Novosibirsk – N.Novgorod 2:3 (kon.) | Omsk – Spartak Moskva 4:2 (kon.) | Barys – Čerepovec 4:3 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Riga 2:3 (po pr.) | Ufa – Kunlun 1:2 (kon.) | Kazaň – Chabarovsk 2:1 (kon.)
Soči – Vladivostok 3:1 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
4:3 (1:0, 2:2, 1:1)
Severstal Čerepovec
Pondělí 28.08.2017, 15:30 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:49 Nigel DAWES - 4:3
     
    56:49
    Astana právě vstřelila branku!
    Nedáš dostaneš! Linden Vey našel mezi kruhy nikým nenapadaného NIGELA DAWESE, jehož střelu k levé tyči ještě tečoval obránce Černov! Po neuznané brance a nevyužitém trestném střílení tak Čerepovec opět ztrácí jednu branku. Asistence: Linden Vey a Kevin Dallman.
    43:19 Maxim RYBIN - 3:3
     
    43:19
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Tento gól si Švéd Karlsson za rámeček rozhodně nedá. MAXIM RYBIN po přejetí modré čáry vyslal rychlou střelu zápěstím, která se otřela o rameno Karlssona a kotouč tak přepadl za brankovou čáru. Bez asistence.
    38:26 Dmitrij KAGARLICKIJ - 3:2
     
    38:26
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Dvoubrankové vedení domácímu Barysu nevydrželo příliš dlouho a Severstal je v kontaktu! Propad domácích ve středním pásmu využili hosté přečíslením tři na dva, které vedl po pravém křídle Alexandr Bumagin. Ten z pravého kruhu přihrál na protější kruh na volného DMITRIJE KAGARLICKIJE, jenž přesnou střelou zápěstím k levé tyči překonal Karlssona. Asistence: Alexandr Bumagin a Vadim Kudako.
     
    34:46
    Astana právě vstřelila branku!
    Po rychlém přenesení hry na levé křídlo Darren Dietz z levého kruhu pro vhazování mířil střílenou přihrávku přímo na položenou čepel najíždějícího TALGATA ŽAJLAUOVA do brankoviště. Samotný Žajlauov chvíli nevěděl, že slovenského brankáře překonal. Další využitá početní výhoda. Asistence: Darren Dietz a Kevin Dallman.
    24:34 Darren DIETZ - 2:1
     
    24:34
    Astana právě vstřelila branku!
    Nyní se přesilovkové pětici podařilo potrestat vyloučení Černova a rychle tak odpovídají na vyrovnávací branku Severstalu! Po levém křídle se dostal kotouč až na modrou čáru, odkud ze středu vyslal prudký projektil DARREN DIETZ, jehož střelu Hudáček viděl, ale i přesto mu kotouč propadl za záda. Asistence: Matt Frattin a Nigel Dawes.
    24:12 Alexandr BUMAGIN - 1:1
     
    24:12
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Ve hře čtyři na čtyři Severstal vyrovnává! Dmitrij Kagarlickij po objetí branky z otočky nahodil bekhendem kotouč před brankoviště, kde obránce Dallman nezkrotil ALEXANDRA BUMAGINA, který svou čepelí sklepl kotouč mezi betony Karlssona. Asistence: Dmitrij Kagarlickij.
    16:27 Nigel DAWES - 1:0
     
    16:27
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají stav uktání! Kevin Dallman ve středním pásmu prohodil kotouč na modrou čáru, kde si ho zpracoval NIGEL DAWES, jenž se bez napadání dostal až na spodní část levého kruhu, odkud střelou zápěstím překonal Hudáčku svižnou střelou do levé spojnice. Asistence: Kevin Dallman.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 17. Dawes (Dallman), 25. Dietz (Frattin, Dawes), 35. Žajlauov (Dietz, Dallman), 57. Dawes (Vey, Dallman) – 25. Bumagin (Kagarlickij), 39. Kagarlickij (Bumagin, Kudako), 44. Rybin


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Dallman, Dietz, Šalapov, M. Semjonov, Savčenko, Makljukov, Polochov – Dawes, Vey, Frattin – Žajlauov, Puškarjov, St. Pierre – Lichotnikov, Akolzin, Sagadajev – Belgibajev, Markelov, Gurkov.
    Severstal Čerepovec: J. Hudáček (Magarilov) – Jevsejenkov, Stasenko, Masuhr, Kudako, Višněvskij, Kalašnikov, Chabarov – Bumagin, Kagarlickij, P. Černov – Rybin, Stránský, P. Holík – Kodola, Ugarov, Vovčenko – Karlin, Kazakovcev, Ščerbina – Monachov.
    bahis siteleri