Austrálie – Brazílie 0:4 (kon.) | Norsko – Švédsko 1:1 (kon.) | Francie – Anglie 3:2 (kon.)
konec
Norsko
1:1 (1:0)
Švédsko
Úterý 13.06.2017, 19:45 • Ullevaal Stadion, Oslo • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to k tomuto utkání vše. U dalších on-line přenosů na shledanou. (21:43:14)
     
    Rohový kop už nepřinesl ohrožení švédského brankáře a hlavní rozhodčí tak ukončuje dnešní utkání. Do vedení šlo v tomto severském derby Norsko, když se ve 44. minutě trefil Mohamed Elyounoussi, avšak favorizovaní Švédové dokázali vyrovnat. Ve druhém poločase měla země Tre Kronor více ze hry a v 81. minutě nakonec hlavičkou uspěl střídající Samuel Armenteros. Nutno říci, že remíza 1:1 je naprosto zasloužená, neboť ani jeden z celků neměl jednoznačnou převahu.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    V samotném závěru nastavení se ještě Norsko nastěhovalo na útočnou polovinu a Flo nalevo vybojoval rohový kop. Poslední šance domácích.
     
    90+3
    Tarik Elyounoussi se dožadoval pokutového kopu, ale důrazně bránící Sebastian Larsson si počínal v rámci pravidel. Následovat bude jen odkop.
     
    90+2
    Hra se rychle přenesla až k norské bráně. Claesson se parádně uvolnil na pravé straně, ale poté nedokázal odcentrovat do předbrankového prostoru.
     
    90+1
    Napadání Omoijuanfa teď švédskému brankáři výrazně znepříjemnilo odkop z pokutového území. Zablokovaný míč však skončil vedle brány.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje čtyři minuty.
     
    90
    Další centr Norska už nebyl příliš povedený. Mohamed Elyounoussi se pak navíc provinil nedovoleným zákrokem vůči Hultovi.
     
    90
    Rohový kop Norska se točil přímo do brány. Nordfeldt dokázal posunout míč nad břevno, ale po další standardní situaci byl faulován Aleesami. Volný kop pro domácí.
     
    89
    Mohamed Elyounoussi si výborně narazil s Omoijuanfem a namířil si to na pravou stranu pokutového území. V rozhodujícím momentu však zasáhl bránící Hult!
     
    88
    Prudký centr z levé strany teď musela vyřešit švédská defenzíva. Ta v posledních minutách neměla příliš práce, ale s ojedinělou akcí soupeře si poradila.
     
    87
    S blížícím se koncem zápasu jsou výrazně aktivnější favorizovaní Švédové. Forsberg v další akci hledal rozběhnutého spoluhráče, ale míč skončil až za brankovou čárou.
     
    86
    Podruhé v utkání to z přímo z volného kopu zkusil Emil Forsberg. Tentokrát šla jeho střela hodně vysoko nad Nylandovu bránu.
     
    85
    Rohdén nejprve podklouzl a poté ho lehce přistrčil Trondsen. Hosté tedy získávají další standardní situaci.
     
    84
    Proti pravidlům se nyní provinil Omoijuanfo, který si pomohl rukou. Švédsko se tedy může pokoušet o otočku ve skóre.
     
    83
    Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Mats Dæhli, přichází Haitam Aleesami.
     
    82
    V ofsajdu byl nyní nachytán Armenteros a praporek asistenta rozhodčího tak bleskově vylétl nad hlavu. Přichystáno je další střídání Norska.
    81. Samuel ARMENTEROS - 1:1
    293c28.gif

    Lukáš Podleśny

    Branky: 44. M. Elyounoussi – 81. Armenteros

    Karty:   11. Svensson (NOR), 72. Trondsen (NOR)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:4. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:6.
    Norsko: Nyland – Svensson, Hovland, Nordtveit (46. Valsvik), Flo – M. Elyounoussi, Trondsen, Berge (46. Selnæs), Dæhli (83. Aleesami) – Johnsen (56. T. Elyounoussi), Søderlund (46. Omoijuanfo)
    Náhradníci: Dyngeland, Jarstein – Rosted, Aleesami, Meling, Valsvik, T. Elyounoussi, Berget, Omoijuanfo, Midtsjø, Selnæs

    Švédsko: Nordfeldt – Krafth, Jansson (70. Johansson), Helander, Hult – Claesson, Seb. Larsson, Hiljemark (68. Rohdén), Sam Larsson (69. Forsberg) – Nyman, Guidetti (68. Armenteros)
    Náhradníci: Linde – Johansson, Augustinsson, Forsberg, Lindelöf, Durmaz, Toivonen, Ekdal, Rohdén, Armenteros

    Rozhodčí: D. Stefanski – M. Boniek, D. Golis (vš. POL)
    bahis siteleri