Česko – Austrálie 10:0 (kon.) | Nový Zéland – Česko 1:7 (kon.)
konec
Česko
10:0 (6:0, 4:0)
Austrálie
Pondělí 28.08.2017, 02:15 • Nanjing Arena • Mistrovství světa v inline hokeji juniorů • Skupina A
Partner:
     
    38:36
    V závěru čeká český tým ještě jedna přesilová hra. Maher je potrestán za vysokou hůl.
     
    37:18
    Budil pohledně naservíroval kotouč na Mikulce, kterému se otevřela branka, jenže už byl mimo gólovou pozici a zamířil do boční sítě.
     
    34:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    VIKTOR MARTÍNEK si počkal na přihrávku za australskou obranou a u pravé tyče pověsil kotouč pod víko branky. Asistence: Jan Kvapil.
     
    31:43
    Dylan Pope nejprve pozdržel hru a už to vypadalo, že přijde o kotouč, jenže se dostal do lepší příležitosti a Hauser znovu předvedl velmi dobrý zákrok!
     
    29:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Australané se rozestavili kolem své branky, což Češi dokázali potrestat. JAN MIKULEC dostal prostor ke střele z pravé strany, která prosvištěla nad lapačkou Hodge. Asistence: Jan Marek.
     
    28:23
    Český tým se chystá na první přesilovou hru. Za podražení je vyloučen Maher.
     
    23:37
    Tomáš Zdráhal vypálil a orazítkoval tyč. Následně si podržel kotouč a objel australskou branku, kde se pokusil zasunout kotouč, jenže opět ztroskotal na tyči australské svatyně.
     
    22:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hodge si svůj nástup zřejmě přestavoval trošku jinak. VIKTOR MARTÍNEK dostal přihrávku mezi kruhy a rychlou střelou mezi betony propálil brankáře Austrálie. Asistence: Robin Netušil.
     
    21:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to už o sedm branek. JAN MIKULEC prosvištěl po levé strany a natáhl se až před Hodge, který nedokázal lapačkou včas zareagovat na zakončení českého hráče. Asistence: Tomáš Jarý.
     
    19:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    V poslední minutě první části Češi přidávají šestou branku. RADIM BUDIL dostal přihrávku na levý kruh, odkud vyslal přesnou střelu na bližší tyč, kterou Buzza nedokázal zastavit.
     
    17:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to 5:0. JAN MIKULEC si z rohu vybruslil do prostoru před australského brankáře, kterému kotouč poslal přímo pod víko.
     
    16:29
    Phillips si najel k pravé tyč, kam dostal dobrý pas od spoluhráče, jenže v solidní šanci na snížení australský útočník nedokázal usměrnit kotouč do české branky!
     
    15:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým během dvou minut už potřetí skóruje! Již na rozdíl čtyř branek zvyšuje TOMÁŠ JARÝ. Asistence: Tomáš Zdráhal.
     
    13:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    JAN KVAPIL natáhl ke střele, která končí až v brance Austrálie. Asistence: Robin Netušil, Petr Dětský.
     
    13:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Českému týmu se podařilo navýšit vedení. Mikulec našel JANA MARKA u levé tyče australské branky, což se povedlo parádně využít a střelou o tyč Marek zvýšil na 2:0. Asistence: Jan Mikulec.
     
    11:24
    Velká šance Austrálie srovnat! Will Clifford obral českého obránce o kotouč a mířil sám na branku, zvolil střelu na vyrážečku, kterou Martin Hauser dobře přečetl a vyrazil ji do rohu.
     
    11:06
    Viktor Martínek dostal přihrávku před Buzzu, ale po bekhendové kličce orazítkoval pouze tyč!
     
    09:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ ZDRÁHAL podržel kotouč, od levého mantinelu si s kotoučem vyjel do středu hřiště a střelou na vzdálenější tyč otevírá skóre zápasu!
     
    08:31
    Chenoweth získal kotouč na české polovině a řítil se osamocen na Hausera, který předvedl dva důležité zákroky proti australskému střelci!
     
    05:06
    Tomáš Zdráhal se natahoval po dorážce, ale puk mu těsně uskočil na brankovišti!

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 10. Zdráhal, 14. Marek (Mikulec), 14. Kvapil (Netušil, Dětský), 16. Jarý (Zdráhal), 18. Mikulec, 20. Budil, 22. Mikulec (Jarý), 23. Martínek (Netušil), 30. Mikulec (Marek), 35. Martínek (Kvapil)


    Česko: Hauser (Král) – Budil, Dětský, Dubský, Galetka, Bláha, Jarý, Kvapil, Marek, Martínek, Mikulec, Netušil, Novotný, Zdráhal, Petrus.
    Austrálie: Buzza (21. Hodge) – Janssen, Chenoweth, Phillips, Maher, Williams, Tschuma, Lake, Pope, Pailthorpe, Clifford W., Clifford M., Ducommun-Dit-Verron.
    bahis siteleri