Lotyšsko – Finsko 2:7 (kon.) | Bělorusko – Švédsko 2:3 (kon.)
konec
Bělorusko
2:3 (1:2, 1:0, 0:1)
Švédsko
Neděle 16.04.2017, 19:38 • Zimný štadión, Spišská Nová Ves • Mistrovství světa do 18 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (21:54:19)
     
    Celkem Švédové vyprodukovali 52 střeleckých pokusů, ale až do poslední chvíle je trápil muž zápasu Grišenko. Ten inkasoval rozhodující branku jen pár sekund před koncem. Bělorusko bylo blízko toužebné remíze, nakonec však muselo zklamaně odejít z hrací plochy. Favorit tohoto střetnutí nakonec uspěl.
     
    Konec zápasu.
    59:48 Emil BEMSTRÖM - 2:3
     
    59:48
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Pouhých dvanáct sekund dělilo Bělorusko od senzace. Grišenko si sáhl na dno svých sil, přesto skončil na zemi zcela zklamaný. Hugg dobře stínil při střele Lundeströma, běloruský gólman stačil touš vyrazit jen k EMILOVI BEMSTRÖMOVI, jenž už našel správnou cestu do brankové sítě. Asistence: Rickard Hugg, Isac Lundeström.
     
    59:36
    Znovu se pokusil Brännström vypálit z dálky, jenže jeho pokus byl zablokovaný. Švédsko ovšem i nadále drží útočné pásmo.
     
    58:57
    Brännström vypálil! Jeho tečovaná rána ale narazila o zadní mantinel.
     
    58:31
    Bělorusy čeká opravdu hodně krušný závěr této třetiny. Bude totiž dohrávat v oslabení. Na úvod se jim podařilo vyhodit touš do bezpečí.
     
    58:30
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:30
    Vyloučení v týmu Bělorusko (Arťom Baltruk – 2 min., podražení).
     
    58:06
    Eriksson musel nyní zasahovat. Bělorusko se dostalo do ojedinělé šance, ve slušné pozici v mezikruží se objevil Baltruk, ten ale namířil puk pouze do výstroje svého soupeře. Hra je během krátké chvíle znovu přerušená.
     
    57:50
    Bělorusové se dopustili zakázaného uvolnění. Někteří fanoušci zde ve Spišské Nové Vsi trnou hrůzou, jak to po základní hrací době dopadne. Švédové totiž na ledě v posledních minutách dominují.
     
    57:37
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:37
    Hra přerušená, vhazování se provede před Grišenkem. Celkem už si běloruský gólman připsal 48 úspěšných zákroků.
     
    56:43
    A málem mohlo Bělorusko udeřit! Poté, co Olofsson neuspěl se svým nájezdem, se na druhé straně objevil u tyčky volný Anufrienko. Jenže z blízkosti minul odkrytý prostor Erikssonovy brány. Švédský brankář byl hodně nejistý.
     
    55:48
    Čas se Švédsku hodně krátí. Na to, aby potvrdil roli favorita, nemá ani pět minut. Bělorusko se urputně brání, za velkého přispění Grišenka zatím drží uspokojující nerozhodný stav.
     
    54:36
    Johansson vystřelil ze střední vzdálenosti! Měl před sebou poměrně poměrně hodně prostor. Stopku mu ovšem vystavil Grišenkův beton.
     
    53:50
    Tahle střela Hugga z levé strany nebyla nikterak úspěšná. Grišenko na ní velmi dobře viděl a puk vyrazil svou hokejkou do rohu kluziště.
     
    52:57
    Peterson se propracoval k dorážce po dělovce od modré čáry od Liljergena! Grišenko je ale jako jedna velká zeď, kterou snad ani nelze zbourat. Už 44 střel na branku vyslali Švédové, zatímco Bělorusové jen dvanáct.
     
    52:20
    Miketinac se dokázal uvolnit v rohu kluziště, sjel si do mezikruží, neměl ovšem tolik prostoru, aby lépe vystřelil. A tak si Grišenko znovu poradil. Komerční přestávka je nyní na pořadu tohoto utkání.
     
    51:09
    A Zetterlund se nyní řítil sám na gólmana Grišenka! Zkusil rychlou kličku, jenže běloruský gólman zase zasáhl. Tohle byla velká tutovka, kterou Bělorusko zase přežilo s obrovskou dávkou štěstí.
     
    50:15
    Bělorusko je pod poměrně velkým tlakem. Některé situaci přežívá opravdu jen s vypětím všech sil. Pochopitelně že klíčová pro tenhle senzační výsledek je především výtečná forma brankáře Grišenka.
     
    49:26
    Moc hezky sice obránce Brännström najel do pásma, vypálil ovšem následně z těžkého úhlu, a tak touš pouze obletěl mantinel a skončil pouze za modrou čárou.
     
    48:15
    Domácí v plném počtu.
     
    47:59
    Další šance Švédska! Grišenko ale ne a ne kapitulovat. Teď se běloruského muže ve výstroji snažil z blízkosti překonat Gustaffson. Marná byla i tato snaha.
     
    47:19
    Švédové se tlačí na branku Grišenka, ovšem zatím je jejich úsilí marné. Běloruský gólman chytá opravdu výtečně. A poradil si i druhé tyčky s touhle střelou zcela osamoceného Westerlunda!
     
    46:29
    Poté, co skončila celkově pátá reklamní přestávka, vypálil od modré čáry v přesilové hře nebezpečně Brännström. A jeho pokus musel Grišenko vyrážet svým betonem do bezpečí.
     
    46:15
    Vyloučení v týmu Bělorusko (Vladislav Jerjomenko – 2 min., podražení).
     
    45:24
    Liljegren vypálil od modré čáry. Nicméně přehuštěný prostor se mu nepodařilo propálit. Nakonec by však případní branka nebyla stejně uznána, a hádat můžete dvakrát, kvůli čemu. Ano, postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    44:30
    Pořád to není ze strany švédského mužstva vůbec ono. Bělorusko se poměrně bez větších problémů brání jakýmsi náznakům. Grišenko opravdu nemusel výrazněji zasahovat.
     
    43:40
    Teď vznikla menší potyčka před běloruskou brankou. Švédští hráči se totiž snažili dorážet střelu ze střední vzdálěnosti. Nakonec rozhodčí nemuseli řešit nějakou větší patálii.
     
    42:45
    Poměrně složitě Švédové zakládají útoky. Teď se z blízkosti snažil zakončovat Lundeström, Grišenko si nebyl úplně jistý tímhle zákrokem, nakonec ale touš zůstal mezi jeho betony.
     
    41:30
    Jestli se bude opakovat situace z úvodních dvou třetin, mělo by být Švédsko zcela určitě střelecky aktivnější. Zatím jsme se však žádné větší šance nedočkali.
     
    40:29
    Hosté v plném počtu.
     
    40:28
    Martynov měl možnost vystřeli bekhendem, neměl úplně špatnou pozici, nakonec se ale rozhodl nezakončovat. A udělal špatně. Bělorusko má totiž za chvilku po přesilovce.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střelecky je na tom Švédsko výrazně lépe než jeho soupeř, celkem vyslal 33 pokusů na Grišenka, zatímco jeho soupeř pouze devět na Erikssona, i tak je ovšem stav nerozhodný. Seveřané se poměrně trápí. Je ale nutno podotknout, že už celkem třikrát rozhodčí neuznali jejich branku.
     
    Další třetina začne přibližně v 21:17.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:35
    Kapitán Martynov se dostal do samostatného úniku. A řítil se směrem na Erikssona. Tenhle souboj ale nakonec prohrál. To byl asi poslední zajímavý moment, který nám druhá třetina nabídla.
     
    38:41
    Domácí v plném počtu.
     
    38:31
    Vyloučení v týmu Švédsko (Marcus Sylvegard – 2 min., hákování).
     
    38:31
    Tohle už je opravdu hodně odvážné ze strany sudích. Je ale pravda, že tentokráte opravdu zapískali o něco dříve, než Elvenes zamířil do sítě. Na trestnou lavici totiž poslali jednoho ze švédských hráčů.
     
    37:26
    Zase to před Grišenkem hodně hořelo. Opět se u tyčky objevil Hugg, který však dopadl stejně jako před pár okamžiky. prostě nenašel mezeru, kterou by procpal puk za brankovou čáru.
     
    36:55
    Hugg byl před brankou Grišenka hodně důrazný! Ale ani nadvakrát z blízkosti nedokázal překonat běloruského muže ve výstroji. Švédsko hodlá za každou cenu tuhle početní výhodu zužitkovat.
     
    36:41
    Vyloučení v týmu Bělorusko (Ivan Drozdov – 2 min., hákování).
    Bělorusové trápí Švédy, jimž sudí neuznal už 2 góly!

     
    35:40
    A je tu další neuznaný gól Švédska! Opět to byla hodně sporná situace. Každopádně rozhodčí rozhodli, že Miketinac se opravdu nacházel v nedovoleném postavení. Tohle muselo seveřany hodně naštvat.
     
    35:34
    Tohle byla velká nedůslednost jednoho z běloruských obránců! Zetterlund ho totiž v rohu kluziště obral snadno o puk, směroval svůj pohyb k brance a pak přihrál na Petersona, jenž nechal vyniknout lapačku Grišenka.
     
    34:13
    Anosov se tlačil k tomuhle pokusu, který nebezpečně směřoval na bránu Erikssona. Nakonec se k němu ale nedostal. Po pár vteřinách byla hra přerušená, vhazovat se bude na pravém kruhu z pohledu útoku Běloruska.
     
    34:01
    Švédsko má rozhodně na čem pracovat. Takový průběžný stav na sklonku druhé třetiny zcela určitě nečekalo. Vhazovat se nyní bude ve středním pásmu, ale až potom, co skončil čtvrtá reklamní přestávka.
    33:11 Arťom BALTRUK - 2:2
     
    33:11
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je velmi překvapivý průběžný výsledek tohoto utkání. Bělorusové předvedli opravdu pohlednou kombinaci, Pavlenko přistrčil puk na krátkou vzdálenost na ARŤOMA BALTRUKA, který pak z mezikruží našel skulinku ve výstroji gólmana Erikssona. Asistence: Andrej Pavlenko, Ivan Drozdov.
     
    32:11
    Zetterlund zamíchal s pukem za branku, pak si sjel k tyčce odtid se snažil překvapit Grišenko. Mířil velmi dobře nad jeho rameno, nakonec ale trefil právě tuto část jeho těla.
     
    31:44
    Hosté v plném počtu.
     
    30:48
    Párkrát alespoň nějakým způsobem Bělorusko ohrozilo Erikssona, třeba Anosov vypálil z pravé strany poměrně slušně, ale mířil jen vedle. Švédsko se nicméně musí mít na pozoru.
     
    29:44
    Vyloučení v týmu Švédsko (Jacob Peterson – 2 min., podražení).
     
    29:42
    Poté, co se na ledě po nedovoleném zákroku ocitl Ažgirej, směroval na bránu podél levé strany Anufrienko. Nicméně svou střelu nasměroval pouze do Erikssona. Bělorusko každopádně bude hrát početní výhodu.
     
    29:04
    Gustaffson spolu s Zetterlundem nepříjemně dotírali v brankovišti, ale k dorážce se nepropracovali. Bělorusové tuhle situaci nakonec dokázali přežít.
     
    28:54
    Moc hezky zamíchal s kotoučem Gustaffson, který následně z levého kruhu ozkoušel Grišenkovu připravenost. Ovšem bez kýženého úspěchu. Následně byla zahlášena třetí komerční přestávka tohoto duelu.
     
    28:20
    V poslední minutě Švédsko slušně kroužilo kolem soupeřovy branky, jenže Grišenko se zase výrazněji nezpotil. Švédsko je směrem dopředu určitě horší než v úvodní dvacetiminutovce.
     
    27:19
    Miketinac teď nedosáhl na touš jen o malinký kousek! přitom si před Grišenka najížděl v opravdu správnou dobu. Jenže puk nezpracoval, ten mu přeskočil hokejku a skončil v rohu kluziště.
     
    26:20
    Střely na branku v celém utkání jednoznačně hovoří ve prospěch Švédsko. Zhruba po polovině utkání Bělorusové usměrnili puk mezi tři tyče jen třikrát! To je opravdu katastrofální statistika.
     
    25:23
    A zase je hra přerušená. Tenhle hokej se nezaujatému divákovi určitě líbit nemůže. Pořád na jakoukoli věší příležitost čekáme. Žádný z týmů nemá například územní převahu.
     
    24:20
    Fjellström hledal svou přihrávkou Hugga, jenže ten byl v těžké pozici, a tak špatně zpracoval. Bělorusko jako by začalo bránit o něco lépe švédské útoky, než jako tomu bylo v třetině první.
     
    23:10
    Na první větší šanci ve druhém dějství stále čekáme. Vidíme hlavně hodně nepřesností a takových nesourodých útoků, a to v podstatě na obou stranách.
     
    22:15
    Gustafsson pálil z blízkosti u tyčky, každopádně tenhle prostor měl Grišenko poměrně dobře pohlídaný. A v podstatě nenechal svého soupeře nějakým způsobem dále podnikat.
     
    21:55
    Druhá třetina začala vlažně. Bělorusové dohrávali přesilovku, ale nevytvořili si prakticky vůbec nic. Eriksson zatím nemusel předvést žádný složitější zákrok, ostatně jako jeho kolega Grišenko na druhé straně.
     
    21:21
    Hosté v plném počtu.
     
    20:47
    Jerjomenko nabil na modrou čáru Savrickému, ten ihned z první vypálil, každopádně jeho rána se neujala. A skončila jen na zadním mantinelu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Švédsko mělo hru plně pod svou kontrolou, nicméně Bělorusko prakticky ze své jediné šance snížilo a určitě cítí, že by se mohla konat senzace. Každopádně pokud seveřané budou působit na ledové ploše tak jako doposud, neměli by mít nakonec s povinným vítězstvím žádný problém.
     
    Další třetina začne přibližně v 20:26.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:41
    Švédové se chvilku bránili ve třech, teď už se ale z trestné lavice mohl vrátit kapitán Hugg.
     
    19:21
    Vyloučení v týmu Švédsko (Filip Westerlund – 2 min., krosček).
     
    19:04
    Nebyla to úplně špatná pozice pro Baltruka! Měl dost času na to, aby zamířil, jenže přízemní střelu poslal pouze vedle vzdálenější tyčky. Škoda pro Bělorusko.
     
    19:00
    Zahlášena poslední minuta této třetiny.
     
    18:26
    Zhriba třetina z běloruské přesilové hry je pryč a zatím se Eriksson mezi třemi tyčemi moc potit nemusel. Naopak na druhé straně nahodil Olofsson puk na Grišenka a získal pásmo. A hlavně pak cenné vteřinky pro svůj tým.
     
    17:41
    Vyloučení v týmu Švédsko (Rickard Hugg – 2 min., hákování).
     
    17:04
    Fjellström vypálil slušně, ohrozil Grišenka, ten ale tenhle pokus schoval do své výstroje. Švédsko se hodně snažilo v uplynulých minutách pojistit si náskok, ovšem bez úspěchu.
     
    16:29
    Brannström už byl na ledě až příliš dlouho, a poté, co jeho střela z mezikruží byla zablokována, nakonec ihned odjel střídat. A jako by při odchodu na střídačku nebyl spokojený s tímhle střídáním.
     
    15:45
    Brannström hledal svou přihrávkou z pravé strany u druhé tyčky Miketinace, jenže ten byl přece jenom dobře bráněn, a tak jeho zakončení postrádalo potřebnější parametry.
     
    15:00
    Pět minut zbývá do konce této třetiny. Jestli se po dvou rychlých gólech Švédska zdálo být vše rozhodnuté, pak nyní se zdá být dění na hrací ploše o dost vyrovnanější.
     
    13:25
    Bělorusko snižující branka hodně nakopla. A teď se k zakončení z levé strany dostal Jerjomenko. Nicméně trefil Erokssona pouze do jeho masky. Vůbec první zákrok švédského gólmana v tomhle střetnutí.
    12:38 Arťom ANOSOV - 1:2
     
    12:38
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    První střela na branku běloruského celku skončila hned snižující trefou. Eriksson si na puk do této chvíle ještě nesáhl. ARŤOM ANOSOV dostal přihrávku na modrou čáru od Filajeva a ihned vypálil. A nakonec jeho nahození skončilo k překvapení všech ve švédské síti. Asistence: Vasilij Filajev.
     
    12:13
    První třetina má rychlý spád, v podstatě se jen minimálně přerušuje. Vhazovat se nyní bude před Grišenkem, ale až poté, co skončí druhá reklamní pauza tohoto střetnutí.
     
    12:09
    Domácí v plném počtu.
     
    11:56
    Zetterlundova rána prověřila schopnosti brankáře Grišenka! Bělorusko se tomuto oslabení ubránilo jen s vypětím všech svých sil. Švédsko má stále zápas plně pod kontrolou.
     
    10:59
    Tohle bylo poměrně sporné rozhodnutí, je ale pravda, že Hugg stál v brankovišti, a tak tahle parádní střela směřující přesně k tyči nakonec nemohla být uznána jako branka.
     
    10:09
    Vyloučení v týmu Bělorusko (Maxim Nikitin – 2 min., držení hole).
     
    10:05
    Grišenko je nyní pod obrovskou palbou! Běloruská obrana si s kreativními a účinnými akcemi Švédska vůbec neví rady. Možná je pro ně současný výsledek ještě milosrdný.
     
    09:38
    Elvenes se jako štírek protáhl snad kolem dvou svých strážců, přihrál elegantně na modrou čáru na Westerlunda, jehož dělovka od modré čáry prověřila tvrdost betonů gólmana Grišenka.
     
    08:33
    Lundeström se dostal do velmi dobré pozice ve středu hrací plochy, odtud ovšem mířil jen mimo. Možná i za přispění Grišenka, který si na touš zřejmě sáhl.
     
    08:26
    Poté, co slabou bekhendovou střelou neuspěl z mezikruží a ve velmi dobré pozici postavený Hugg, byla zahlášena rprvní komerční přestávka tohoto duelu. Nutno podotknout, že Švédsko má hru plně pod svojí kontrolou.
     
    07:40
    Opět se Bělorusům nepodařilo ohrozit střelecky Erikssonovu bránu. Gabrus až příliš dlouho čekal s tím, aby vypálil od modré čáry, a tak trefil pouze jednoho z obránců před sebou.
     
    06:59
    Icing Běloruska. Hra se stěhuje zpátky přes Grišenka. Pořád jinak čekáme na jakýkoli střelecký pokus ze strany běloruského mužstva.
     
    06:31
    Ažgirej unikal po levé straně, zase toho vepředu ovšem moc nevymyslel. A v podstatě po svém počínání jen odevzdal puk svým soupeřů, kteří založili další akci.
     
    05:38
    Švédsko i nadále tlačí na pilu, evidentně jim dvě vstřelené branky nestačí. Teď z blízkosti pálil Bemström, nicméně Grišenko si s jeho pokusem poměrně v pohodě poradil.
     
    05:13
    Švédové vyhodili puk na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po pravici gólmana Erikssona, který na svůj první úspěšný zákrok stále čeká.
    04:09 Kalle MIKETINAC - 0:2
     
    04:09
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Na co Švédové sáhnou, to jim prostě vyjde. A díky své aktivitě se ujímají rychlého dvougólového vedení. Tohle byla pro Bělorusko poměrně nešťastná situace, protože poté, co KALLE MIKETINAC objel branku a vystřelil, trefil pukem jednoho ze soupeřů, od nějž se touš došoural za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    03:15
    V podstatě se hraje bez přerušení. Bělorusko na svou první střelu stále čeká, naopak Švédsko už vyslalo mezi tři tyče celkem čtyři pokusy. Grišenko je určitě ve větší permanenci.
     
    01:58
    Ažgirej se snažil protlačit k puku na levé straně, částečně se mu to i podařilo, každopádně o pár chvil později byl již zpacifikován švédskými obránci. Možná tahle situace hraničila faulem, rozhodčí jí ale nechali být.
    01:12 Fabian ZETTERLUND - 0:1
     
    01:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je bleskový vstup do střetnutí ze strany Tre Kronor. Gustafsson se sice ještě neprosadil, neboť Grišenko jeho střelu z pravé strany vyrazil, ale pouze na hokejku FABIANA ZETTERLUNDA, který už z dorážky pohodlně zacílil. Asistence: David Gustafsson.
     
    00:09
    Sotva se začalo hrát, už za běloruskou brankou zvonila branková konstrukce! Na tribunách to jenom zahučelo. Nakonec puk nepříjemně poskakoval v brankovišti, jeden z běloruských obránců ho ale vyhodil do bezpečí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
    Rozbruslení před zápasem Bělorusko - Švédsko.

     
    Úvodní sestavy:

    Bělorusko: Grišenko (Tolopilo) – Jerjomenko, Gabrus, Nikitin, Boršjov, Savrickij, Gurban, Sapego – Filjajev, Martynov, Kot – Drozdov, Baltruk, Pavlenko – Firsov, Drobyš, Anosov – Anufrienko, Ažgirej.

    Švédsko: Eriksson Ek (Ahman) – Westerlund, Brännström, Boqvist, Walfridsson, Liljegren, Ginning – Hugg, Bemström, Lundeström – Gustafsson, Zetterlund, Olofsson – Miketinac, Peterson, Sylvegard – Bäck, Elvenes, Johansson – Fjellström.

    Rozhodčí: Iwert (GER), Sewell (GBR) – Hagerstrom (FIN), Kupcus (LAT).
     
    Švédsko

    Švédové budou mít rozhodně nevýhodu v menším fondu fyzických sil, neboť svoje druhé utkání odehráli již včera. A nebyla to vůbec lehká pořízená, Českou republiku skolili 3:2 po hodně lítém boji se svým protivníkem.

    Každopádně pokud chce osmnáctka Tre Kronor ještě proklouznout do další fáze ze druhého místa, musí napravit první nezdar s Ruskem, jemuž podlehl 1:3.

    Proti Bělorusku budou Švédové zcela jednoznačně papírovým favoritem, očekává se přitom jejich vyšší vítězství. Oba mládežnické výběry na sebe narazí znovu po sedmi letech. Tehdy seveřané uspěli poměrem 7:0, pochopitelně že kádry obou celků jsou ale v tuhle chvíli zcela jiné.
    Švédové první zápas na MS prohráli s Ruskem, chuť si bohužel spravili vítězstvím s Českem.
     
    Bělorusko

    Reprezentanti Běloruska po návratu mezi mládežnickou elitu vyfasovali „skupinu smrti“. Ve skupině B odehráli už dvě utkání, a to proti Spojeným státům americkým a mladíkům z České republiky.

    První utkání na nejvyšší úrovni opět po sedmi letech odehráli ve čtvrtek proti USA. V utkání po velmi povedené, bezbrankové první třetině jim ale došly síly, a nakonec od Spojených států schytali sedmibrankový debakl.

    O den později v pátek se střetli s výběrem České republiky. V utkání se opět drželi v první třetině, ve druhé ale čtyřikrát inkasovali a bylo téměř po zápase. Díky povedenému závěru utkání ovšem skóre na světelné tabuli nevypadalo tak tragicky – 4:7.

    Ve třech ze čtyř branek Bělorusů na turnaji měl prsty Igor Martynov, který je tak nejproduktivnějším hráčem týmu. I přes velké debakly se Bělorusové mohou spoléhat na vcelku jistého brankáře Grišenka, který by v pravděpodobné baráži mohl být rozdílovým hráčem!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:38.
    Marken.cz

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 13. Anosov (Filjajev), 34. Baltruk (Pavlenko, Drozdov) – 2. Zetterlund (Gustafsson), 5. Miketinac, 60. Bemström (Hugg, Lundeström)


    Bělorusko: Grišenko (Tolopilo) – Jerjomenko, Gabrus, Nikitin, Boršjov, Savrickij, Gurban, Sapego – Filjajev, Martynov, Kot – Drozdov, Baltruk, Pavlenko – Firsov, Drobyš, Anosov – Anufrienko, Ažgirej.
    Švédsko: Eriksson Ek (Ahman) – Westerlund, Brännström, Boqvist, Walfridsson, Liljegren, Ginning – Hugg, Bemström, Lundeström – Gustafsson, Zetterlund, Olofsson – Miketinac, Peterson, Sylvegard – Bäck, Elvenes, Johansson – Fjellström.

    Rozhodčí: Iwert (GER), Sewell (GBR) – Hagerstrom (FIN), Kupcus (LAT)
    bahis siteleri