Novosibirsk – N.Novgorod 2:3 (kon.) | Omsk – Spartak Moskva 4:2 (kon.) | Barys – Čerepovec 4:3 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Riga 2:3 (po pr.) | Ufa – Kunlun 1:2 (kon.) | Kazaň – Chabarovsk 2:1 (kon.)
Soči – Vladivostok 3:1 (kon.)
konec
HK Soči
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
Admiral Vladivostok
Pondělí 28.08.2017, 18:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:47:06)
     
    Československá stopa v utkání

    V tomto utkání jsme československou stopu neviděli. V ani jednom týmu nepůsobí český nebo slovenský hokejista.
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 28 – 41
    Zásahy brankářů: 40 – 25
    Vyloučení: 4 – 5
    Bodyčeky: 18 – 12
    Vyhrané buly: 32 – 24
    Využití: 0 – 1
    Oslabení: 0 – 0
     
    Je dobojováno. Soči své vedení z první třetiny hájili do poslední chvíle a v samotném závěru třetí třetiny pak nepustili hosty k powerplay a před brankou dokázal prostřelit Bobkovova Sean Collins, jenž tak stanovil konečnou podobu výsledku. Domácí hráči si připisují do tabulky tři body, hosté naopak z ledu Soči odjedou s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Ještě akce před Šikinem, ale už se nic nestane. Domácí si své vedení už pohlídají a nikam se hnát nebudou.
     
    59:25
    Hosté se ještě snažili o korekci skóre, ale mnoho sil jim už nezbylo. Šikin zachytil další ránu Bartulise a posílá rychle své spoluhráče před branku hostů.
    58:44 Sean COLLINS - 3:1
     
    58:44
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hosté se už chystali k powerplay, jenže domácí jim celý plán zmařili. Lapenkov našel z pravého kruhu před brankou volného SEANA COLLINSE, který pak svou pohotovou střelou dokázal poslat kotouč za Bobkovova záda – 3:1. Je tedy rozhodnuto. Asistence: Jevgenij Lapenkov a Casey Wellman.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:33
    Jonathon Blum se napřáhl od modré čáry, jeho střelu ještě před Šikinem tečoval Kurašov, ale střela se mezi tři tyče nevešla.
     
    56:51
    A na opačném konci hřiště střílel domácí Ivan Zacharčuk, ale jeho rána skončila jen na boční konstrukci hostující branky.
     
    55:56
    Rober Sabolič to zkoušel také před brankou domácích, ale jeho střela pouze zaplula do lapačky brankáře Šinina, který se v posledních chvílích ve svém brankovišti rozhodně nenudí.
     
    55:10
    Kirill Voronin objel domácí branku a snažil se překvapit brankáře Šikina. Ten ale včas nastavil svůj příložník a neinkasoval.
     
    54:31
    Domácí nahodili puk do středního pásma a rychle spěchají střídat. Na ledě tak budou čerstvé posily, které se pokusí navýšit domácí vedení.
     
    54:08
    Místo toho ale byli v šanci hosté, konkrétně pak Viktor Alexandrov, který vyslal jedovku z prostoru levého kruhu, kotouč ale končí v moci domácího brankáře Šikina.
     
    53:39
    Domácí publikum stále povzbuzuje svůj tým a žene ho do útoku. Dožaduje se další branky, žádné drama si připouštět nechtějí.
     
    52:53
    Hráči Soči se sami zbytečně připravili o pásmo a hned na to pak jeli dva na jednoho hosté. Ke střele před Šikinem se ale nakonec vůbec nedostali.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Cvetkov (Ščegolkov, Ščitov), 5. Grebenščikov (Garbutt), 59. Collins (Lapenkov, Wellman) – 13. J. Grigorenko (Zemčonok)


    HK Soči: Šikin (Barulin) – Ščitov (A), Alexandrov, I. Vorobjov, Chomickij (C), Pedan, Mamkin, Miromanov – Malcev, A. Ivanov, I. Zacharčuk – Lapenkov, Collins, Wellman – Garbutt (A), O'Dell, Grebenščikov – Morozov, Cvetkov, Ščegolkov.
    Admiral Vladivostok: Bobkov (Serebrjakov) – Bartulis (C), Blum, Volčenkov (A), Morrisonn, Zemčonok, Mnacjan, Kurašov – Žafjarov, Makarenko, Kazakov – Sabolič, Sajustov (A), J. Grigorenko – Krasnoslobodcev, Machanovskij, Alexandrov – K. Voronin, Sergejenko, Kicyn – Manukjan.

    Rozhodčí: Sojn, Oskirko – Sysujev, Zacharov

    Diváci: 3 596
    bahis siteleri