Saint-Étienne – PSG 0:5 (kon.) | Bordeaux – Marseille 1:1 (kon.) | Montpellier – Lyon 1:3 (kon.)
Nice – Angers 0:2 (kon.) | Bastia – Lorient 2:0 (kon.) | Dijon – Nancy 2:0 (kon.)
Monaco – Lille 4:0 (kon.) | Nantes – Guingamp 4:1 (kon.) | Caen – Rennes 0:1 (kon.)
Méty – Toulouse 1:1 (kon.)
konec
AS Monaco
4:0 (2:0)
Lille OSC
Neděle 14.05.2017, 21:00 • Stade Louis II. (Monaco) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    O titulu je jasno, ale Monaco si na korunovaci ještě musí počkat minimálně do středy, kdy bude dohrávat odložené utkání! Mezi prvními dvěma celky je v tuto chvíli tříbodový rozdíl. Navíc ve Franci rozhoduje skóre, a tak PSG ještě žije. Ovšem AS bude hrát v lize ještě dva zápasy a jeho hlavní konkurent pouze jeden. V aktuální pozici má AS na PSG sedmnácti brankový náskok, což už je nesmazatelné!
     
    89
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází João Moutinho, přichází Guido Carrillo.
    88. Junior Alonso Mujica - 4:0
     
    88
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči se po zisku míče dostalo do přečíslení. Po levé straně unikal Thomas Lemar, jenž přihrával před branku, kam si nabíhal jeho spoluhráč. Ovšem JUNIOR ALONSO MUJICA se snažil zakročit a rozvlnil tak vlastní síť.
     
    83
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Kylian Mbappé, přichází Benjamin Mendy.
     
    81
    K volnému kopu se postavil Fares Bahlouli, jenž kroutil míč do horního rohu branky. Ovšem Danijel Subašić předvedl výborný zákrok, čímž stále drží čisté konto.
     
    78
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Radamel Falcao, přichází Valère Germain.
     
    74
    Po pěkném přenesení hry se k míči na levé straně pokutového území dostal Djibril Sidibé. Krajní obránce se pokusil o křižnou střelu, která vzdálenější tyč jen těsně minula.
     
    72
    Do konce zápasu chybí nějakých dvacet minut a už teď je jasné, že přebrání trofeje se odkládá. Ve Francii rozhoduje rozdíl ve skóre. což PSG dává ještě mizivou šanci na titul!
     
    70
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Franck Béria, přichází Fares Bahlouli.
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Ibrahim Amadou, přichází Yves Bissouma.
    69. Radamel FALCAO - 3:0
     
    69
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Monaco předvedlo další exklusivní kombinaci a dostává se do tříbrankového vedení! Thomas Lemar pasem našel Kyliana Mbappého. Jeho přihrávka z první byla přesná na našla RADAMELA FALCAA. Ten opět ukázal choutky zabijáka a dává další branku AS. Asistence: Kylian Mbappé.
     
    64
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Ricardo Kishna, přichází Nicolas de Préville.
     
    58
    Žlutou kartu dostává Rio Mavuba (Lille OSC), který zastavil protiútok AS. Hostující kapitán si pomohl zatažením za dres, čímž zastavil Tiemouéa Bakayoka.
     
    51
    Žlutou kartu dostává Naïm Sliti (Lille OSC), jenž si ve středovém kruhu pomohl faulem. V pádu trefil stojnou nohu Thomase Lemara a hlavně jeho křížové vazy musely dostat zabrat.
     
    48
    Žlutou kartu dostává Jemerson (AS Monaco FC). Domácí stoper si pomohl skluzem, kterým trefil hostujícího útočníka a je prvním potrestaným hráčem.
    45. Bernardo SILVA - 2:0
     
    45
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Stá branka Monaca na sebe nenechala dlouho čekat! Kylian Mbappé přesprintoval krajního obránce, kterého následně vymíchal. Osmnáctiletý talent zvedl hlavu a před brankou viděl osamoceného BERNARDA SILVU. Domácí hráč nastavil placírku, kterou poslal balon přesně pod břevno! Asistence: Kylian Mbappé.
     
    27
    Další rohový kop v krátkém sledu byl odvrácen, ale AS se míči vrátilo a opět zahrozilo! Bernardo Silva našel přesným centrem ve vápně nabíhajícího Fabinha. Ovšem ten ve vyložené šanci selhal, když v malého vápna branku trestuhodně přestřelil.
    14. Naïm Sliti ve vyložené šanci selhal
     
    14
    Obrovská šance hostujícího celku, kterou chytil Danijel Subašić! Vysoký míč sklepl do druhé vlny Éder. V té se nacházel Naïm Sliti, který s balonem mířil na střed, ale své zakončení nasměřoval přesně do míst, kde stál domácí brankář.
    7. Radamel FALCAO - 1:0
     
    7
    Monaco právě vstřelilo branku!
    To je nástup jako hrom! Na levé straně se k centru dostal Thomas Lemar, jenž našel před brankou RADAMELA FALCAA. Domácí sniper se hlavou nemýlil a vsítil jubilejní dvacátou branku v letošní Ligue 1. Asistence: Thomas Lemar.
     
    Pokud Monaco v dnešním střetnutí zvítězí, zajistí si trofej pro vítěze Ligue 1. Rozhodly o tom vzájemné zápasy s PSG, když v prvním z nich zvítězilo AS a ve druhé utkání skončilo remízou 1:1!

    Michal Luxa

    Branky: 7. Falcao (Lemar), 45. B. Silva (Mbappé), 69. Falcao (Mbappé), 88. Alonso Mujica (vla.)

    Karty:   48. Jemerson (ASM) – 51. Sliti (LIL), 58. Mavuba (LIL)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 17:8.
    AS Monaco: Subašić – Fabinho, Glik, Jemerson, Sidibé – Moutinho (89. Carrillo), Bakayoko – B. Silva, Lemar – Mbappé (83. Mendy), Falcao (C) (78. Germain).
    Náhradníci: De Sanctis – A. Diallo, Jorge, Mendy, Raggi, A. Touré, Carrillo, Germain.

    Lille OSC: Maignan – Corchia, Y. Koné, Alonso Mujica, Béria (70. Bahlouli) – Mavuba (C), Amadou (70. Bissouma) – Sliti, Benzia, Kishna (64. de Préville) – Éder.
    Náhradníci: Butez – dos Santos Magalhães, Terrier, de Préville, Bissouma, Bahlouli, El Ghazi.

    Rozhodčí: Bastien – Zakrani, Philippe
    bahis siteleri