Pobř. slonoviny – Česko 2:1 (kon.)
konec
Pobřeží slonoviny
2:1 (2:1)
Česko
Čtvrtek 08.06.2017, 19:30 • Stade Parsemain, Fos-sur-mer • Turnaj v Toulonu • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (21:15:01)
     
    Finále

    Pobřeží Slonoviny – Anglie

    O třetí místo

    Česko – Skotsko
     
    Je dobojováno! Český výběr dnes nestačil na Pobřeží Slonoviny a zahraje si o třetí místo. Afričané vlétli do utkání jako velká voda a Amani už ve třetí minutě otevřel skóre! Český výběr ale ještě před přestávkou vyrovnal zásluhou Novotného! Minutu před přestávkou ale střídající Krasso zmrazil českou lavičku a Pobřeží Slonoviny znovu vedlo. Po přestávce Afričané dlouho kontrolovali své vedení. Až dvacet minut před koncem mohl vyrovnat Kašiar, jenže jeho hlavička byla nepřesná. Pobřeží Slonoviny už soupeře do dalších šancí nepustilo a raduje se z postupu do finále.
     
    80+3
    Konec zápasu.
     
    80+2
    Tiehi obešel rychlou kličkou Tischlera a vyslal zajímavou střelu pravačkou. Záložník Pobřeží Slonoviny ale poslal míč vysoko nad branku.
     
    80+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    80
    Ondřej Šašinka si při zpracování pomohl rukou. Ani z další šance českého celku nebezpečí pro obranu Pobřeží Slonoviny nevzešlo.
     
    79
    František Čech vyslal prudkou přihrávku podél pravé postranní čáry. Čech poté ještě zkusil odcentrovat, jenže Šašinka neuspěl v hlavičkovém souboji.
     
    78
    Kader Yaya si na opačné straně připravil míč do střelecké pozice, avšak rána mu vůbec nesedla a balón prosvištěl kolem branky českého týmu.
     
    77
    Češi se v závěru semifinálového duelu do útoku, ale stále nemohou překonat skvěle hrající obranu Pobřeží Slonoviny. Češi teď vybojovali roh.
     
    76
    Exekuce přímého kopu se nakonec ujal Lingr, jehož ránu ještě tečoval Daniel Mareček, ale brankář Dante balón dobře viděl a připsal si snadný zákrok.
     
    75
    Hlavatý se nechal chytře faulovat v blízkosti pokutového území a český tým má k dispozici zajímavou možnost. K míči se staví Libor Holík.
    74. Lobova hlavička do břevna
     
    74
    Tiehiho centr z pravé strany prošel kolem Alexe Krále na malé vápno, kde se k zakončení dostal Loba, jež z těsné blízkosti hlavičkoval do břevna!
     
    73
    Pobřeží Slonoviny zahrávalo další standardní situaci. Prudký centr tentokrát skončil na kopačkách prvního z českých obránců.
     
    72
    Kader Yaya se na levé straně odhodlal k odcentrování do pokutového území a prudkým centrem trefil do hlavy Ondřeje Lingra, který je hodně otřesený.
     
    71
    Jan Plachý vyrazil ven z branky, ale útočník Loba byl u míče o něco rychleji, dokázal obstřelit českého brankáře, ale míč naštěstí proletěl kolem vzdálenější tyče!
     
    70
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Kašiar, přichází Šašinka.
     
    69
    Hra je přerušena! V souboji s Danielem Marečkem si ublížil Tiehi, který schytla ránu do levého kotníku. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 3. Amani, 39. Krasso – 23. Novotný

    Karty:   52. Diaby (CIV), 61. Tiehi (CIV) – 62. Mareček (CZE)


    Pobřeží slonoviny: El Hadje – Zai, Kouyaté, Meleke, Diaby – Tiéhi, Amani, Dakoi – Agnero (64. Yaya), Loba, Gnoukouri (24. Krasso)
    Náhradníci: Niang, Yaya, Yobouet, Kouassi, Bamba, Krasso, Kone, Kalou, Sylla

    Česko: Plachý – Mareček, Chaluš (41. Král), Tkáč, Holík – Rezek (15. Lingr), Tischler, Hlavatý, Granečný (55. Čech) – Novotný, Kašiar (70. Šašinka)
    Náhradníci: Čech, Lingr, Šašinka, Král, Havelka, Jedlička, Graiciar
    bahis siteleri