Novosibirsk – Spartak Moskva 3:1 (kon.) | Omsk – Riga 3:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Čerepovec 2:1 (po pr.)
Ufa – Vladivostok 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Chabarovsk 2:0 (kon.) | Soči – Kunlun 2:4 (kon.)
po prodl.
Jugra Chanty-Mansijsk
2:1 (0:1, 1:0, 0:0 - 1:0)
Severstal Čerepovec
Úterý 22.08.2017, 16:00 • Arena Jugra • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Severstal Čerepovec

    Severstal Čerepovec má za sebou solidní přípravu. Ze sedmi duelů vyhrál hned čtyřikrát! Navíc si připsal skalp Jokeritu, Čeljabinsku či Soči. Severstal navíc v přípravě inkasoval málo branek a i dnes se bude snažit vycházet ze zajistěné defenzívy.
     
    Jugra Chanty-Mansijsk

    Naopak Jugra nezažila zrovna povedené léto. Chanty-Mansijsk sehrál hned devět duelů a jen jednou dokázal vyhrát v základní hrací době. Kromě toho si připsal dva triumfy v prodloužení. V generálce na start ligového ročníku však doma podlehl 3:4 Jekatěrinburgu.
     
    V dresu Severstalu bychom dnes měli sledovat Matěje Stránského.
     
    Vzájemné duely 2016/2017

    Čerepovec – Jugra 1:3
    Jugra – Čerepovec 2:1 po nájezdech
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Jugra bude hrát v modrých dresech, zatímco Čerepovec sehraje úvodní duel nového ročníku KHL v bílém.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní arénou ruská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:17
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak to je start jako hrom! Hokejisté Čerepovce uspěli na úvodním vhazování a hned z první akce se dokázali prosadit! DMITRIJ KAGARLICKIJ vlétl s pukem do útočného pásma, objel branku a zasunul kotouč do odkryté klece! Asistence: Nikolaj Stasenko, Alexandr Bumagin.
    00:17 Dmitrij KAGARLICKIJ - 0:1
     
    00:58
    Jugra se ihned vydala do útoku s pokusem o bleskovou odpověď. Pavel Šen zkoušel překonat brankáře z ostrého úhlu, jenže minul branku.
     
    01:10
    Jurij Trubačjov uspěl v souboji s jedním z útočníků v rohu obranného pásma, jenže poté ztratil kotouč a hostující brankář musel zasahovat.
     
    01:21
    Sergej Pereťagin napřáhl od modré čáry. Proti jeho pokusu vystartoval jeden z hráčů Severstalu, který schytal tvrdý zásah nad kotník.
     
    02:10
    Jugra se tlačí do útoku. Jevgenij Skačkov vjel po levém křídle do útočného pásma, nicméně nepřesným bekhendem vyhnal své spoluhráče za modrou čáru.
     
    02:32
    Martin Štajnoch operoval u mantinelu v útočném pásmu, vybruslil si kolem něj do střelecké pozice, jenže svou střelou minul branku.
     
    03:08
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Vitalij Višněvskij – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Veli-Matti Savinainen – 2 min., hrubost).
     
    03:27
    Dmitrij Makarov vlétl do útočného pásma příliš brzy a další akci Jugry zastavuje postavení mimo hru. Dokonce se jednalo o úmyslný ofsajd, vhazuje se před domácím brankářem.
     
    04:00
    Domácí fanoušci se dožadovali vyloučení! Martin Štajnoch totiž přišel v souboji na modré čáře o hokejku. Podle rozhodčí to ale bylo čistým způsobem.
     
    04:20
    Nikolaj Stasenko musel dávat pozor na dotírajícího útočníka domácího celku. Obránce Severstalu se s pukem otočil a ještě stačil rozehrát.
     
    05:08
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    05:25
    Martin Štajnoch se natahoval po přihrávce mezi dva soupeře. Domácí hokejista kotouč pouze protečoval za branku, kde si jej vzali zadáci Severstalu.
     
    06:08
    Pavel Varfolomejev operoval s kotoučem za brankou soupeře. Obránci Severstalu mu nakonec nedovolili rozehrát a vytlačili jej za modrou čáru.
     
    06:42
    Dmitrij Makarov vybruslil zpoza branky na levý kruh, kde se s pukem na hokejce pokusil otočit, jenže z bekhendu nevyslal nebezpečnou střelu.
     
    07:05
    Hostující brankář měl velké problémy s nahozením od pravého mantinelu. Hudáček puk vyrazil pouze před sebe, kde naštěstí pro hosty nebyl nikdo v modrém.
     
    07:23
    Jugra hraje hodně aktivně. Ivan Lekomcev si středem ledové plochy nabruslil do volného prostoru a zápěstím prověřil pozornost hostujícího gólmana.
     
    08:10
    Matěj Stránský uspěl v souboji ve středním pásmu a získal kotouč pro hostující celek. Severstal může po dlouhé době zaútočit.
     
    08:40
    Alexandr Jevsejenkov si s přehledem pohlídal nahození do útočného pásma. Hostující zadák dokonce kotouč převzal a rozjel další akci.
     
    09:02
    Konstantin Panov se od modré čáry ukázal pěknou střelou zápěstím. Hudáček měl však zcela odkrytý výhled a vychutnal si snadný zákrok.
     
    09:22
    Nikolaj Kazakovcev si zpracoval přihrávku do útočného pásma, ale radost mu pokazil ofsajd. Hostující hokejista byl příliš rychlý. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    10:03
    Severstal mohl přidat druhou branku! Petr Holík se před domácí brankou natahoval po pěkné přihrávce od mantinelu a lehkou tečí těsně minul branku!
     
    10:22
    Stanislav Kalašnikov podržel kotouč za vlastní brankou a počkal na střídání svých spoluhráčů. Hostům se v posledních minutách podařilo otupit tlak Jugry.
     
    11:03
    Jeremy Morin si na levém křídle počkal na přihrávku na modrou čáru, jenže i on se nakonec dostal do ofsajdu. Hosté měli z pekla štěstí!
     
    11:32
    Alexandr Ugolnikov zkusil štěstí dělovkou od pravého mantinelu. Hudáčkovi sice kotouč vypadl z výstroje, ale obránci Severstalu vyčistili prostor před brankou.
     
    12:04
    Dmitrij Kagarlickij se ihned po vyhraném vhazování v útočném pásmu dostal ke střele z otočky. Jeho projektil zablokoval obětavý obránce.
     
    12:22
    Višněvskij zavezl puk do útočného pásma, kde jej pouze nahodil na branku a podobně jako jeho spoluhráči odjel na střídačku.
     
    13:00
    Alexandr Ugolnikov složil ukázkovým hitem jednoho z hostujících útočníků. Domácí hokejista pobavil diváky na tribunách a sklidil potlesk.
     
    13:28
    Bude se vylučovat! První přesilovku dnešního utkání si zahraje Jugra. Dvě minuty za hrubost dostává Nikolaj Kazakovcev.
     
    13:40
    Hosté uspěli na vhazování v obranném pásmu a po krátké kombinaci za brankou vyhodili kotouč přes všechny čáry. Jugra musí začít nanovo.
     
    14:05
    Severstal se znovu zmocnil puku ve vlastním obranném pásmu a hosté jej poslali za branku domácího mužstva. Jugra se nemůže usadit v útočné třetině.
     
    14:31
    Až nyní se Pavel Valentěnko odhodlal ke střele od modré čáry. Do jeho pokusi si obětavě lehnul jeden z obránců, od nějž se puk odrazil za modrou čáru.
     
    15:00
    Domácím fanouškům se výkon Jugry v přesilové hře vůbec nelíbí, což dávají najevo hlasitým pískáním. Hosté drží puk daleko od branky.
     
    15:28
    Hosté v plném počtu.
     
    16:04
    Alexandr Bumagin se po pravém křídle řítil do útočného pásma. Na modré čáře si jej vzal do parády obránce, který jej přišpendlil k mantinelu.
     
    16:27
    Konstantin Panov vybojoval puk na modré čáry a okamžitě poslal prudkou přihrávku před branku. Obránce Stasenko jeho pobídku na poslední chvíli vypíchl.
     
    17:01
    Uvidíme další přesilovou hru domácího celku. Hráčská lavice Severstalu dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledě, který odpyký Bumagin.
     
    17:05
    Hosté znovu uspěli na vhazování v obranném pásmu, ale Nikolaj Stasenko tentokrát nevyhodil puk do středního pásma. Jugra může kombinovat.
     
    17:31
    Až nyní se Alexej Ugarov dostal k volnému puku u levého mantinelu a vysokým obloučkem jej poslal až za branku domácího celku.
     
    18:10
    Pavel Varfolomejev měl na starost rozehrávku na modré čáře. Domácí hokejista trefil brusle jednoho z obránců a puk se odrazil do středního pásma.
     
    18:47
    Daniil Iljin vlétl s pukem do útočného pásma, kde se dokonce dostal ke střele. Hudáček jeho pokus vyrazil před sebe a Stasenko puk poslal do bezpečí.
     
    19:01
    Hosté v plném počtu.
     
    19:27
    Sergej Pereťagin se od pravého mantinelu hnal na branku hostujícího celku, jenže rána mu vůbec nesedla a Hudáček nemusel zasahovat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí! Severstal vlétl do nové sezóny KHL jako velká voda! Už po sedmnácti sekundách otevřel skóre Dmitrij Kagarlickij ! Jugra poté zvýšila aktivitu a tlačila se do útoku. Domácí celek dokonce hrál dvě přesilové hry, jenže brankář Július Hudáček nemusel řešit vážné nebezpečí. Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.
     
    Střely na branku: 9 – 3
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Alexandr Ugolnikov vyhrál vhazování a Jugra ihned rozjela útok. Nikolaj Stasenko však získal puk.
     
    20:30
    Stasenko vyslal zajímavou přihrávku na modrou čáru. Za pukem spěchal Dmitrij Kagarlickij, který nenapodobil svůj kousek z úvodu první třetiny.
     
    21:10
    Domácí brankář musel pomoci svým spoluhráčům s rozehrávkou. Ilja Proskurjakov si zpracoval dlouhé nahození a odrazem o mantinel našel svého spoluhráče.
     
    21:25
    Vadim Kudako vyslal prudkou přihrávku po pravém mantinelu. Jeho pobídku si Trubačjov zpracoval až za modrou čárou v ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    22:05
    Jurij Trubačjov nahodil puk do rohu útočného pásma. Do souboje o kotouč se pustili hned tři hráči. Jako vítěz z něj vyšel Vitalij Šulakov.
     
    22:28
    Andrej Ankudinov se s pukem otáčel v rohu útočného pásma. Domácí hokejista si nevšiml dojíždějícího obránce, který jej o puk připravil.
     
    23:10
    Ruslan Karlin se v souboji u mantinelu opřel do Štajnocha a připravil jej o puk. Následně se do útočného pásma hnal Pavel Černov, ale Proskurjakov měl k puku blíže.
     
    24:02
    Pavel Valentěnko si po vyhraném vhazování v obranném pásmu vybruslil k levému mantinelu a rozjel akci domácího celku. Obrana Severstalu byla pozorná.
     
    24:38
    Konstantin Panov hlídkoval před hostující brankou. Jeho směrem však nepřiletěl ani jeden kotouč. Obrana Severstalu nedává domácím hráčům prostor.
     
    25:09
    Bude se vylučovat! Jugra si zahraje svou třetí přesilovku. Dvě minuty za podražení dostává Matěj Stránský.
     
    25:25
    Mohlo být vyrovnáno! Veli-Matti Savinainen se před brankou snažil za Hudáčkova záda usměrnit odražený puk, ale hostující brankář vytáhl parádní zákrok levým betonem!
     
    25:29
    Jugra právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Jugra přeci jen dotlačila kotouč do branky! Od jednoho z hostujících obránců se kotouč odrazil k pravé tyči, kde byl ANTON KOROLJOV, který už měl snadnou práci! Asistence: Anton Kurjanov, Pavel Valentěnko.
    25:29 Anton KOROLJOV - 1:1
     
    25:40
    Na druhé straně se Maxim Rybin rychlou kličkou zbavil svého strážce a ihned vypálil. Jeho dělovku těsně nad ledem Proskurjakov vyrazil do rohu kluziště.
     
    26:15
    Severstal se po obdržení vyrovnávací branky musí nadále bránit. Domácím hráčům totiž narostla křídla a Jugra se valí do útoku.
     
    27:07
    A další vyloučení! Dvě minuty za sekání tentokrát dostává Dmitrij Kagarlickij.
     
    27:10
    Domácí hokejisté se znovu usadili v útočném pásmu. Jugra otáčí hru z jedné strany na druhou. Nikdo v modrém však zatím nevypálil.
     
    27:40
    Martin Štajnoch si sjel před branku, kam přiletěla prudká přihrávka, jenže jeden z obránců puk těsně před ním tečoval do bezpečí.
     
    28:12
    Až nyní brankář Hudáček přerušuje hru. Hostující brankář skočil po odraženém kotouči a přikryl jej před jedním z dotírajících střelců.
     
    28:25
    Hosté tentokrát vybojovali kotouč v obranném pásmu a bez váhání jej vyhodili přes všechny čáry. Jugra má v této přesilovce čas na poslední útok.
     
    29:07
    Hosté v plném počtu.
     
    29:27
    Severstal si mohl vzít zpět ztracené vedení! Adam Masuhr si najel na pěknou přihrávku zpoza branky, ale Ilja Proskurjakov jeho ránu k tyči kryl!
     
    30:06
    První přesilovou hru si zahraje také Severstal. Konstantin Majorov dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    30:33
    Dmitrij Kagarlickij dostal pěknou přihrávku na pravou stranu, ale rána mu vůbec nesedla. Autor úvodní branky dnešního utkání při střele zlomil hokejku.
     
    31:02
    Domácí hokejisté šli ve vlastním oslabení ve dvou na Hudáčka. Slovenský brankář se nenechal ošálit bekhendovým blafákem a poradil si také s Kurjanovovou dorážkou!
     
    31:24
    Také Jugra hraje v oslabení hodně dobře. Domácí hokejisté drží kotouč daleko od své branky a nepouštějí Severstal za modrou čáru.
     
    32:06
    Domácí v plném počtu.
     
    32:24
    Ilja Proskurjakov předvedl dobrý zákrok proti dělovce z pravého křídla. Domácí brankář kotouč vyrazil a obránce puk poté vyhodil do bezpečí.
     
    32:34
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Veli-Matti Savinainen – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Alexej Ugarov – 2 min., hrubost).
     
    33:03
    Proskurjakov předvedl zajímavý zákrok. Domácí brankář doslova skočil po nahození ze středního pásma a odrazil puk do rohu obranného pásma.
     
    33:12
    Domácí gólman musel znovu zasahovat. Nikolaj Stasenko vystřelil od modré čáry. Před brankou ještě clonil jeden z obránců, ale Proskurjakov si našel cestu k puku.
     
    34:02
    Jeremy Morin vlétl s pukem do útočného pásma. Svou střelou trefil zadní mantinel, od kterého se puk vrátil před branku, jenže Alexandr Ugolnikov v dobré pozici trefil Hudáčka!
     
    34:34
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    35:07
    Hudáček vyjel za svou branku, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a sám rozjel akci hostujícího celku. Severstal se usadil v útočné třetině.
     
    35:32
    A hosté si zahrají další přesilovou hru! Anton Kurjanov si totiž odpyká dvě minuty za podražení!
     
    36:00
    Proskurjakov předvedl jistý zákrok a střelu od modré čáry vyrazil do rohu obranného pásma. Domácí obránci poté vyhodili puk přes všechny čáry.
     
    36:20
    Tohle se Severstalu vůbec nepovedlo! Jurij Trubačjov si řekl o přihrávku na modrou čáru, nicméně prudká pobídka skončila na zakázaném uvolnění.
     
    37:32
    Domácí v plném počtu.
     
    37:39
    Dmitrij Kagarlickij si v rychlé jízdě snažil obhodit jednoho z obránců domácího celku. Zadák Jugry jeho úmysl přečetl a vypíchl puk za modrou čáru.
     
    38:10
    Matěj Stránský operoval s kotoučem v rohu útočného pásma, poslal jej na modrou čáru, jenže následné nahození nanadělalo domácí obraně problémy.
     
    38:39
    V posledních minutách se hraje hodně opatrně. Ani jeden z celků už před přestávkou nechce udělat chybu, která by jej mohla stát zápas.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:23
    Hudáček ještě musel zasahovat proti slabé střele z ostrého úhlu. Hostující brankář měl odkrytý výhled a bez problémů vyrazil puk do bezpečí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! Jugra hrála po pěti minutách hry přesilovou hru. Vyloučit se totiž nechal Matěj Stránský. A domácí celek přesilovku využil. Vyrovnávací branku vstřelil Anton Koroljov ! Poté hrála Jugra další dvě přesilovky, ale v něch domácí nebyli nebezpeční. V závěru třetiny si početní výhodu vyzkoušeli také hosté, ale do šance se paradoxně dostali domácí. Hráči Jugry jeli v oslabení ve dvou na Hudáčka, ale slovenský brankář se blýskl parádním zákrokem!
     
    Střely na branku: 23 – 11
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Severstal uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Hosté se ihned vydali do útoku, jenže Dmitrij Kagarlickij přišel za brankou o puk.
     
    40:35
    Dmitrij Kagarlickij dostal parádní přihrávku zpoza branky, jenže v dobré šanci nechal vyniknout domácího brankáře!
     
    41:15
    Jurij Trubačjov nahodil puk bekhendem od modré čáry na domácí branku. Ilja Proskurjakov puk zkrotil až na druhý pokus. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    41:30
    Severstal vstoupil do závěrečné periody velmi aktivně. Hosté kombinují s kotoučem v útočném pásmu a snaží se dostat do střeleckých pozic.
     
    42:05
    Jurij Trubačjov poslal přihrávku zadovkou do rohu útočného pásma, kde byl jeden ze zadáků Jugry. Domácí se mohou uklidnit.
     
    42:26
    Alexej Ugarov se středem ledové plochy tlačil do útočného pásma. Hostujícímu útočníkovi se pod nohy položil obránce, který mu puk vypíchl.
     
    43:20
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Hosté se nadále tlačí do útočného pásma. Obránce Vitalij Šulakov nyní získal puk a poslal jej do středního pásma.
     
    43:47
    Domácí vyhodili puk za branku Severstalu. Hosté počkali na vystřídání a rozjeli další akci. Proskurjakov tentokrát zasahoval proti střele od mantinelu.
     
    44:10
    Maxim Rybin nahodil puk od modré čáry na domácí branku. Proskurjakov předvedl vydařený zákrok ramenem. Domácí brankář se po přestávce nenudí.
     
    44:27
    Před domácí brankou se strhla mela. Hned tři hráči Severstalu se snažili odražený puk dotlačil za Proskurjakova záda. Domácí gólman nakonec schoval touš pod beton.
     
    45:05
    Pavel Varfolomejev nabral rychlost ve středním pásmu. vlétl s pukem za modrou čáru a dokonce se tlačil do zakončení. Jeho pokus zablokovala obrana.
     
    45:37
    Domácí hokejisté se nepřesnou přihrávkou sami vytlačili z útočného pásma. Proskurjakov si toho všiml a ihned napálil kotouč zpátky.
     
    46:10
    Jeremy Morin objel branku hostujícího celku, otočil se na levém kruhu a dokonce zakončil. S jeho střelou neměl Hudáček problémy.
     
    46:19
    Na druhé straně hrozil z rychlého protiútoku Nikolaj Kazakovcev, který se pokusil překvapit brankáře střelou na přední tyč. Proskurjakov zasáhl na poslední chvíli!
     
    47:10
    Sergej Kupcov upadl v souboji za brankou hostujícího celku. Kupcov vrazil do mantinelu a zůstává ležet hodně otřesený. Rozhodčí raději přerušuje hru.
     
    47:26
    Ruslan Karlin se po pravém křídle tlačil do útočného pásma. Hostující útočník si obhodil obránce, ale ten jej tělem nepustil ke kotouči.
     
    48:05
    Vitalij Šulakov přečetl nepřesnou rozehrávku soupeře a hnal se do přečíslení! Domácí obránce chtěl přihrávkou vylepšit pozici pro spoluhráče, ale Nikolaj Stasenko jeho pobídku zastavil.
     
    48:35
    Znovu se hraje dlouhou dobu bez přerušení. Ani jeden z týmů se v posledních minutách nemůže usadit v útočném pásmu.
     
    49:10
    Ivan Lekomcev uklidňuje hru za vlastní brankou. Domácí hokejisté mezitím stačili vystřídat. Čerstvé síly poslal na led i hostující lodivod.
     
    50:05
    Alexej Ugarov se s pukem prodral do rohu útočného pásma, kde jej předal Kagarlickému. Autor jediné hostující branky však nezakončil.
     
    50:42
    Dmitrij Makarov se hnal sám na Hudáčka! Domácí hokejista dostal přihrávku od obránce jako dárek, ale svou střelu poslal jen do masky hostujícího gólmana!
     
    51:07
    Už se zdálo, že hosté budou hrát další přesilovku, ale hlavní rozhodčí se po poradě domluvili na zrušení trestu.
     
    51:52
    Severstalu se vůbec nepovedla rozehrávka. Přihrávka na modrou čáru skončila na hokejkách domácích hráčů. Jugra může zaútočit.
     
    52:10
    Nikolaj Stasenko rozjel útočnou akci po pravé straně. Matěj Stránský se pustil do souboje v rohu útočného pásma, kde přišel o puk.
     
    52:27
    Stránský ukradl puk jednomu z domácích hokejistů a sprintoval s ním do útočného pásma. Český hokejista však nedokázal přesně rozehrát.
     
    53:05
    Ilja Proskurjakov ztratil při zákroku masku. Domácí brankář poté dlouho signalizoval, že mu chybí kus výstroje. Sudí nakonec přerušil hru.
     
    53:12
    Domácí brankář zasahoval po střele ihned po vyhraném vhazování. Matěj Stránský pálil příklepem, jenže Proskurjakov proti jeho pokusu vytrčil beton.
     
    54:02
    Ilja Konstantin Panov čekal na přihrávku před opuštěnou branku. Makarov poslal kotouč jeho směrem, jenže obětavý Adam Masuhr tečoval puk do bezpečí.
     
    54:20
    Nikolaj Stasenko zalehl kotouč v souboji u pravého mantinelu. Hostující hokejista zabránil přerušení hry a posunul puk na svého spoluhráče.
     
    55:12
    Veli-Matti Savinainen získal puk na modré čáře, posunul si jej vpřed a vypálil zápěstím. Jeho ránu do horní poloviny branky Hudáček vyrazil.
     
    55:26
    Na druhé straně zkoušel štěstí Stanislav Kalašnikov. Hostující hokejista zvedal kotouč bekhendem, avšak Proskurjakov jeho pokus schoval v lapačce.
     
    56:12
    Jugra se pokusila překvapit soupeře rychlým přechodem do útoku. Pavel Varfolomejev ale nedosáhl na skákavou přihrávku.
     
    56:35
    Jurij Trubačjov zakončil z volného prostoru. Hostující kanonýr mířil do horního rohu, ale Proskurjakov se ve třetí třetině rozchytal ke skvělému výkonu.
     
    57:02
    Konstantin Panov se přes dva soupeře prodral až do zakončení. Domácí hokejista musel pálit z ostrého úhlu a Hudáček neměl moc práce.
     
    57:28
    Panov si vyzkoušel další slalom! Domácí hokejista se tentokrát prokličkoval mezi kruhy, odkud zápěstím poslal kotouč vysoko nad břevno.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:24
    Anton Koroljov si puk zasekl kolem vracejícího se obránce a okamžitě přihrával před branku. Jeho pobídka skončila pouze na holi obránce.
     
    59:10
    Ani jeden z týmů se nyní nemůže usadit před brankou soupeře. Na ledě dominují obě defenzívy. Vypadá to, že se dočkáme prodloužení.
     
    59:41
    Obrovská výhoda pro Jugru! V závěru základní hrací doby se totiž bude vylučovat. Dvě minuty za hákování dostává Petr Holík.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Šedesát minut hry nám o vítězi dnešního utkání nerozhodlo. Ve třetí třetině jsme sice sledovali svižný hokej, ale oba brankáři podali kvalitní výkony. O držiteli bonusového bodu tedy rozhodne pětiminutové prodloužení či následné nájezdy.
     
    Střely na branku: 32 – 18
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:12
    Jugra právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Jugra rozhoduje po dvanácti sekundách prodloužení! ANTON KOROLJOV si najel na přihrávku před branku a pohotovou střelou po ledě procedil puk pod beton hostujícího brankáře! Asistence: Veli-Matti Savinainen.
    60:12 Anton KOROLJOV - 2:1
     
    Konec zápasu.
     
    Tak pozor! Rozhodčí ještě odjel prozkoumat brankovou situaci s kolegou u videa!
     
    Rozhodčí branku uznal a dnešní duel končí!
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Prodloužení trvalo jen dvanáct sekund! Hned z první akce totiž rozhodl Anton Koroljov, který vstřelil i vyrovnávací branku! Domácí útočník tedy prožil parádní vstup do nové sezóny. Severstalu se nakonec vymstilo vyloučení Petra Holíka ze závěru třetí třetiny.
     
    Střely na branku: 33 – 18
     
    Československá stopa v utkání

    Martin Štajnoch (JUG) – 0+0, 4 střely, čas na ledě 19:36
    Július Hudáček (CER) – 60 minut, 2 góly, 31 zákroků
    Matěj Stránský (CER) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 16:53
    Petr Holík (CER) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 15:29
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (18:33:29)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 26. Koroljov (Kurjanov, Valentěnko), 61. Koroljov (Savinainen) – 1. Kagarlickij (Stasenko, Bumagin)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Proskurjakov (Fokin) – Lekomcev, Šulakov, Štajnoch, Valentěnko, Pereťagin, Meljakov, Ugolnikov – Panov, D. Makarov, Skačkov – Koroljov, Kurjanov, Savinainen – K. Majorov, Morin, Ankudinov – D. Iljin, Varfolomejev, Kupcov – Šen.
    Severstal Čerepovec: J. Hudáček (Magarilov) – Jevsejenkov, Stasenko, Kornějev, Masuhr, Kudako, Kalašnikov, Višněvskij – Bumagin, P. Černov, Kagarlickij – Stránský, P. Holík, Rybin – Ugarov, Trubačjov, Vovčenko – Kazakovcev, Karlin, Monachov – Kodola.

    Rozhodčí: Gusev, Spirin – Nivikov, Michel
    bahis siteleri