Saint-Étienne – PSG 0:5 (kon.) | Bordeaux – Marseille 1:1 (kon.) | Montpellier – Lyon 1:3 (kon.)
Nice – Angers 0:2 (kon.) | Bastia – Lorient 2:0 (kon.) | Dijon – Nancy 2:0 (kon.)
Monaco – Lille 4:0 (kon.) | Nantes – Guingamp 4:1 (kon.) | Caen – Rennes 0:1 (kon.)
Méty – Toulouse 1:1 (kon.)
konec
SM Caen
0:1 (0:0)
Stade Rennes
Neděle 14.05.2017, 21:00 • Stade Michel d'Ornano (Caen) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit na shledanou. (22:50:49)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 0:7. Střely mimo: 6:3. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 7:9.
     
    Je dobojováno. Hosté ve druhé půli otevřeli účet zápasu a jejich těsný náskok jim tak vydržel až do samotného konce tohoto duelu. Rennes si tak připisují tři body do tabulky, zatímco domácí odešli s prázdnou.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácím pomohl v útoku také brankář Rémy Vercoutre, jenž za polovinou hřiště poslal balón do pokutového území, nikdo z jeho spoluhráčů ho však mezi tři tyče nedopravil.
     
    90+3
    Po rohovém kopu domácích se dostal ke střele Youssef, ale míč po jeho ráně skončil pouze nad hostující brankou.
     
    90+2
    A další akce domácích, která skončila na pozorném brankáři hostů Costilovi. Ten tak zase zakročil v pravý čas a udržel vedení svého celku.
     
    90+1
    Domácí se natlačili před hostující branku, ale ke kloudné střele před ní se vůbec nedostali. Následuje tak rychlý protiútok ze strany hostů.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastaví nad rámec řádné hrací doby tři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Benjamin André, přichází Adrien Hunou.
     
    88
    Hosté se snaží držet míč hodně daleko od vlastní branky a to se jim zatím daří.
     
    87
    Domácím už na srovnání stavu skóre příliš času nezbývá. Přesto se neustále tlačí před hostující branku, kde ovšem znovu vynikla obrana.
     
    86
    Ten byl ale z poměrně velké vzdálenosti a po této standardní situaci se stav zápasu nemění.
     
    86
    Po faulu Rodelina následuje volný přímý kop pro hosty.
     
    85
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Ludovic Baal, přichází Adama Diakhaby.
     
    84
    Rohový kop zahrávali domácí, míč se dostal do pokutového území, kde ho hlavičkoval Benjamin André, ale ten skončil pouze vysoko nad.
     
    83
    Domácí publikum mohutně povzbuzuje své hráče, ale jejich přání srovnat stav zatím hráči Caenu nenaplnili.
     
    82
    Zápas se už přehoupl do poslední desetiminutovky a hosté z Rennes stále vedou rozdílem jediné přesné trefy. Podaří se ještě domácím srovnat nepříznivý stav?
     
    80
    Jonathan Delaplace si seběhl k brance hostů, kde se snažil doklepnout míč za záda hostujícího brankáře, ale to se mu nepodařilo a hosté tak stále drží svůj těsný náskok.
     
    79
    Domácí zahrávali volný přímý kop z dobré vzdálenosti, ale po jeho zahrání si dobře vyskočila hostující obrana a odvrátila míč do bezpečí.
     
    77
    Domácí se natlačili před hostující branku a na Costila mířily další střely. S těmi si ovšem dokázal poradit a druhou branku tak Caen neinkasoval.
    75. Mubeleho střela skončila na domácím brankáři.
     
    75
    Firmin Ndombe Mubele pálil nyní zblízka na domácí branku, kde byl ale se svým zákrokem včas připraven znovu domácí brankář. Ten se v posledních chvílích ve svém brankovišti rozhodně nenudí.
     
    73
    Firmin Ndombe Mubele napálil míč hodně daleko za velkým vápnem, ale nakonec se dostal až před branku domácích, kde musel zasahovat Rémy Vercoutre svými rukavicemi.
     
    70
    Domácí se snažili najít odpověď na inkasovanou branku, ale takhle brzy se jim to nepodařilo. Místo toho přišli o míč a do další akce už uhánějí zase hosté.
    68. Giovanni SIO - 0:1
     
    68
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení a otevírají tak po dlouhé době účet tohoto zápasu. Na vysoký míč si doslova vyskočil GIOVANNI SIO a dokázal ho poslat za záda domácího brankáře – 0:1. Asistence: Ludovic Baal.
     
    67
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Yoann Gourcuff, přichází Gelson Fernandes.
     
    66
    Da Silva nenápadně přistrčil protihráče a poslal ho k zemi. Za tuto akci vidí žlutou kartu.
     
    65
    Ronny Rodelin byl znovu v dobré střelecké šanci, jenže svou ránu kousek od značky pokutového kopu poslal mimo tři tyče.
     
    64
    Z pravé strany pálil Ronny Rodelin, balón se poté dostal až do blízkosti hostující branky, kde ale nebyl nikdo na dorážku.
     
    62
    Z levé strany posílal míč centrem do vápna Yann Karamoh, ale na míč, který se snášel do pokutového území, si dříve vyskočila obrana hostů, která tak zabránila další akci domácích.
     
    61
    Efektní patička ze strany Benjamina Andrého našla adresáta a Sio pak sprintoval před hostující branku. Jenže ani z tohoto mráčku nezapršelo.
     
    60
    Ivan Santini si naběhl do pokutového území, kde dostal přihrávku do běhu. Jenže jeho střela pravačkou nakonec skončila úplně mimo.
     
    58
    Domácí hráči byli znovu v obležení hostující branky, ale na dvě střely, které mířily na branku hostů, si dokázal vyskočit Benoit Costil a zabránil tak úvodní brance zápasu.
     
    56
    Čerstvá síla na hrací ploše, Ronny Rodelin, nyní pálil po rohovém kopu uvnitř velkého vápna, ale jeho střelu zlikvidoval brankář hostů.
     
    55
    Dvě útočné akce domácích skončily znovu na pozorné hostující obraně. Stále jsme tak v právě probíhajícím utkání neviděli ani jednu přesnou trefu.
     
    54
    Střídání v týmu SM Caen: ze hřiště odchází Jean-Victor Makengo, přichází Ronny Rodelin.
     
    53
    Postupný útok založili domácí hráči a když se dostali těsně před velké vápno, o míč je obrala obrana Rennes. Další akce je tak velmi rychle u konce.
     
    52
    Po zakopnutí míče hosty do zámezí následovalo domácí autové vhazování, ale po něm se hráči Caenu do žádné nebezpečné akce před brankou hostů nedostali.
     
    51
    Giovanni Sio se musel vrátit zpět kousek na vlastní polovinu, kam mířil míč. Poté si ho převzal a poslal ho směrem dopředu, tedy před hostující branku.
     
    50
    Nakopávaná před velkým vápnem ze strany hostů skončila velmi rychle. Ani jedna přihrávka nenašla adresáta a domácí tak budou mít možnost dalšího útoku.
     
    49
    Yoann Gourcuff zahrál rohový kop z pravé strany, ale jeho nadýchaný centr do pokutového území odhlavičkovala obrana domácího celku do bezpečí.
     
    48
    Ale také hosté si nepočínali zrovna dobře ve svém útoku a i oni o míč přišli. Hra se tak stěhuje opět před hostující branku.
     
    47
    Domácí hráči byli ve své rozehrávce nepřesní a po jejich chybě skončil míč v zámezí. Hosté tak budou mít k dispozici autové vhazování.
     
    46
    Po změně stran byli u míče jako první domácí hráči, ale před branku soupeře se vůbec nedostali. Balón si tak převzali hosté a zakládají první akci ve druhém poločase.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Střely na branku: 0 – 2
    Držení míče: 42% – 58%
    Rohové kopy: 2 – 0
     
    První poločas tohoto zápasu je za námi. V něm jsme neviděli ani jednu branku. Oba týmy si ovšem nějaké příležitosti rozhodně vypracovaly, ale ani jedna z nich za zády jednoho či druhého brankáře neskončila. Uvidíme, co nám přinese další část hry, která začne ve 22:00 hodin.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Po střele hostů musel být připraven domácí brankář, který do svých rukavic ukryl letící střelu z hranice velkého vápna.
     
    44
    Blíží se nám závěr první půle a změnu skóre jsme tedy zatím nezaznamenali. Daleko k tomu ale neměl ani jeden tým, ale brankáři obou celků jsou zatím přesní a drží svá čistá konta.
     
    43
    Giovanni Sio podkopl protihráče a poslal ho k zemi. Za to inkasuje vůbec první žlutou kartu v tomto utkání.
     
    41
    V držení míče jsou v tuto chvíli opět hosté, kteří se nastěhovali do blízkosti domácí branky, ale ani jedna jejich střela mezi třemi tyčemi neskončila.
     
    40
    Další přetažený centr hostů znamenal klid do řad domácích fotbalistů. Ti budou mít znovu odkop od své branky, který pochopitelně provede Rémy Vercnoutre.
     
    39
    Na druhé straně se centrovaný míč před velké vápno dostal na hruď Benjamina Andrého, ale ten jej nedokázal poslat do předbrankového prostoru domácích.
     
    38
    Domácí fotbalisté začali čím dál více vystrkovat růžky a i nyní byli u zrodu další pohledné akce. Ta ale záhy skončila na dobrém obranném zákroku jednoho z hostů.
    37. Delaplaceův centr skončil na hostujícím brankáři.
     
    37
    Velkou šanci nyní měli domácí hráči, ale Jonathan Delaplace, jenž centroval míč z pravé strany do pokutového území na nabíhajícího spoluhráče, ale u něho byl rychleji Benoit Costil a obrovskou šanci domácích tak zastavil.
     
    36
    Ten odehrál Vincent Bessat, ale jeho dloubáček skončil pouze vysoko nad hostující brankou. Ani z této nebezpečné situace kousek za velkým vápnem nic nebylo.
     
    35
    Joris Gnagnon ostřeji zajel do domácího hráče, jenž mířil na hostující branku a hned na to si ho zavolal hlavní rozhodčí, který mu musel důrazně domluvit. Následuje volný přímý kop pro Caen.
     
    32
    Na druhé straně zahrozili znovu hosté, ale vzdušná rána Ludovica Baala mezi tři tyče nezamířila a opět se tak stav nemění.
     
    30
    Po střele po zemi z kopačky Yanna Karamoha skončil míč v rukavicích Benoita Costila, jenž si tak připsal další cenný zákrok pro hostující tým.
     
    29
    Hosté mají zatím trošku více ze hry, i v držení míče jsou na tom lépe než domácí, na úvodní branku tohoto zápasu si však budeme muset ještě počkat. Stav je stále nerozhodný, tedy takový, jaký na ukazateli skóre svítil před tímto duelem.
     
    28
    Jeho protějšek Benoit Costil pak měl také k dispozici odkop od své branky po nepřesné střele domácích.
     
    27
    Malou domů nyní musel zahrát jeden z domácích hráčů, neboť se na něho řítili hned dva hráči hostů. Nakonec vše dobře pro domácí dopadlo a Vercoutre hned odkopl míč na druhou stranu.
     
    25
    Hned poté pak dostal přesnou přihrávku těsně před velké vápno Yoann Gourcuff, ale jeho prudká přízemní střela skončila opět na přesném zákroku domácího brankáře Vercoutreho.
     
    24
    V další akci se ocitl stejný hráč, tedy Ivan Santini, jenž si nabíhal na velmi rychlý míč, ale na ten nakonec nedosáhl a ten skončil za zadní čárou. To znamená, že odkop bude mít Benoit Costil.
     
    22
    Ivan Santini se snažil projít přes obranu hostů a byl mírně přidržen. Což se mu pochopitelně nelíbilo a dožadoval se faulu soupeře. Hlavní sudí však jasně ukazuje, hrajte dál.
     
    20
    Hosté měli k dispozici autové vhazování a po něm pak několika přihrávkami zamotali hlavy domácím obráncům, kteří nakonec hosty o míč připravili a znovu otáčejí směr hry před hostující branku.
     
    19
    Hosté zakombinovali na polovině hřiště, ale míč se odrazil k Vincentu Bessatovi a ten tak poslal balón na opačnou stranu. Domácí tak míří do další útočné akce.
     
    18
    Ten provedl další odkop od své brány a poslal svůj tým zase na opačnou stranu, tedy do útoku a do blízkosti hostující branky.
     
    16
    Hosté prošli do útoku celkem hladce a po střele Firmina Ndombe Mubeleho musel zasahovat obránce domácích Syam Ben Youssef, jenž znovu pomohl Rémy Vercoutre mu.
     
    15
    Hosté to zkoušeli podél levé postranní čáry, ale do blízkosti domácí branky se nakonec vůbec nedostali. Jeden z obránců Caenu poslal míč do bezpečí a pomohl tak svému brankáři.
     
    13
    Hlavička Benjamina Andrého skončila jen těsně vedle pravé tyče domácí branky a hráči v tmavých dresech tak budou v tuto chvíli znovu u balónu, který do hry vrátí svým odkopem Rémy Vercoutre.
     
    12
    Po dalším dobře vypadajícím útoku hostů se ale hráči Rennes o míč připravili sami a nabídli tak možnost domácím jít do dalšího útoku.
     
    11
    Na druhé straně hlavičkoval centr svého spoluhráče Yann Karamoh, ale hostující brankář nemusel vůbec zasahovat. Pomohla mu totiž obrana.
     
    10
    Hra se trošku zrychlila a už je k vidění více akcí na obou stranách. Nyní jsou u míče zase hosté a zkouší kombinovat na polovině svého dnešního soupeře.
    9. Šance hostů skončila na pozorném domácím brankáři.
     
    9
    Až nyní to už vypadalo velmi dobře pro v bílém hrající hráče hostů. Ludovic Baal nacentroval míč před velké vápno, kde ho svou pravačkou napálil na domácí branku Firmin Ndombe Mubele, ale pozorný zákrok připravil Rémy Vercoutre.
     
    8
    Další nepřesnost byla k vidění v tomto utkání. Benjamin André chtěl najít svou přihrávkou spoluhráče, ale nakonec balón poslal jen do zámezí. Opět tak budou domácí vhazovat z postranní čáry míč zpět do hry.
     
    7
    Firmin Ndombe Mubele sklepl letící míč, ale ten se odrazil o chránič jednoho z hráčů Caenu a znovu tak velmi rychle končí náznak hostující akce.
     
    6
    Už jsou znovu na míči domácí hráči a zakládají tak další útočnou akci. Zatím se jim však nepodařilo projít přes zhuštěnou obranu fotbalistů Rennes.
     
    5
    Dalekonosný centr před velké vápno vyslal za polovinou hřiště Syam Ben Youssef, ale na něj Yann Karamoh nedosáhl a balón skončil v moci pozorné obrany Rennes.
     
    4
    Následovala další útočná akce hostů v bílém. Giovanni Sio převzal přihrávku od Andrého, ale nestihl to. Míč končí v zámezí a je tu autové vhazování pro domácí celek.
     
    3
    Jonathan Delaplace tak dlouho otálel s přihrávkou na svého spoluhráče, až také nakonec o míč přichází. Hra je zatím z obou stran hodně neučesaná a vidíme spíše více nepřesností.
     
    2
    Před velkým vápnem se ke střele dostal Yann Karamoh, ale svou ránu příliš přetáhl a míč přeletěl pouze nad hostující brankou. Následovat bude odkop od ní.
     
    1
    Ludovic Baal založil pohledný útok hostů, jenže v momentě, kdy posílal zpětnou přihrávku na svého spoluhráče, balón zachytil domácí Vincent Bessat a otáčí směr hry na opačnou stranu.
     
    1
    Od úvodního výkopu byli u míče hosté z Rennes, ale na polovině hřiště o balón přišli. Do prvního útoku tak míří domácí tým.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SM Caen: Vercoutre – Guilbert, Da Silva, Ben Youssef, Diomandé, Bessat – Féret (C), Delaplace, Makengo – Santini, Karamoh.
    Náhradníci: Dreyer – Avounou, Tell, Rodelin, Imorou, Pape Sané, Genevois.

    Stade Rennes FC: Costil – Danzé (C), Mexer, Gnagnon, Bensebaini – Mubele, Prcić, André, Baal – Gourcuff – Sio.
    Náhradníci: M'Bolhi – Mendes, G. Fernandes, Hunou, Figueiredo, Diakhaby, Janvier.

    Rozhodčí: Millot – Pacelli, Luzi.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a fotbalovou zábavu.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se utkaly v září loňského roku a úspěšnější byl tehdy domácí Stade Rennes FC, který zvítězil 2:0. Caen tak má svému dnešnímu soupeři rozhodně co vracet, navíc svádí boj o důležité body. Tentokráte si nebude moci dovolit klopýtnout.
     
    Stade Rennes FC

    To hosté z Rennes už nemají o co hrát. Na evropské soutěže to nestačilo, na druhé straně jim starosti, jako domácímu celku, rozhodně nehrozí. Jsou v klidném středu tabulky na desátém místě se sedmačtyřiceti body a mohou tak hrát naprosto v pohodě a užívat si zbytek sezóny, jejíž konec se už nezadržitelně blíží.
     
    SM Caen

    Domácí Caen ještě nemá vyhráno v boji o udržení se v nejvyšší francouzské soutěži. V tabulce je šestnáctý se šestatřiceti body a pokud hráči tohoto celku nechtějí hrát baráž o udržení nebo sestoupit rovnou do druhé ligy, musí oba poslední zápasy vyhrát. Náskok na tyto pozice není rozhodně velký, a tak mají fotbalisté Caenu před sebou hodně těžký úkol. Povede se jim dnes před svými diváky plně bodovat?
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům fotbalu. Francouzská Ligue 1 finišuje a dnes je na programu kompletní sedmatřicáté kolo, tedy předposlední. My v rámci tohoto online přenosu budeme sledovat utkání mezi týmy SM Caen a Stade Rennes FC.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 68. Sio (Baal)

    Karty:   66. Da Silva (CEN) – 43. Sio (REN)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 0:7. Střely mimo: 6:3. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 7:9.
    SM Caen: Vercoutre – Guilbert, Da Silva, Ben Youssef, Diomandé, Bessat – Féret (C), Delaplace, Makengo (54. Rodelin) – Santini, Karamoh.
    Náhradníci: Dreyer – Avounou, Tell, Rodelin, Imorou, Pape Sané, Genevois.

    Stade Rennes: Costil – Danzé (C), Mexer, Gnagnon, Bensebaini – Mubele, Prcić, André (90. Hunou), Baal (85. Diakhaby) – Gourcuff (67. G. Fernandes) – Sio.
    Náhradníci: M'Bolhi – Mendes, G. Fernandes, Hunou, Figueiredo, Diakhaby, Janvier.

    Rozhodčí: Millot – Pacelli, Luzi
    bahis siteleri