní poloviny brány – 1:1. Asistence: Dominik Petr, Martin Kubík.
     
    06:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    První chyba vítkovické defenzívy je hodně rychle potrestaná. Mezi obránce dostal puk JAN KRUPIČKA, jel sám na bránu a poradil si s tím mazácky – zamířil podhorní tyč nad pravé rameno Marka Slíže – 1:0. Asistence: Oto Theimer.

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 7. Krupička (Theimer), 44. Theimer (Adamen, Výkruta) – 34. Moškoř (Petr, Kubík), 51. Macho (Elbl, Moškoř), 53. Macho


    HC Sparta Praha: Krbeček (Liemann) – Šesták, Ducháč, Rajgl, Procházka, Adamec, Mašek, Adam – Vitouch, Mácha, Hamara, Krupička "C", Potůček, Němec, Výkruta, Hamršmíd, Uhlíř, Theimer. Trenér: Jiří Kročák.
    HC Vítkovice Ridera: Slíž (Šedivý) – Vřeský, Bystroň, Dobeš, Javora, Bialy, Elbl – Holanik "C", Tošenovjan, Macho, Makovec, Petr, Brada, Moškoř, Kubík, Krejsa. Trenér: Luděk Krayzel.

    Rozhodčí: Šudoma – Urubčík, Vepřovský.
    bahis siteleri