Pobř. slonoviny – Česko 2:1 (kon.)
konec
Pobřeží slonoviny
2:1 (2:1)
Česko
Čtvrtek 08.06.2017, 19:30 • Stade Parsemain, Fos-sur-mer • Turnaj v Toulonu • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (21:15:01)
     
    Finále

    Pobřeží Slonoviny – Anglie

    O třetí místo

    Česko – Skotsko
     
    Je dobojováno! Český výběr dnes nestačil na Pobřeží Slonoviny a zahraje si o třetí místo. Afričané vlétli do utkání jako velká voda a Amani už ve třetí minutě otevřel skóre! Český výběr ale ještě před přestávkou vyrovnal zásluhou Novotného! Minutu před přestávkou ale střídající Krasso zmrazil českou lavičku a Pobřeží Slonoviny znovu vedlo. Po přestávce Afričané dlouho kontrolovali své vedení. Až dvacet minut před koncem mohl vyrovnat Kašiar, jenže jeho hlavička byla nepřesná. Pobřeží Slonoviny už soupeře do dalších šancí nepustilo a raduje se z postupu do finále.
     
    80+3
    Konec zápasu.
     
    80+2
    Tiehi obešel rychlou kličkou Tischlera a vyslal zajímavou střelu pravačkou. Záložník Pobřeží Slonoviny ale poslal míč vysoko nad branku.
     
    80+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    80
    Ondřej Šašinka si při zpracování pomohl rukou. Ani z další šance českého celku nebezpečí pro obranu Pobřeží Slonoviny nevzešlo.
     
    79
    František Čech vyslal prudkou přihrávku podél pravé postranní čáry. Čech poté ještě zkusil odcentrovat, jenže Šašinka neuspěl v hlavičkovém souboji.
     
    78
    Kader Yaya si na opačné straně připravil míč do střelecké pozice, avšak rána mu vůbec nesedla a balón prosvištěl kolem branky českého týmu.
     
    77
    Češi se v závěru semifinálového duelu do útoku, ale stále nemohou překonat skvěle hrající obranu Pobřeží Slonoviny. Češi teď vybojovali roh.
     
    76
    Exekuce přímého kopu se nakonec ujal Lingr, jehož ránu ještě tečoval Daniel Mareček, ale brankář Dante balón dobře viděl a připsal si snadný zákrok.
     
    75
    Hlavatý se nechal chytře faulovat v blízkosti pokutového území a český tým má k dispozici zajímavou možnost. K míči se staví Libor Holík.
    74. Lobova hlavička do břevna
     
    74
    Tiehiho centr z pravé strany prošel kolem Alexe Krále na malé vápno, kde se k zakončení dostal Loba, jež z těsné blízkosti hlavičkoval do břevna!
     
    73
    Pobřeží Slonoviny zahrávalo další standardní situaci. Prudký centr tentokrát skončil na kopačkách prvního z českých obránců.
     
    72
    Kader Yaya se na levé straně odhodlal k odcentrování do pokutového území a prudkým centrem trefil do hlavy Ondřeje Lingra, který je hodně otřesený.
     
    71
    Jan Plachý vyrazil ven z branky, ale útočník Loba byl u míče o něco rychleji, dokázal obstřelit českého brankáře, ale míč naštěstí proletěl kolem vzdálenější tyče!
     
    70
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Kašiar, přichází Šašinka.
     
    69
    Hra je přerušena! V souboji s Danielem Marečkem si ublížil Tiehi, který schytla ránu do levého kotníku. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
     
    68
    Daniel Mareček poslal ve skluzu prudkou pobídku před branku. Na jeho centr si nabíhal Novotný, nicméně Dante byl znovu pozorný a schoval míč do rukavic.
     
    67
    Mohlo to být 3:1! Loba vybojoval míč na hranici pokutového území, posunul jej Amanimu, ale Plachý vytáhl další fantastický zákrok!
     
    66
    Střídající Yaya ukořistil míč na polovině českého celku, nasadil jesličky Královi, ale mladičkého stopera okamžitě zastoupil Lingr.
     
    65
    Hlavatý se pěknou kličkou v pokutovém území uvolnil a hledal dobíhajícího Kašiara. Brankář Dante vyrazil ven z branky a před českým střelcem schoval míč do rukavic.
     
    64
    Střídání v týmu Pobřeží slonoviny: ze hřiště odchází Agnero, přichází Yaya.
     
    63
    Exekuce přímého kopu se ujal Diaby. Obránce Pobřeží Slonoviny obstřelil zeď, ale Jan Plachý byl na brankové čáře připraven.
     
    62
    Daniel Mareček zastavil unikajícího soupeře těsně před pokutovým územím a dostává žlutou kartu. Pobřeží Slonoviny navíc bude rozehrávat zajímavý přímý kop!
     
    61
    Tiehi zastavil další rozvíjející se akci českého výběru a za svůj prohřešek vidí žlutou kartu!
     
    60
    Emil Tischler si pokryl míč tělem a byl faulován na polovině hrací plochy. Český celek se v posledních minutách přeci jen probudil a snaží se útočit.
    59. Kašiarova hlavička
     
    59
    Po dlouhé době se do šance dostal český celek! Kašiar se v pokutovém území dostal k hlavičce, ale sám byl poněkud překvapen a zamířil mimo tři tyče!
     
    58
    Dakoi zkusil štěstí střelou z úctyhodné vzdálenosti. Středopolař Pobřeží Slonoviny poslal přízemní ránu, která prosvištěla tři metry vedle pravé tyče.
     
    57
    Pobřeží Slonoviny se už znovu usadilo na polovině českého výběru a nyní kombinuje v blízkosti pokutového území. Nikdo v oranžovém se zatím neodhodlal ke střele.
     
    56
    Roman Kašiar se v pokutovém území dostal ke střele z otočky. Kašiar však při zakončení podklouzl a zamířil pouze do rukavic připraveného Danteho.
     
    55
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Granečný, přichází Čech.
     
    54
    Mareček neprocedil přihrávku na Novotného mezi trojicí hráčů v oranžovém. Pobřeží Slonoviny po přestávce navýšilo presink a dostává český výběr pod tlak.
     
    53
    Novotný vybojoval míč v blízkosti pokutového území, přenesl jej na levou stranu, kde byl Lingr, avšak Pobřeží Slonoviny po přestávce hraje opravdu skvěle.
     
    52
    Na světě je první žlutá karta dnešního utkání! Diaby při návratu na vlastní polovinu trefil skluzem Hlavatého a za odměnu vidí žlutou kartu.
     
    51
    Alex Král nakopl míč podél pravé postranní čáry na polovinu soupeře. Do souboje se pustil Ondřej Novotný, nicméně Pobřeží Slonoviny bude vhazovat.
     
    50
    Afričané poprvé ve druhé půli zahrozili! Amani se zbavil Granečného, nasadil mu jesličky, nicméně jeho rána z ostrého úhlu skončila na boční síti!
     
    49
    Afričané zahrávali standardní situaci v blízkosti pokutového území. Krasso obešel Holíka, ale Pavel Tkáč se před něj natlačil a odkopl míč do zámezí.
     
    48
    Diaby se zpoza hranice pokutového území pravačkou opřel do odraženého míče, nicméně rána se mu vůbec neposedla a balón prosvištěl nad břevnem.
     
    47
    Agnero přečetl nepřesnou rozehrávku českého výběru v blízkosti pokutového území. Pobřeží Slonoviny nadále zůstává s míčem na polovině českého týmu.
     
    46
    Loba si mezi stopery zpracoval přihrávku na prsa, ale radost mu překazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    45
    Libor Holík zneškodnil centr z pravé strany. Míč se od českého fotbalisty odrazil nazpátek k fotbalistům v oranžových dresech.
     
    44
    Pobřeží Slonoviny zahrávalo přímý kop. Centr se snesl na malé vápno, ale před hlavičkáři v oranžových dresech zasáhl Ondřej Lingr.
     
    43
    Daniel Mareček si chtěl dlouhou kličkou kopnout míč daleko od obránce, ale balón se od něj odrazil do autu. Pobřeží Slonoviny bude vhazovat.
     
    42
    Libor Holík neuspěl v souboji na levém kraji české defenzívy. Soupeř se přes něj dostal k odcentrování, ale centr si pohlídal Alex Král.
     
    41
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Chaluš, přichází Král.
     
    41
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je u konce! Český tým má po úvodní pětačtyřicetiminutovce do finále o krok dále! Pobřeží Slonoviny vlétlo do utkání ve velkém stylu a už ve 4. minutě se prosadil Amani! Českému výběru se však podařilo vyrovnat. Ve 23 minutě se po pěkné přihrávce do šestnáctky trefil Novotný! Minutu před přestávkou vypálil z hranice pokutového území Krasso a jeho pokus nakonec skončil v síti. Do kabin se proto odchází za stavu 2:1.
     
    40+1
    První poločas skončil.
     
    40+1
    Češi se v nastaveném čase vydali do pokutového území. Lingr totiž zahrával standardní situaci. Jeho centr přiletěl na Granečného, jenže fotbalista Baníku Ostrava prodloužil míč pouze k obráncům.
     
    40
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    39
    Pobřeží slonoviny právě vstřelilo branku!
    Pobřeží Slonoviny si bere zpět ztracené vedení! JEAN KRASSO se rychlou kličkou zbavil obránce a vypálil placírkou. Míč se před Plachým ještě odrazil a nakonec skončil v brance! To je hodně smolný gól do šatny!
     
    38
    Loba si zpracoval pěknou přihrávku do pokutového území, ale naštěstí pro český výběr se útočník afrického celku pohyboval v ofsajdu.
     
    37
    Libor Holík se vydal napadat poněkud statickou rozehrávku v blízkosti pokutového území soupeře. Český fotbalista si pomohl rukou a fauloval.
     
    36
    Ondřej Lingr poslal okatou přihrávku do pokutového území. Jeho úmysl přečetl Kouyate, jež vystoupil před Novotného a odvrátil míč do bezpečí.
     
    35
    Tischler hledal prudkou kolmicí Ondřeje Novotného. S českým útočníkem se vrátil důrazný Kouyate, který stačil vrátit míč na Danteho.
     
    34
    Ondřej Chaluš si rychle všiml dotírajícího soupeře a raději napálil míč daleko od české branky. Český tým po vyrovnání poněkud vypadl z tempa.
     
    33
    Ondřej Lingr vystihl nepřesnou přihrávku na polovině soupeře, přehodil si míč na pravačku, nicméně jeho rána prosvištěla vysoko nad brankou.
     
    32
    Diaby operoval na levé straně, jenže skvěle se k němu vrátil Tischler, který se před soupeře natlačil tělem a nechal se faulovat.
     
    31
    Denis Granečný chtěl na levé straně uvolnit Pavla Tkáče, nicméně jeho pomalou přihrávku bez problémů zastavil jeden ze soupeřů.
     
    30
    Denis Granečný poslal krásnou zpětnou přihrávku do pokutového území. Do zakončení se dral Lingr, ale obrana Pobřeží Slonoviny jeho pokus zastavila.
     
    29
    Tempo hry v posledních minutách poněkud opadl. Český tým se nyní zaměřuje na postupnou rozehrávku. Nikdo v oranžovém českou kombinaci neatakuje.
     
    28
    Jan Plachý se ujal rozehrávky českého výběru. Český brankář ale odevzdal míč soupeři a Pobřeží Slonoviny se může vydat do útoku.
     
    27
    Pobřeží se dostalo do další obrovské šance! Po pěkném centru před branku se do zakončení dostal Loba, ale Jan Plachý vytáhl skvělý zákrok!
     
    26
    Diaby motal hlavu Lingrovi na levé straně hřiště. Africký fotbalista při pokusu o kličku podklouzl a nakonec odevzdal balón českému týmu.
     
    25
    Roman Kašiar se uvolnil na pravé straně, ale raději vrátil míč svým spoluhráčům z obrany. Rozehrávku si vzal na starost Matěj Chaluš.
     
    24
    Střídání v týmu Pobřeží slonoviny: ze hřiště odchází Gnoukouri, přichází Krasso.
    23. Ondřej NOVOTNÝ - 1:1
     
    23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Český tým zahrával rohový kop. Po nacvičeném signálu dostal přihrávku do pokutového území ONDŘEJ NOVOTNÝ, který si míč převzal na hranici ofsajdu a poté s přehledem překonal soupeřova brankáře i dobíhající obránce!
     
    22
    Pavel Tkáč uvolnil na pravé straně Ondřeje Lingra, který chtěl obejít svého strážce, nicméně nakonec vybojoval pouze další roh.
     
    21
    Gnoukouri své zranění ještě zkouší rozběhat, ale na střídačce Pobřeží Poloviny už je k vidění pohyb. Během několika minut dojde ke střídání.
     
    20
    Hra je přerušena! Gnoukouri si při sprintu za prudkou přihrávkou podle všeho natáhl stehenní sval a dnešní duel pro něj podle všeho končí.
     
    19
    Novotný si řekl o přihrávku z autového vhazování, jenže ani on si nepotykal se zpracováním a balón mu rovněž uskočil do zámezí. Pobřeží Slonoviny bude vhazovat.
     
    18
    Ondřej Lingr tentokrát ukradl nepřesnou přihrávku na polovině Pobřeží Slonoviny. Nováček na hrací ploše si však nepotykal se zpracováním a míč mu uskočil do zámezí.
     
    17
    Ondřej Lingr si řekl o přihrávku na polovinu soupeře, jenže k němu ihned přistoupili dva obránci a Lingr si pomohl útočným faulem.
     
    16
    Holík se na levé straně vydal do souboje s dvojicí obránců Pobřeží Slonoviny. Holík si mezi ně posunul míč, ale poté jej nedostihl na hrací ploše.
     
    15
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Rezek, přichází Lingr.
    14. Agnerova vyložená možnost
     
    14
    Hosté znovu zahrozili! Diaby se po levé straně prodral za obránce a poslal přihrávku do pokutového území. Do zakončení se dostal Agnero, který trestuhodně přestřelil branku!
     
    13
    Po delší době se do útoku vydalo také Pobřeží Slonoviny. Obránce Zai měl spoustu času k odcentrování, ale raději předal míč obráncům.
     
    12
    Pavel Tkáč operoval s míčem v blízkosti rohového praporku. Český fotbalista se nechal vytlačil k postranní čáře a Diaby mu odkopl míč.
     
    11
    Čeští fotbalisté rozehrávali třetí rohový kop během krátké chvíle. Vysoký centr se snášel na zadní tyč, kde si dělal prostor Chaluš, ale obrana Afričanů byla znovu pozorná.
     
    10
    Čeští fotbalisté se rozhodli uklidnit hru kombinací na vlastní polovině hřiště. Do rozehrávky českého týmu se zapojil také brankář Plachý.
     
    9
    Denis Granečný obdržel přihrávku na hranici pokutového území a pohotově vypálil. Ostravský fotbalista však zamířil vysoko na tribunu.
     
    8
    Češi zahrávali další rohový kop. Rezek tentokrát zvolil rozehrávku do kombinace. Právě Rezek se poté mohl dostat k odcentrování, ale znovu zasáhl Zai.
     
    7
    Denis Granečný se na levé straně pokusil obelstít Zaie. Krajní obránce Pobřeží Slonoviny se nenechal napálit a odkopl míč do zámezí.
     
    6
    Český tým rozehrával rohový kop. Michal Hlavatý poslal poslal prudkou přízemní pobídku na přední tyč, kde byli připravení zadáci Pobřezí Slonoviny.
     
    5
    Denis Granečný vystihl nepřesnou přihrávku soupeře na pravou stranu, dostal se s míčem na polovinu afrického celku, ale obrana Pobřeží Slonoviny dokázala zasáhnout.
    3. Jean AMANI - 1:0
     
    3
    Pobřeží slonoviny právě vstřelilo branku!
    Pobřeží Slonoviny se hned v úvodu dostává do vedení! Africký celek zužitkoval nedůraz v české defenzívě! Matěj Chaluš nedokázal odkopnout míč z pokutového území, Loba jej obral o míč, přihrál JEANU AMANIMU, který prostřelil bezmocného brankáře!
     
    2
    Jakub Rezek se z pravé strany hřiště tlačil do pokutového území. Na hranici šestnáctky však zasáhl Meleke, který míč zakopl na rohový kop.
     
    1
    Pobřeží Slonoviny obstaralo výkop do dnešního utkání. Africký celek se ihned vydal do útoku, nicméně Mareček si na dlouhý nákop počíhal.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Český tým nastoupí v bílém, zatímco Pobřeží Slonoviny bude hrát v oranžovém.
     
    Úvodní sestavy:

    Pobřeží slonoviny: El Hadje – Zai, Kouyaté, Meleke, Diaby – Tiéhi, Amani, Dakoi – Agnero, Loba, Gnoukouri
    Náhradníci: Niang, Yaya, Yobouet, Kouassi, Bamba, Krasso, Kone, Kalou, Sylla

    Česko: Plachý – Mareček, Chaluš, Tkáč, Holík – Rezek, Tischler, Hlavatý, Granečný – Novotný, Kasiar
    Náhradníci: Čech, Lingr, Šašinka, Král, Havelka, Jedlička, Graiciar.
     
    Cesta Pobřeží Slonoviny skupinou

    Pobřeží Slonoviny opanovalo skupinu B! Za sebou nechalo třeba domácí Francii nebo ambiciózní Wales. V úvodním duelu africký celek porazil 1:0 Bahrajn. Po nepříliš přesvědčivém výkonu přišla výhra nad domácí Francií a Sloni rázem začali pomýšlet na postup. V posledním utkání navíc uhráli remízu 2:2 s Walesem a zajistili si postup!
     
    Cesta českého týmu skupinou

    Čeští mladíci postoupili do semifinále z prvního místa skupiny C! Na úvod turnaje svedlo Česko obrovskou bitvu se Skotskem, které porazilo 3:2! Ve druhém vystoupení si Češi bez problémů poradili s Indonésií a zvítězili 2:0! V závěrečném utkání ve skupině stačila našim mladíkům remíza se silnou Brazílií. Brazilci sice po přestávce hrozili, ale nakonec se urodila bezbranková remíza. Ambiciózní výběr chce rozhodně uspět i dnes!
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z mládežnického turnaje v Toulonu. Společně se podíváme na zápas, ve kterém Pobřeží Slonoviny změří síly s Českou republikou! Souboj o postup do finále začne v 19:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 3. Amani, 39. Krasso – 23. Novotný

    Karty:   52. Diaby (CIV), 61. Tiehi (CIV) – 62. Mareček (CZE)


    Pobřeží slonoviny: El Hadje – Zai, Kouyaté, Meleke, Diaby – Tiéhi, Amani, Dakoi – Agnero (64. Yaya), Loba, Gnoukouri (24. Krasso)
    Náhradníci: Niang, Yaya, Yobouet, Kouassi, Bamba, Krasso, Kone, Kalou, Sylla

    Česko: Plachý – Mareček, Chaluš (41. Král), Tkáč, Holík – Rezek (15. Lingr), Tischler, Hlavatý, Granečný (55. Čech) – Novotný, Kašiar (70. Šašinka)
    Náhradníci: Čech, Lingr, Šašinka, Král, Havelka, Jedlička, Graiciar
    bahis siteleri