Lotyšsko – Finsko 2:7 (kon.) | Bělorusko – Švédsko 2:3 (kon.)
konec
Bělorusko
2:3 (1:2, 1:0, 0:1)
Švédsko
Neděle 16.04.2017, 19:38 • Zimný štadión, Spišská Nová Ves • Mistrovství světa do 18 let • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Emil BEMSTRÖM - 2:3
     
    59:48
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Pouhých dvanáct sekund dělilo Bělorusko od senzace. Grišenko si sáhl na dno svých sil, přesto skončil na zemi zcela zklamaný. Hugg dobře stínil při střele Lundeströma, běloruský gólman stačil touš vyrazit jen k EMILOVI BEMSTRÖMOVI, jenž už našel správnou cestu do brankové sítě. Asistence: Rickard Hugg, Isac Lundeström.
    33:11 Arťom BALTRUK - 2:2
     
    33:11
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je velmi překvapivý průběžný výsledek tohoto utkání. Bělorusové předvedli opravdu pohlednou kombinaci, Pavlenko přistrčil puk na krátkou vzdálenost na ARŤOMA BALTRUKA, který pak z mezikruží našel skulinku ve výstroji gólmana Erikssona. Asistence: Andrej Pavlenko, Ivan Drozdov.
    12:38 Arťom ANOSOV - 1:2
     
    12:38
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    První střela na branku běloruského celku skončila hned snižující trefou. Eriksson si na puk do této chvíle ještě nesáhl. ARŤOM ANOSOV dostal přihrávku na modrou čáru od Filajeva a ihned vypálil. A nakonec jeho nahození skončilo k překvapení všech ve švédské síti. Asistence: Vasilij Filajev.
    04:09 Kalle MIKETINAC - 0:2
     
    04:09
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Na co Švédové sáhnou, to jim prostě vyjde. A díky své aktivitě se ujímají rychlého dvougólového vedení. Tohle byla pro Bělorusko poměrně nešťastná situace, protože poté, co KALLE MIKETINAC objel branku a vystřelil, trefil pukem jednoho ze soupeřů, od nějž se touš došoural za brankovou čáru. Bez asistence.
    01:12 Fabian ZETTERLUND - 0:1
     
    01:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je bleskový vstup do střetnutí ze strany Tre Kronor. Gustafsson se sice ještě neprosadil, neboť Grišenko jeho střelu z pravé strany vyrazil, ale pouze na hokejku FABIANA ZETTERLUNDA, který už z dorážky pohodlně zacílil. Asistence: David Gustafsson.
    Marken.cz

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 13. Anosov (Filjajev), 34. Baltruk (Pavlenko, Drozdov) – 2. Zetterlund (Gustafsson), 5. Miketinac, 60. Bemström (Hugg, Lundeström)


    Bělorusko: Grišenko (Tolopilo) – Jerjomenko, Gabrus, Nikitin, Boršjov, Savrickij, Gurban, Sapego – Filjajev, Martynov, Kot – Drozdov, Baltruk, Pavlenko – Firsov, Drobyš, Anosov – Anufrienko, Ažgirej.
    Švédsko: Eriksson Ek (Ahman) – Westerlund, Brännström, Boqvist, Walfridsson, Liljegren, Ginning – Hugg, Bemström, Lundeström – Gustafsson, Zetterlund, Olofsson – Miketinac, Peterson, Sylvegard – Bäck, Elvenes, Johansson – Fjellström.

    Rozhodčí: Iwert (GER), Sewell (GBR) – Hagerstrom (FIN), Kupcus (LAT)
    bahis siteleri