Bulharsko – Anglie 0:2 (kon.) | Německo – Nizozemsko 1:4 (kon.)
konec
Německo
1:4 (0:0)
Nizozemsko
Pondělí 03.07.2017, 18:00 • David Petriashvili Stadium (Tbilisi) • Mistrovství Evropy U19 • Skupina B
Předzápasové kurzy
    90+1. Jay-Roy Jornell Grot - 1:4
     
    90+1
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Tu ale hráči Nizozemska ani nepotřebují! Prosazují se i bez pokutových kopů! Dilrosun posunul míč na nabíhajícího JAY- ROYE JORNELL GROTA, který se svými rychlými nohami dostal ještě blíže Bansenovy branky, načež jej i tvrdou střelou pod břevno překonal! Hráči v oranžových dresech tak již mají zcela výmluvný náskok a rozhodně jim ani nebudou vadit 4 minuty navíc, které sudí nastavil nad rámec základní hrací doby!
    79. Joël PIROE - 1:3
     
    79
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    To co se ale dlouho nedařilo Němcům se podařilo jejich soupeřům! De Wit prostrčil míč rozhozenou obranou Německa na nabíhajícího JOELA PIROEA, který poté přízemní střelou okolo Bansena dokonal svůj dnešní hattrick!
    65. Joël PIROE - 1:2
     
    65
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je takřka neuvěřitelné! Nizozemci otáčí skóre! Po centru od rohového praporku se výbornou rybičkou dostal k pokusu hlavou De Wit, jeho střela ale nebyla přesná, ke štěstí Nizozemska tam ale stál autor první branky JOEL PIROE a pohotově ramenem dostal míč za záda Bansena!
    49. Joël PIROE - 1:1
     
    49
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    A Holanďané odpovídají v nejkratším možném rozmezí! Z nakrátko rozehraného rohového kopu se odhodlal k centru Dilrosun, na míč si nejvýše a nejpřesněji vyskočil Joel Piroe a dokázal i překonat Bansena! Nádherný začátek druhého dějství!
    47. Aymen BARKOK - 1:0
     
    47
    Německo právě vstřelilo branku!
    A hráči Německa se ihned po první akci druhého dějství dostávají do vedení! Z pravého křídla si naběhl na hranici pokutového území soupeře Friede, následně střílenou přihrávkou přenesl míč na jeho druhou stranu, kde ho našel a s přehledem, do odkryté branky uklidil AYMEN BARKOK!

    Daniel Bertók

    Branky: 47. Barkok – 49. Piroe, 65. Piroe, 79. Piroe, 90+1. Jornell Grot


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 7:13.
    Německo: Bansen – Busam (81. Baku), Gül (C), Chabot, Köhlert – Friede, Geiger, Saglam (76. Warschewski) – Hack (76. Raum), Amenyido, Barkok.
    Náhradníci: Schubert – Baku, Franke, F. Götze, Raum, Warschewski, Awoudja.

    Nizozemsko: Bijlow – Bakboord, Dekker, Obispo, Carolina – de Wit, Kadioglu (85. Jornell Grot), Koopmeiners – Nunnely (80. Lang), Piroe, Dilrosun.
    Náhradníci: Paes – Jornell Grot, Kemper, Lang, Lonwijk, Zwartjens, R. Kongolo.

    Rozhodčí: Kristoffersen M. (Den)
    bahis siteleri