Lotyšsko – Kanada 1:4 (kon.) | Bělorusko – USA 0:7 (kon.) | Rusko – Švédsko 3:1 (kon.)
Slovensko – Finsko 4:5 (kon.)
konec
Bělorusko
0:7 (0:0, 0:5, 0:2)
USA
Čtvrtek 13.04.2017, 15:40 • Zimný štadión, Spišská Nová Ves • Mistrovství světa do 18 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:18
    Nate Knoepke se z pozice obránce ihned po buly ocitl osamocený před Grišenkem. Pokusil se ho zaskočit svižnou střelou nad beton, tam ale byla připravená lapačka domácího brankáře a skvělý zákrok!
     
    47:00
    Grant Mismash prokazuje své skvělé bruslařské schopnosti, když si i nyní dokázal vyjet bez problémů až na střed kluziště. Jeho individuální akci ale zkazil v samém závěru skvělým zákrokem Grišenko!
    44:55 David FARRANCE - 0:7
     
    44:55
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Šťastná sedmička je na světě a Spojené státy americké pokračují v gólové tradici, kterou držely na loňském světovém šampionátu, kde kromě Finska nadělily každému pořádný náklep. DAVID FARRANCE zápěstím z vrcholku kruhu trefil do černého! Asistence: Ryan Poehling.
    42:34 Grant MISMASH - 0:6
     
    42:34
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Bělorusové jsou na ručník. Po skvělé první třetině je tenhle stav pro ně příliš krutý, ale takový je hokej. Absolutně do prázdné brány zakončoval v tomto případě GRANT MISMASH! Asistence: Evan Barratt, Michael Pastujov.
    36:33 Oliver WAHLSTROM - 0:5
     
    36:33
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Spojené státy americké právě završily pověstného "bůra"! Kotouč se od zadního mantinelu odrazil na hůl OLIVERA WAHLSTROMA, který ukázal něco ze svého baseballového umění a puk napálil přímo do sítě! Asistence: Josh Norris, Grant Mismash.
     
    36:12
    Jeden na jednoho, dva na jednoho, pro Tkachuka žádný problém. Bratr zatím slavnějšího Matthewa Tkachuka projel útočným pásmem jako nůž máslem, stopku mu ale vystavil skvělý Grišenko!
    33:00 Sean DHOOGHE - 0:4
     
    33:00
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Hokejisté USA se prosazují ve vlastním oslabení a odskakují už na rozdíl čtyř branek! Farabee se pokusil o prohazovačku, ta mu svým způsobem vyšla, jelikož kotouče se před poloprázdnou bránou nakonec ujal SEAN DHOOGHE a pohotovým zakončením rozvlnil síť za zády Grišenka! Asistence: Joel Farabee.
    31:41 Velká šance Běloruska
     
    31:41
    Neskutečná tutovka Běloruska gólem nekončí! Puk se přes brankoviště nakonec dotoulal až na čepel Anosova, který nepochopitelně puk místo do prázdné brány poslal na beton přesouvajícího se Dylana St. Cyra!
     
    31:13
    Autor druhé branky Spojených států amerických Scott Reedy podrazil svého protihráče a putuje na dvě minuty na trestnou lavici.
    27:50 Oliver WAHLSTROM - 0:3
     
    27:50
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Nádherná kombinace Spojených států amerických končí třetím pukem za zády Grišenka! Tkachuk se natlačil podél pravého mantinelu před Grišenka, na dlouhé tyči oslovil ještě lépe postaveného OLIVERA WAHLSTROMA, který pod betonem Grišenka poslal puk za brankovou čáru! Asistence: Braeden Tkachuk, Tyler Inamoto.
    22:26 Scott REEDY - 0:2
     
    22:26
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané se rychle dostávají do dvoubrankového vedení. SCOTT REEDY dostal výbornou přihrávku zpoza brány a bez problémů ji uklidil za záda brankáře Grišenka. Asistence: Joel Farabee.
    21:44 Michael PASTUJOV - 0:1
     
    21:44
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané se dokázali zorientovat v těsné blízkosti brankáře Grišenka, který vyrazil puk před sebe. S doklepnutím střely přispěchal MICHAEL PASTUJOV. Asistence: Thomas Miller, Maxwell Gildon.
     
    19:48
    Hned z rychlého protiútoku byl brejk Běloruska dva na jednoho. Ten zakončil natlačením před St. Cyra Dmitri Kot. Běloruský útočník ale neměl dostatek štěstí a kotouč za brankovou čáru neprocpal.
     
    19:28
    Neskutečný závar před Grišenkem! Snad ani jeden z hráčů Běloruska nestál na bruslích, také tohle ale domácí celek přežil.
     
    15:39
    Poslední hráč USA zakopl o modrou čáru, puku se ujal Michalčuk a už upaloval na bránu. V tom ho ale zastavil čárový rozhodčí – ofsajd.
     
    12:56
    I přes to, že USA se stále tlačí dopředu, dělá nevynucené fauly a čeká je další oslabení. Za hákování míří na trestnou lavici Dhooghe a uvidíme třetí přesilovou hru Běloruska!
     
    07:35
    Logan Cockerill dostal skvělou přihrávku zpoza Grišenkovy brány na kruhy a vypálil! Jeho rána po ledě sice byla razantní, směr ovšem postrádala a domácí brankář nemusel ani při této šanci zasahovat.
     
    06:49
    Kapitán USA Braeden Tkachuk se provinil hákováním a přesilovou hru si zahrají opět Bělorusové. Dočkáme se první branky utkání nebo dalšího ubráněného oslabení Spojených států amerických?
     
    05:18
    Cockerill v úniku dva na jednoho ještě vylepšil pozici pro Farabeea, ten ovšem ze skvělé pozice bránu minul!
     
    04:15
    Oliver Wahlstrom zbytečně podrazil svého protihráče ve středním pásmu a Bělorusové si zahrají první přesilovou hru dnešního utkání!
    Marken.cz

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 22. Pastujov (Miller, Gildon), 23. Reedy (Farabee), 28. Wahlstrom (B. Tkachuk, Inamoto), 33. Dhooghe (Farabee), 37. Wahlstrom (Norris, Mismash), 43. Mismash (Barratt, Pastujov), 45. Farrance (Poehling)


    Bělorusko: Grišenko – Nikitin, Děrjabin (C), Jerjomenko, Savrickij (A), Boršjov, Gabrus (A), Gurban, Sapego – Filjajev, Martynov, Kot – Baltruk, Pavlenko, Michalčuk – Anosov, Drozdov, Ažgirej – Firsov, Drobyš, Anufrienko.
    USA: St. Cyr – Hughes, Kemp (A), Knoepke, Gildon, Farrance, Miller, Inamoto – B. Tkachuk (C), Wahlstrom, Norris (A) – Barratt, Pastujov, Mismash – Cockerill, Dhooghe, Tortora – Farabee, Reedy, Slaggert – Poehling.

    Rozhodčí: Hallin (NOR), Hejduk (CZE) – Kupcus (LAT), Kacej (SVK)
    bahis siteleri